Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Johdanto

Missä olet

Saint Mary's University of Minnesota on yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto. Meidän opiskelijoiden menestys on keskeinen asia.

Opiskelijat valitsevat Saint Mary'n mistä tahansa syystä, muun muassa tervetuliaisyhteisömme; sitoumuksemme kävellä jokaisen opiskelijan rinnalla, jokaisen askeleen; Tarkoituksena on keskittyä käytännön oppimiskokemuksiin; ja omistautumisemme auttaa opiskelijoita muodostamaan yhteyksiä, jotka ohjaavat heitä heidän jatko-elämänsä aikana.

Meidän perustutkinto, asuin-, vapaiden taiteiden korkeakoulu tarjoaa 59 suurta yhtiötä 450 hehtaarin Winona-kampuksellamme. Kätevä jatko, kandidaatin valmistuminen ja todistusohjelmat tarjotaan Twin Cities ja Winona kampuksilla, Rochesterissa tai muilla alueellisilla paikoilla ja verkossa. Olemme lähetystyöhön perustuvia, sitoutuneita luopumaan elitismistä, kunnioittaen ja omistautumalla jokaiselle. Olemme yliopistoa opiskelijoille, jotka ovat valmiita kasvamaan ja jotka tietävät, että oikeilla mahdollisuuksilla he voivat rakentaa haluamansa tulevaisuuden.

Se kuka tietää sinut

Pyhän Marian sydämessä ovat ihmiset, jotka tuntevat sinut. Tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat ovat kaikki liittolaisia opetusmatkalla. Täällä voimakkaassa lahja-asennossa jokainen meistä havaitsee, kuinka paljon voimme kasvaa. Löydät jokaisessa luokkahuoneessamme suhteeseen perustuvan, henkilökohtaisen koulutuksen. Koska uskomme, että jokainen ansaitsee mahdollisuuden vaikuttaa. Tavoitteiden saavuttaminen odotusten ulkopuolella. Tiedetään.

Saint Mary tarjoaa transformaatiokoulutusta. Olipa meidän opiskelijat Winonassa tai Minneapolissa tai missä tahansa paikassa maailmassa, kokemus on sama - voimakkaan kyselyn avulla autamme oppilaita löytämään todellisuudet ympärillämme olevassa maailmassa ja luonteen meissä. Lue lisää siitä, mitä tukea voimme tarjota perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille toimistojemme kautta.

Opiskelijan oikeus tietää

Liittovaltion lain mukaan nykyisillä ja tulevilla opiskelijoilla ja heidän vanhemmillaan on oikeus tietää tiettyjä tietoja Saint Mary's University of Minnesotasta, mukaan lukien monenlaista akateemista tietoa, taloudellista tukea koskevia tietoja, institutionaalisia tietoja ja tietoa valmistumisasteista, kampuksen turvallisuudesta ja yleisurheilun pääoma.

Dynaaminen ja muunnettava oppimisyhteisö

Tehtävä

Lasallian katolisen perinnön rikastuttama Saint Mary's University of Minnesota herättää, kasvattaa ja antaa oppijoille eettisen palvelun ja johtamisen elämän.

Huippuluokan visio

Saint Mary's on Lasallian katolisen identiteettinsä pohjalta perustettu kansallisesti arvostettu ja innovatiivinen yliopisto, jolla on maailmanlaajuinen jalanjälki. Pyhän Marian tutkinnon suorittaneet saavat edistyneen tietämyksen, taidot ja kriittisen ajattelun kyvyt, jotka ovat välttämättömiä elinikäisten oppijoiden, onnistuneiden työntekijöiden, hyvien naapureiden ja eettisten kansalaisten hyväksi, jotka varmistavat Saint Maryn aseman tunnetuksi huipputason kansalliseksi yliopistoksi, joka valmistelee huomisen johtajia.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Winona

    Winona Campus, 700 Terrace Heights, MN 55987-1399, Winona

    Kysymyksiä