Keystone logo
Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Johdanto

Philosophy

Ihmiset ovat ytimessä mitä teemme

Rakkaus työskennellä ihmisten kanssa ja nauttia liikunnan ovat perusominaisuudet fysioterapeutin. Ne ovat ominaisuuksia, jotka tulevat esiin ja auttaa niitä päivittäin, varsinkin kun yhdessä vastaavien potilaiden. Lähellä ihmissuhteet ja yhteistyön keskeinen rooli - tämä pätee myös vuoden Ortenau School Fysioterapian. Tämä johtuu siitä, että ura fysioterapian mukaisesti tapaa, jolla opetamme sitä paitsi tarkastellaan potilaan kehosta, mutta olemuksesta.

Me jäsenet koulun johtoryhmä, itseämme kollegansa työtämme opiskelijoita, aina lähestyttävä ja valmiina tarjoamaan heille tukea. Pyrimme luomaan miellyttävä ilmapiiri, jossa oppilaamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja voi elää ja oppia ilman painetta tai stressiä. Lisäksi pyrimme tukemaan heitä kehittämään realistisen käsityksen ominaisuuksia tarvitaan toimimaan fysioterapeutti. Koulutustaso tarjottu on erittäin korkea. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, päivittäinen kokemus, että ihmiset ovat keskellä kaikkea teemme.

Ensimmäisen luokan koulutus

Laadukkaalla opetus on tehnyt Ortenaun School Fysioterapian kansainvälisesti tunnettu ja akkreditoitujen koulutuskeskus. Tukee joukko kokeneita opetushenkilöstön sisältää yliopistojen professoreita, erikoislääkärit ja fysioterapeuteille, opiskelijamme viettämään kolme vuotta intensiivisesti tutkii jokaisen yksityiskohdan eri tieteidenvälistä, teoreettista että käytännöllistä ammatin.

Valmistuttuaan opiskelija pystyy tarjoamaan käytännön hoidon ja soveltaa tekniikoita menetelmällisellä tavalla. Lisäksi niiden pitäisi olla mahdollista avata niiden potilaiden kokonaisvaltaisesti. Ihmissuhdetaidot ja empatia on tärkeä osa harjoittamisessa meidän ammatti. Opastetut opettajiensa opiskelijamme kokevat ja tuntea miten omat elimet muuttavat saadakseen kehittää ymmärrystä niiden potilaiden olosuhteissa.

Ortenau School of Fysioterapia yhteistyössä sairaaloiden eri puolilla Saksaa, Ranska (Alsace erityisesti) ja Sveitsissä. Sijaintimme Etelä Baden, lähellä Ranskan ja Sveitsin rajoilla, voimme vaalia ammattitaitoinen suhteet työtovereiden näistä laitoksista, ja tiivistä yhteistyötä kumppanimme koulun naapurimaassa Strasbourgissa. Meidän opiskelijat hyötyvät siitä tavasta, jolla olemme vuorovaikutuksessa naapureidemme, ja meidän läheisyys erinomaista tutkimuskeskusten kuten Freiburg, Karlsruhessa ja Strasbourgissa.

Samanaikaisesti meidän peruskäytännöksi tarjoamme erikoistunut edistyneemmille välittää uusinta havainnot lääketieteen ja fysioterapia. Meidän opiskelijat voivat osallistua näihin erikoistuneita luokkien aikana ja jälkeen suorittaneet kurssin. Kädenojennuksen ulkoisille osallistujille ja vilkasta keskustelua auttaa opiskelijoita tarkastella eri aloilla monista eri näkökulmista. Lisäksi nämä istunnot usein auttaa opiskelijoita luoda kontakteja, jotka voivat auttaa niitä osallistuessaan työelämään.

liike

Keskitymme ihmisiä, koska ne liikkuvat. On siis selvää, että keskimääräinen koulupäivän on erittäin monipuolinen ja näkee Opiskelijamme aina liikkeellä. Liike on myös olennainen osa toimintaa tarjolla niitä jatkamaan vapaa-ajallaan. Schwarzwaldin ja Vosges vuoret ovat käytännössä naapurissamme ja ovat avoin kutsu saada siellä ja saada i nvite niitä saada siellä ja saada liikkeelle luonnonkauniissa ympäristössä. Hyvin hoidettu sykli ja kävelyreittejä ympäri eckartsweier sekä paikallisten palvelujen jalkapallo, yleisurheilu ja voimistelu, tarjoavat muita erinomaisia ​​mahdollisuuksia urheiluun ja vapaa-aikaan.

