Keystone logo
Saint Martin’s University Sosiologian ja kulttuuriantropologian kandidaatti
Saint Martin’s University

Sosiologian ja kulttuuriantropologian kandidaatti

Lacey, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Saint Martinin yliopiston sosiologian ja kulttuuriantropologian ohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuiset mahdollisuudet opiskella nykyaikaista amerikkalaista yhteiskuntaa ja monenlaisia kulttuureja luokkahuoneessa, ympäröivissä yhteisöissä ja yhteistyössä kampuksen ulkomailla opiskeluohjelmien kanssa ympäri maailmaa. Ohjelma osoittaa voimakasta keskittymistä opiskelijakeskeiseen tutkimukseen.

Miksi Saint Martinin yliopisto?

Olipa kyse arkistotutkimuksesta, retkistä museoihin tai paikallisiin tutkimuskohteisiin, oppimisesta haastattelemaan tutkimusaiheita, käyttämään osallistujien havainnointitekniikoita tai tutkimaan globaalin etnografian klassikoita, opiskelijamme saavat monipuolisen antropologisen koulutuksen, joka valmistaa heitä monenlaisiin työpaikkoihin tai tuleviin jatko-opintoihin.

Valtiotieteiden opiskelijat suorittavat tiukkoja kursseja, kun he pyrkivät ymmärtämään luokan, rodun, sukupuolen, omistussuhteiden ja muiden identiteettien merkityksen poliittisten rakenteiden ja poliittisen käyttäytymisen muotoilussa. Laitos pyrkii edistämään sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja kannustamaan opiskelijoita olemaan aktiivisia, ajattelevia yhteisönsä jäseniä.

Tutkimus ja harjoittelupaikat

Harjoittelu ja ohjatut opiskelumahdollisuudet antavat opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä museoissa, julkisissa virastoissa tai voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa, saada työkokemusta ja tutustua työympäristöihin tutkintonsa aikana.

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä