Keystone logo
Sweet Briar College

Sweet Briar College

Sweet Briar College

Johdanto

Sweet Briar College ( SBC ) valmistaa naisia (ja jatko-opiskeluun osallistuvia miehiä) olemaan tuottavia ja vastuullisia jäseniä maailman yhteisössä. Se keskittyy henkilökohtaisiin ja ammatillisiin saavutuksiin räätälöidyn koulutusohjelman avulla, jossa yhdistyvät taiteet, valmistautuminen uraan ja yksilön kehitys. Tiedekunta ja henkilökunta ohjaavat opiskelijoita tulemaan aktiivisiksi oppijoiksi, perustelemaan selkeästi, puhumaan ja kirjoittamaan vakuuttavasti sekä johtamaan rehellisesti. Ne luovat koulutusympäristön, joka on sekä intensiivistä että tukevaa ja jossa oppimista tapahtuu monissa eri paikoissa, mukaan lukien luokkahuone, yhteisö ja maailma.

Olemme tehneet historiaa varhaisimmista päivistä. Alumnimme ovat olleet poliittisia johtajia, lääkäreitä ja eläinlääkäreitä, tutkijoita, innovaattoreita ja häiritsijöitä. He ovat yhteisön johtajia ja päättäjiä. He ovat anteliaita ja päättäväisiä. Naisten johtajuuden perusopetussuunnitelma on innovatiivinen ja energinen. Kun opiskelijamme valmistuu, he ovat vakuuttavia kommunikaattoreita, jotka osaavat ajatella jaloillaan ja tuoda ihmisiä yhteen. Riippumatta siitä, mitä he opiskelevat tai minne he täältä menevät, Sweet Briar -naiset ovat valmiita johtamaan.

Sweet Briar College on omistautunut ylläpitämään osallistavaa, hoitavaa ympäristöä, jossa kunnioitetaan yksilön valintoja ja eroja.

Sweet Briar College on eteläisen korkeakoulujen ja koulujen toimikunnan hyväksymä korkeakoulujen myöntämään taiteiden kandidaatin, kuvataiteen kandidaatin, luonnontieteiden kandidaatin ja taiteiden maisterin opetuksessa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Sweet Briar

    Chapel Road,134, 24595, Sweet Briar

    Kysymyksiä