Keystone logo
SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

Johdanto

SAE, jolla on 47 kampusta 23 maassa, on asettanut globaalin vertailuarvon luovalle mediakasvatukselle vuodesta 1976. SAE Dubai tarjoaa ylpeänä TEQSA: n akkreditoituja kandidaatin tutkintoja viidellä tieteenalalla - Animaatio, Ääni, Suunnittelu, Elokuva ja Pelit, lyhytkurssitodistusten lisäksi . SAE tarjoaa Australian hallituksen hyväksymiä kandidaatin tutkintoja.

SAE on maailman johtava luovien tiedotusvälineiden kouluttaja. Vuonna 1976 perustettu alue kattaa maapallon 47 kampuksella 23 maassa.

Dubaissa SAE tarjoaa kursseja yli 300 opiskelijalle.

SAE tarjoaa Australian hallituksen hyväksymiä akkreditoituja kandidaatin tutkintoja lyhytkurssitodistusten lisäksi:

 • animaatio
 • Audio
 • Design
 • Elokuva
 • Pelit

SAE: ssä olemme ylpeitä tarjoamalla poikkeuksellisia ohjelmia maailmanluokan tiloissa. Varmistamme, että opiskelijamme saavat erinomaisen koulutuksen, kansainvälisesti tunnustetut pätevyysvaatimukset ja alan osaamisen.

Valmistuneilla on todellakin kilpailuetu.

Sponsored by Google Chromebooks
Brooke Cagle / unsplash

SAE Dubai

Keskeisellä paikalla sijaitseva SAE Dubai on osa kaupungin menestyviä ja vilkkaita Media- ja Internet-kaupunkeja sekä Dubai Knowledge Village. Tämä on kaupungin taiteen ja kulttuurin yhteisö. Kampuksella on suuri ja monipuolinen opiskelijayhteisö ja henkilökunta, jolla on omat ja asiantuntevat ammattilaiset, jotka ovat sitoutuneet parhaan käytännön opetukseen ja oppimiseen.

SAE Dubai tarjoaa sinulle:

 • One-on-one-huomiota ja yhteistyömahdollisuuksia
 • Alan standardin mukaiset laitteet ja tilat
 • Erikoistuneet lyhytkurssit
 • Erikoistuneet mestarikurssit
 • Yhteydet useisiin studioihin viereisissä luovissa yhteisöissä
 • Aktiivinen ja tervetulova edustaja
 • Vahvat siteet eri ääni-, elokuva-, graafinen suunnittelu, web, pelit ja animaation kehitysyritykset

tilat:

 • Maailmanluokan palvelut vuodesta 2005
 • Upouusi Dubain kampus, jolla on upea tunnelma
 • Analogiset ja digitaaliset akustisesti tasapainotetut äänitysstudiot
 • Useita ohjaustiloja
 • Suurikokoinen vihreä näyttö ja valokuvastudio
 • Huge online-muokata sarja
 • Ylävalaistuslaite
 • Korkealaatuiset kamerat
 • Teollisuuden johtava ohjelmisto

SAE-ero

SAE on tarjonnut erinomaista toimialakohtaista koulutusta vuodesta 1976. Olemme asettaneet vertailuarvon korkeakoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen tutkinnoille luovassa mediassa, koska tunnemme nämä toimialat ja osaamme kouluttaa teollisuusvalmiita tutkinnon suorittaneita. Rakastamme tekemäämme ja olemme sitoutuneet tarjoamaan koulutusvaihtoehtoja, jotka haastavat, kehittävät ja inspiroivat.

Luovan median koulutusasiantuntijat

Olemme maailman johtava luovien tiedotusvälineiden kouluttaja, koska teemme tiivistä yhteistyötä teollisuuskumppaneidemme kanssa, palvelemme asiantuntijaopettajia, joilla on todellista kokemusta ja tarjoamme henkilökohtaista koulutusta maailmanluokan tiloissa.

Luovan median erikoiskurssimme reagoivat näiden teollisuudenalojen dynaamiseen ja kehittyvään luonteeseen. Pidämme sormea pulssissa ja ajattelemme neliön ulkopuolella auttaaksemme sinua saavuttamaan potentiaalisi ja toteuttamaan unelmasi.

Globaali näkökulma

SAE: llä on 55 kampusta 28 maassa. Opiskelijamme ja opettajamme ovat ainutlaatuinen, monipuolinen ja luova yhteisö, joka kokoontuu kollektiiviseen tarkoitukseen - erinomaisiin koulutusmahdollisuuksiin. Asiantuntemuksemme on maailmankuulua ja todella globaalia.

SAE-kurssit ovat Australian hallituksen hyväksymiä ja kansainvälisesti tunnustettuja.

Nopea oppiminen

SAE tarjoaa akkreditoitu nopeutettu oppimisen Pathways joten voit olla teollisuuden valmis ja matkalla että unelmatyöni nopeammin. Jos olet valmis sijoittamaan koville pihoille, intensiiviset pikavaihtoehtomme tarkoittavat, että sinulla on tutkinto 2 vuoden kuluttua.

