Keystone logo
San Francisco State University

San Francisco State University

San Francisco State University

Johdanto

Tervetuloa San Francisco State University

Asetettu yksi maailman kauneimmista ja monipuolinen kaupungeissa, SF State kampus sijaitsee elinvoimainen valikoima ihmisiä, kulttuurien ja kielten rauhallisessa nurkassa San Francisco vain 1,6 kilometrin päässä Tyynellämerellä. Julkinen liikenne kätevästi vieressä kampuksen tarjoaa helpon pääsyn jännitystä keskustan vain 20 minuutin päässä. San Francisco Bay Area tarjoaa opiskelijoille runsaasti mahdollisuuksia parantaa niiden koulutusohjelmiin. Kenttätyö, yhteisön hankkeisiin ja harjoittelupaikkoja jotta oppiminen henkiin samalla antaa sinulle hyötyä työmarkkinoilla valmistumisen jälkeen.

kampuksilla

Pääkampuksesta kattaa 58 hehtaarin järven Merced Park, Downtown Campus on keskellä taloudellisen ja teknologian keskus kaupungin, Romberg Tiburon Center for Environmental Studies sijaitsee San Franciscon lahden ja on Sierra Nevada Field Campus Sierra juurella.

johdinauto

Top 10 Majors ulkomaalaisille opiskelijoille

 1. liiketalous
 2. Teknillistieteellinen koulutusala
 3. Tietojenkäsittelyoppi
 4. kansainvälisten suhteiden
 5. biologia
 6. Koulutus / TESOL
 7. Broadcasting & Electronic Communication Arts (BECA)
 8. Elokuva
 9. psykologia
 10. Viestintätieteet

Lukuvuoden

 • Syyslukukaudella on elokuun puolivälissä ja joulukuun (16 viikkoa)
 • Kevätlukukausi on tammikuun puolivälissä toukokuun (16 viikkoa)
 • Summer Sessions ajaa kesä-elokuussa (5-10 viikkoa)

Rekisteröinti

 • Perustutkinto-opiskelijat: 26815
 • Jatko-opiskelijat: 3441

Kansainväliset opiskelijat: 1695 Opiskelijat yhteensä: 30256

Akkreditointi

Perustettiin vuonna 1899, SF State kuuluu California State University (CSU) järjestelmä. SF State on hyväksytty akkreditoivan komission Senior Yliopistot Länsi liitto kouluissa ja oppilaitoksissa (WASC). Osastolla ja ohjelmat ovat myös yksittäin akkreditoitu.

Sijoitus ja Distinctions

SFSU

Alueella tunnettu innovaatio, luovuutta ja progressiivinen ajattelua, SF State on henkinen sydän ja sielu ympäröivään kaupunkiin. Johtava yhdyskuntapalvelu oppimiseen ja kansainvälisen koulutuksen, SF State on myös merkittävä yhteiskunnallinen voima, yhteistyössä hallituksen, yritysten ja koulutuksen yhteistyökumppaneiden edistää yliopiston ja alueen. Meidän monet aateliset ja erot ovat:

 • Perustettiin ensimmäinen kansainvälisten suhteiden osasto on Yhdysvalloissa yliopistossa (lähettämällä enemmän opiskelijoita ulkomaille kuin mikään Ylemmän-myöntämistä laitos maassa);
 • College of Business tunnustettu yhdeksi vain 15% kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti, jotka täyttävät tiukat AACSB International akkreditointistandardien;
 • Nimetty yksi kansakunnan alkuun elokuvakoulujen The Hollywood Reporter. Vuosina 1999 ja 2016 yli tusina alumni oli ehdolla Oscar;
 • 10 alumnien ja tiedekunnan kunnia kanssa Pulitzer;
 • SF State alums perustettu menestyvät yritykset Bebe myymälöissä E-lainan ja ovat käyneet top johtotehtävissä Starbucks, Symantec, AT & T, Disney ja enemmän.

Kotelo

SF State tarjoaa useita kampuksella asumisen vaihtoehtoja: asuinpaikka hallit, huoneistoissa on yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta ja perheasuntoja. Teema ja oppiminen yhteisöt ovat saatavilla asukkaille, jotka haluavat asua muiden opiskelijoiden kanssa samanlainen suurten ja henkilökohtaisia ​​etuja. Kotelo hakuprosessi on erillään yliopiston sovelluksen. Kun olet lähettänyt hakemuksen, sinun pitäisi hakea asuntoa heti saat SF State tunnusnumero. Sinun ei tarvitse olla saanut virallista pääsyä hakea asumiseen.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • San Francisco

  1600 Holloway Ave. , 94132, San Francisco

Kysymyksiä