Keystone logo
© Markus Aspegren
Savonia University of Applied Sciences

Savonia University of Applied Sciences

Savonia University of Applied Sciences

Johdanto

Opiskele modernissa ja kansainvälisessä ympäristössä, joka tukee ammatillisia tavoitteitasi ja jatkuvaa oppimistasi!

Savonia University of Applied Sciences (Savonia-ammattikorkeakoulu) on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Asiantuntijaorganisaatiomme kouluttaa vahvoja ammattilaisia kuudella eri tutkimusalalla. Monipuoliset tutkinto-ohjelmamme tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kokopäiväisenä opiskelijana tai työnsä rinnalla (maisterin tutkinto ja erikoistuneet opinnot) tai joustavina avoimessa ammattikorkeakoulussa. Kampuksemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

Savonia-ammattikorkeakoulu haluaa palvella aktiivisesti ympäröivää työelämää. T & K-toimintamme tarjoaa korkealaatuisia palveluja ja räätälöityjä ratkaisuja yritysten ja työyhteisöjen kehittämistarpeisiin. Yhteistyö, verkostoituminen ja kansainvälistyminen ovat menestyksemme keskeisiä tekijöitä. Savoniassa monitieteisyys varmistetaan organisoimalla TKI pääakseleiksi nimeltä Kompetenssiverkot. Näitä verkkoja ovat hyvinvointituotteet ja -palvelut, energia, ympäristö ja turvallisuus sekä teollinen muotoilu.

Savonia University of Applied Sciences johtaa Savonia University of Applied Sciences Oy. Oy: n johtaja ja Savonia-ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja on rouva Mervi Vidgrén.

Sijainnit

  • Kuopio

    Savonia University of Applied Sciences Mail: P.O. Box 6 FI-70201 KUOPIO Street adress: Microkatu 1, KUOPIO Tel. +358 17 255 6000 Fax. +358-17-255 5014

    Kysymyksiä