Vaihtoehtoisesti päiväretkiä Freiburg, Karlsruhe, Strasbourg ja Baselin ovat täydellinen opiskelijoille, jotka tarvitsevat tauon. Ulkopuolella oppitunteja, tarjoamme ilmaisen kursseja aiheita, kuten aerobic, taiji, qigong ja akateemisen piirustus. Niiden tarkoituksena on auttaa oppilaita rentoutumaan ja samalla parantaa niiden itsetuntemusta ja käsitys omasta kehostaan.

On aina jännittävää nähdä, miten Opiskelijamme hyödyntää niiden henkilökohtainen kokemus liikkeen ja innoittamana eri toimintoja tarjoamme, sitoutuvat täysin saavuttamaan ammatillisia tavoitteita. Tämä on avain, koska se on vain sellainen henkilökohtaisia ​​kokemuksia, jotka ne saavat tiedon siitä, että ihmiskeho on paljon enemmän kuin osiensa summa.

Työharjoittelu

Fysioterapeutti työskentelee eri erikoislääkärin alueilla ja ura tarjoaa monenlaisia ​​toimintoja ja mahdollisuuksia, aina omistaa yksityisvastaanoton. Osoitamme opiskelijoille kaikki vaihtoehtoja niille ja tukea aktiivisesti heitä löytämään heidän henkilökohtaista erikoistumisen fysioterapian saralla.

Osana rajat ylittävä verkosto, voimme laittaa ne yhteyttä kollegoihin ja laitokset työstävät näillä alueilla. Alkaen toisen vuoden kurssin, opiskelijat suorittavat ohjattua työharjoittelua valittujen toimielinten Baden-Württembergissä, Alsace ja eri puolilla Saksaa.

Kliininen mainospaikat koostuvat 1600 tuntia yhteensä jaettu erikoistunut segmentteihin. Ne muodostavat intensiivisen osa koulutusta ja ovat ratkaiseva askel luotaessa menestyksekästä ammatillista tulevaisuutta. Missään muualla ei opiskelijat kokevat odotukset ja vaatimukset valitsemaansa ammattien suoremmin kuin todellisen harjoitellaan niitä. Nuo aloittamassa uransa on mahdollisuus selvittää, kuinka paljon fyysistä ja psyykkistä stressiä he voivat kestää, laittaa kärsivällisyyttä ja sitkeyttä koetukselle, ja käyttää näitä uusia oivalluksia uudelleen heidän henkilökohtaisia ​​tavoitteita.

Koulu keskellä yhteisöä - kampus

Fysioterapia kuuluu auttaa jokaisen yksilön löytää paras tapa saada täydellisen tunnetta hyvinvointia. Tämä filosofia näkyy myös koulun sosiaalinen ympäristö. Asuminen ja oppiminen yhteisössä eckartsweier, jossa koulumme sijaitsee, on ominaista tiivis ihmissuhteet, yhteistyötä ja paikalliset Etelä Baden charmia. Värikkäästi maalattuja, moderneja koulurakennuksia sopimaan täydellisesti kylän perinteistä ristikkorakennetaloja, sulautua idyllisessä, maalaismaisemassa kuin lämmin tilkka väriä. Täydentävät toisiaan täydellisesti, kampuksen ja kylän yhdistyä yhdeksi. Meidän opiskelijat tulevat ympäri Eurooppaa tehden eckartsweier elinvoimainen kohtauspaikka eri kulttuureista. Erinomainen infrastruktuuri erilaisia ​​kauppoja ja vapaa-ajan palvelut, sekä rento elämäntapa tekevät elävät reunalla Schwarzwaldin erittäin miellyttävä kokemus. Nämä tasokkaille auttavat nuoria menestymään ymmärrystä ja kokea uran fysioterapian omakohtaisesti.

Sijainnit

  • Germany Online

    Staatl. anerkannte Physiotherapieschule Ortenau gGmbH Birkenstraße 5 (entrance Willstätterstraße) 77731 Willstätt-Eckartsweier Germany, , Germany Online

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä