Keystone logo
SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

Johdanto

SAE Institute perustettiin vuonna 1976, ja siitä on sittemmin kasvanut maailman suurin, alaan keskittynyt luova mediakouluttaja yli 50 kampuksella 28 maassa. SAE:n opetussuunnitelma on huolellisesti laadittu yhteistyössä alan johtavien toimijoiden kanssa vastaamaan globaalin luovan mediateollisuuden vaatimuksia.

SAE Institute tarjoaa kattavan kurssivalikoiman luovilla media-aloilla (ääni, elokuva, animaatio, pelikehitys, musiikkiliiketoiminta ja verkko), jolla on vahvat perinteet käytännön sovelluksissa ja alan tunnustamisessa. Kandidaatin/tieteiden kandidaatin tutkinnon voi suorittaa jopa kahdessa vuodessa.

Kaksi maisteriohjelmaa (MA/MSc) on saatavilla. Kandidaatin ja maisterin ohjelmia tarjotaan yhdessä Lontoon tunnetun Middlesex-yliopiston kanssa. SAE Institutella on verkosto viidellä mantereella, ja niillä on kampuksia luovien mediatoimialojen maailmankeskuksissa, mukaan lukien Lontoo, Berliini, München, Pariisi, Barcelona, New York, Los Angeles ja monet muut.

SAE Alumni Association on SAE Instituten valmistuneiden ja opiskelijoiden verkosto, jonka tavoitteena on tarjota heille alumnikokemus maailmanluokan koulutuksen jälkeen ja tarjota monipuolista resursseja, tapahtumia ja viestintää tarjotakseen aktiivisen työharjoitteluohjelman ja pitää heidät mukana. koskettavat toisiaan ja ovat mukana SAE Institutessa.

SAE Alumni Convention on ilmainen verkostoitumistapahtuma, joka järjestetään perinteisesti Berliinissä kaikille luovasta mediakehityksestä ja teknologiasta kiinnostuneille. Vuosittainen tapahtuma kokoaa yhteen kuin mielet jakavat tietoa, jota sinun tarvitsee tietää luovasta mediasta ja viihdeteollisuudesta. Vuosikongressi tarjoaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia lopulliseen tutkimukseen, koulutuksen ja liiketoiminnan kehittämiseen – se on täydellinen foorumi verkostoitumiseen ja ajatusten vaihtoon.

SAE Magazine on SAE Instituten ja SAE Alumni Associationin aikakauslehti. Julkaisu julkaistiin alun perin painettuna, mutta siirtyi verkkojulkaisuun vuonna 2014.

Kaksi maisteriohjelmaa (MA/MSc) on saatavilla. Kandidaatin ja maisterin ohjelmia tarjotaan yhdessä Lontoon tunnetun Middlesex-yliopiston kanssa. (yksi maisteriohjelma Middlesexin kanssa ja yksi kuuluisan Folkwang Universität der Künsten kanssa.

Tietoja kampuksesta

Berliinin kampus tarjoaa luoville, intohimoisille opiskelijoille pääsyn alan standarditiloihin ja opetushenkilöstön, jolla on erinomainen aihetieto ja intohimo, jotta jokainen opiskelija voi saavuttaa potentiaalinsa.

 • Hyvin varustetut äänitysstudiot, elokuvasviitit ja lukuisat työasemat 2 000 m2:n tilassa
 • Kaikki kurssit ja ohjelmat SAE Institutessa Berliinissä opetetaan sekä englanniksi että saksaksi
 • Vahva verkosto Saksan pääkaupungin dynaamisen luovan teollisuuden kanssa
 • Muita vierailevia luentoja ja seminaareja tunnettujen alan johtajien kanssa

Sijainnit

 • Berlin

  Cuvryspeicher - Cuvrystr. 4, 10997 , Berlin

 • Munich

  Zielstattstr. 30, 81379, Munich

 • Hamburg-Mitte

  Feldstr. 66, 20359, Hamburg-Mitte

 • Cologne

  Carlswerkstr. 11c, 51063, Cologne

 • Frankfurt

  Homburger Landstr. 182, 60435, Frankfurt

Kysymyksiä