Käytännön ja henkilökohtainen tutkimus

SAE: ssa tiedämme, että luovien mediateollisuuden tutkinnon suorittaneet tarvitsevat henkilökohtaista käytännön koulutusta. Tunnistimme tämän jo vuonna 1976 - siksi olemme edelläkävijöitä käytännönläheisessä, teollisuudelle keskitetyssä ja henkilökohtaisessa opetussuunnitelmassa, joka toimitetaan sinulle uusimmissa tiloissa.

Saamme sinut myös pois luokkahuoneesta ja reaalimaailmaan tarjoamalla ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia joillakin Australian tärkeimmillä festivaaleilla ja tapahtumilla.

SAE on sitoutunut koulutuksen huippuosaamiseen ja oppimistuloksiin.

Tiedämme tavaramme

SAE: lla autamme sinua hioa taitojasi ja asiantuntemustasi tiukalla opetussuunnitelmallamme, joka perustuu käytännön ja teknisiin kokemuksiin ja perustuu teoriaan ja kriittiseen analyysiin.

SAE on kouluttanut teollisuusvalmiita tutkinnon suorittaneita vuodesta 1976. Olemme hienoja tekemisessämme - siksi olemme alan johtava luovan median koulutus.

148864_pexels-photo-3183150.jpeg
fauxels / pexels

Historia

SAE Australia

SAE perustettiin Australiaan vuonna 1976 maailman ensimmäisenä äänitekniikan instituuttina. SAE: n varhainen menestys ja käytännön, teoriaan perustuvan ja teollisuuden kannalta merkityksellisen koulutuksen kysyntä johtivat nopeasti muiden kampusten perustamiseen valtakunnallisesti. Vuoteen 1982 mennessä SAE: llä oli kampuksia Brisbanessa, Sydneyssä, Melbournessa, Adelaidessa ja Perthissä. Tarkoitukseen rakennettu Byron Bayn kampus, joka tarjoaa vertaansa vailla olevat audiolaitteet, avattiin vuonna 2003.

SAE: n ensimmäisten laitosten ja kurssien perustamisesta otettiin käyttöön valtion akkreditoitu ammatillinen koulutus ja korkeakoulututkinto. SAE on nyt kehittynyt maailmanlaajuiseksi johtajaksi luovan mediakasvatuksen alalla.

Vuonna 2004 SAE osti 3D-animaation, pelisuunnittelun ja ohjelmoinnin, web-kehityksen ja graafisen suunnittelun erikoistuneen Qantm College -yrityksen.

Qantm, yksi ensimmäisistä koulutuksen tarjoajista, jotka tarjoavat koulutusohjelmia pelisuunnittelussa, on vaikuttava sukutaulu. Yliopisto perustettiin vuonna 1996, ja sen kollektiivinen tuki:

 • Queenslandin osavaltion osasto kehitys ja innovaatio
 • Arts Queensland
 • Northern Territory Government
 • Queenslandin yliopisto
 • Etelä-Queenslandin yliopisto
 • James Cook -yliopisto
 • Griffithin yliopisto
 • TAFE Queensland

SAE: n kanssa Qantm on sittemmin laajentunut globaaliin areenalle ennennäkemättömäksi digitaalisen median opettajaksi.

Helmikuussa 2011 SAE-instituutti ja Qantm College liittyivät Navitas-konserniin, johtavaan maailmanlaajuiseen koulutukseen.

SAE: n, Qantmin ja Navitasin yhdistetty asiantuntemus ja resurssit takaavat, että opiskelijoillamme on taitoja ja teollisuuden osaamista, joita he tarvitsevat palkitsevaan uralle viihde- ja luovan median aloilla.

SAE-instituutti ja Qantm College, osana Navitasia, tunnetaan nyt nimellä SAE Australia.

SAE International

SAE: n menestyksen jälkeen Australian ensimmäinen SAE-kampus avataan Lontoossa vuonna 1985. Kuten Australiassa, kansainvälisellä areenalla SAE osoittautui erittäin onnistuneeksi tarjoamaan laadukasta, käytännöllistä ja teoreettista opetussuunnitelmaa pyrkiville ammattilaisille musiikkiteollisuudelle.

Kauan sen jälkeen, kun Lontoon kampus avattiin, SAE perusti ensimmäisen eurooppalaisen instituutinsa Münchenissä. München oli ensimmäinen monista vieraskielisistä SAE-instituutioista maailmanlaajuisesti.

SAE oli vakiintunut Euroopassa, Aasiassa ja Uudessa-Seelannissa 90-luvun puolivälissä. Ensimmäinen 7 kampusta avattiin Yhdysvalloissa vuonna 1998.

Nöyrästä Sydney-studiomme alusta lähtien SAE kattaa tänään maapallon 53 kampuksella 27 maassa. Audiosta alkaen SAE International on kehittynyt vuosien varrella, ja tarjoaa nyt myös tutkinnon muilla luovilla medialoilla - animaatio, muotoilu, digitaalinen journalismi, elokuva, pelit sekä verkko ja mobiili.

Kaikki kurssimme noudattavat SAE: n perustavaa laatua olevia periaatteita - laadukkaita, teollisuuspainotteisia, käytännöllisiä ja teoreettisia koulutusmahdollisuuksia luoville ja lahjakkaille yksilöille.

Sijainnit

 • Dubai

  Block 2, Ground Floor, Knowledge Park, 500648, Dubai

Kysymyksiä