Keystone logo
© UNIGIS Salzburg, cc by-nd
Salzburg College

Salzburg College

Salzburg College

Johdanto

Salzburg College

Salzburg College on Itävallassa Salzburgissa sijaitseva korkeakoulu. Salzburg College tehtävänä on tarjota kansainvälisiä koulutusohjelmia vapaiden taiteiden amerikkalaisessa akateemisessa perinteessä.

Koulutusfilosofia

Salzburg College luokkahuoneessa, kenttätutkimus, työpaikan kokemus ja akateeminen matka täydentävät toisiaan. Opiskelijoita kannustetaan tekemään omat kokemukseni osaa akateemisista opinnoistaan. Sosiaalinen ja kokemuksellinen oppiminen on tärkeä osa kaikkia Salzburg College ohjelmia.

Kaikki kurssit opetetaan englanniksi, useimmiten eurooppalaisina professoreina, ja opiskelijat saavat säännöllisesti USA: n luottoa akateemisesta työstään. Opiskelijat opiskelevat Salzburg College lukukauden, kesätyön tai täydellisen akateemisen ohjelman osalta.

Opiskelijaprofiili

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Salzburg College on toivonut opiskelijoita eri puolilta maailmaa, lähinnä Amerikan yhdysvalloista. Yli 500 erilaisten korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat ympäri maailmaa ovat osallistuneet yhteen Salzburg College ohjelmista.

Institutionaaliset järjestöt

Salzburg College on yli 150 korkeakoulua ja yliopistoa ympäri Yhdysvaltoja suorien ja välillisten kumppanuuksien kautta. Riippumattomat opiskelijat ympäri maailmaa, jotka haluavat ilmoittautua johonkin Salzburg College ohjelmaan siirrettävästä Yhdysvaltain luottoluokituksesta, voivat tehdä sen soveltamalla Yhdysvaltain Pohjois-Illinoisin yliopistollisen oppilaitoksen kautta.

Akateeminen kumppani Salzburgissa: Intercultural College

Vuodesta 2013 lähtien Salzburg College on työskennellyt Salzburg College kulttuurienvälisen korkeakoulun kanssa jatko-opinnot ja maisteriohjelmassa. Kulttuurienvälisen korkeakoulun perusti Salzburgin yliopiston ja muiden eurooppalaisten yliopistojen kunnianhimoinen ja intohimoinen tutkijaryhmä, jolla on näkemys kulttuurienvälisten synergioiden luomisesta ja hyödyntämisestä sekä yhdentymisen edistämisestä kulttuurisen monimuotoisuuden ylläpitämisessä ja kunnioittamisessa. Sen tehtävänä on edistää osaamista kannustamaan monimuotoisempaa yhteiskuntaa.

Interkulttuurisen korkeakoulun huipputason tutkimus- ja ratkaisututkimus yhdistetään akateemisiin ohjelmiin, jotka on suunniteltu parantamaan tulevia asiantuntijoita kulttuurienvälisen osaamisen alalla. Interkulttuurisen oppilaitoksen (saksaksi ja englanniksi) ja interkulttuurisen kompetenssin (saksan ja englannin) diplomi-insinöörin lisäksi Intercultural College tarjoaa räätälöityjä työpajoja myös Intercultural Academyin kautta.

84760_pexels-photo-1438072.jpeg

Historia

Salzburg College seuraa näkemystä siitä, että Salzburgissa järjestettävät kansainväliset koulutusohjelmat tarjoavat yksilöllisen, kulttuurienvälisen upotus- ja kasvukokemuksen tarjoamalla mahdollisuuden avoimeen ideoiden ja kulttuurin vaihtoon.

Missio / Visio

Salzburg College seuraa näkemystä siitä, että Salzburgissa järjestettävät kansainväliset koulutusohjelmat tarjoavat yksilöllisen, kulttuurienvälisen upotus- ja kasvukokemuksen tarjoamalla mahdollisuuden avoimeen ideoiden ja kulttuurin vaihtoon.

Salzburg College helpottaa kulttuurienvälistä oppimista paitsi akateemisella, myös henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla kannustamalla oppilaita ymmärtämään ja hyödyntämään kulttuurista monimuotoisuutta osaamisen kautta.

Salzburg College pyrkii opettamaan oppilaita ajattelemaan kriittisesti globaalissa maailmassa hankkimaan akateemisia sekä ammatillisia taitoja ja taitoja elämään. Akateeminen huippuosaaminen on meidän edellytys.

Historia

Salzburg College perustettiin 1970-luvulla Ina Stegenin opiskelemaan ulkomailla Illinois State Universityn ja Pohjois-Illinoisin yliopiston opiskelijoille ja aloitti klassisen eurooppalaisen opintokokonaisuuden.

Vuonna 1975 nykyisiin kursseihin lisättiin Photography and Studio Art -ohjelma.

Noin 1985 kaksi uutta opiskelualuetta - Business and Communication - laajensivat opetussuunnitelmaa. Pian tämän jälkeen otettiin käyttöön kansainvälisiä harjoittelujaksoja, jotka mahdollistavat entistä suuremman upottamisen itävaltalaiseen eurooppalaiseen kulttuuriin.

2013 merkitsi uutta virstanpylvästä Salzburg College ja päätti tehdä yhteistyötä Salzburgin yliopiston kulttuurikoulun kanssa tarjoamalla ensimmäiset koulutusohjelmansa kulttuurienvälisten opintojen alalla.

Vuodesta 2014/15 alkaen Salzburg College tarjoaa myös ensimmäisen täyden BA-ohjelman Salzburgissa.

84759_pexels-photo-1096773.jpeg

Sijainnit

  • Salzburg

    Bergstraße,12, 5020, Salzburg

Ohjelmat

Kysymyksiä