Keystone logo
SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

Johdanto

SAE 53 kampuksilla 27 maassa, on ollut asettaa kansainvälisenä esikuvana luovien mediakasvatuksen vuodesta 1976. Uudessa-Seelannissa, ylpeinä tarjota todistuksen, tutkintotodistuksen, ja kandidaatin tutkinto Audio, ja tutkinto Film.

SAE on maailman johtava kouluttaja luovien media-aloilla. Vuonna 1976 perustettu maailman ensimmäinen yhdistetty käytännön ja teoreettista koulu äänitekniikkaa, me ulottuvat nyt maailmaa 53 kampuksilla 27 maassa, ja ovat laajentaneet erilaisia ​​kursseja sisällyttää, todistuksissa, ja astetta:

  • ANIMAATIO
  • Audio-
  • muotoilu
  • Elokuva
  • pelit
  • Web & Mobiili

SAE olemme ylpeitä tuottaa poikkeuksellisen ohjelmista maailmanluokan tilat. Varmistamme opiskelijat saavat erinomaista opetusta, kansainvälisesti tunnustettu pätevyys, ja teollisuus-tarvittavat taidot.

Valmistuneista todella on kilpailuetu.

SAE ERO

SAE on toimittanut erinomaisen alan keskittyvää koulutusta vuodesta 1976. Olemme asettaneet vertailukohtana korkea-asteen pätevyyden luovan median koska tiedämme näiden teollisuudenalojen ja tiedämme, miten kouluttaa alan valmis valmistuneet. Rakastamme mitä teemme ja olemme sitoutuneet koulutustarjonta vaihtoehtoja, jotka haastavat, kehittää ja innostaa.

SAE varustaa ME ONNISTUMISEN

Olemme maailman johtava kouluttaja luovan viestintäalalla koska teemme tiivistä yhteistyötä meidän alan kumppaneita, käytämme asiantuntija opettajia reaalimaailman kokemus, ja me toimittaa henkilökohtaisia ​​koulutus maailmanluokan mukavuudet.

Meidän erikoistuneet kursseja luova media reagoivat dynaaminen ja muuttuva luonne näiden teollisuudenalojen. Autamme sinua saavuttamaan potentiaaliset ja toteuttaa unelmasi.

SAE ANTAA WORLD PÄÄSY

SAE on 53 kampuksilla 27 maassa. Meidän opiskelijat ja opettajat ovat ainutlaatuinen, monipuolinen ja luova yhteisö, jotka kokoontuvat yhteiset tavoitteet - erinomaisia ​​koulutusmahdollisuuksia. Osaamisemme on maailman tunnustettu ja todella maailmanlaajuinen.

SAE kurssit ovat kansainvälisesti tunnustettuja.

SAE altistaa ME todellisuuteen

SAE tiedämme luovia media-alojen tutkinnon suorittaneiden tarvitse yksittäisen harjoittelua. Huomasimme tämän jo vuonna 1976 - siksi olemme edelläkävijöitä myös käytännön, teollisuus keskittynyt ja henkilökohtainen opetussuunnitelma, toimitetaan sinulle state-of-the-art facilities.

Olemme myös saada sinut ulos luokkahuoneesta ja todelliseen maailmaan, jossa urakehitysmahdollisuuksia joitakin Uusi-Seelanti premier festivaaleja ja tapahtumia.

SAE on sitoutunut huippuluokan koulutuksen, ja oppimistulokset.

SAE valloilleen MY POTENTIAALINEN

SAE autamme sinua hioa taitoja ja osaamista meidän tiukka opetussuunnitelma perustuu teknisiin ja käytännön kokemuksia, ja maadoitettu teoria ja kriittinen analyysi.

SAE on kouluttanut alan valmis valmistuneet vuodesta 1976. Olemme jo hyviä mitä teemme - siksi olemme alan johtava luova mediakasvatuksen.

SIJAINTI

Auckland on Uuden-Seelannin suurin kaupunki. Ainutlaatuisen asettaa kahden satamien ja lukuisia saaria Haurakin lahdella tekee siitä hyvä paikka asua. Auckland on taiteen ja kulttuurin sydän Pacific. Löydät festivaaleja, gallerianäyttelyiden kausien ja musiikin extravaganzas, mainitakseni vain muutamia kokemuksia tarjolla.

Kaupungin taiteen pitkälti sen ainutlaatuisen identiteetin perusta Te Ao maori, Pacific juuret, luonnon- ja kulttuuriperinnön ja kulttuurisen monimuotoisuuden. Kaupungissa on myös dynaaminen taiteen ja kulttuurin kohtaus ja asuu joitakin maan johtava taiteen järjestöissä. Auckland on tuottanut monia lahjakkaita kirjailijoita, elokuvaohjaajat ja esiintyjien sekä toimii napa julkaisu- ja luovan viestintäalalla. Lisätietoja elämästä Auckland, check out: SAE Auckland sijaitsee Parnell kylässä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Auckland CBD.

Me tarjoamme sinulle korkealaatuisia alan tunnustettu harjoittelun.

Sijainnit

  • Auckland

    10, 12 & 18 Heather Street, Parnell, Auckland , 1052, , Auckland

Kysymyksiä