Keystone logo
School of Business and Trade

School of Business and Trade

School of Business and Trade

Johdanto

127379_two-woman-and-one-man-looking-at-the-laptop-1036641.jpg

Tietoja koulusta

School of Business and Trade tarjoaa itseopiskelua, laadukasta, verkko- ja lukukausimahdollisuutta. Ohjelmat ovat joustavia ja ne voidaan käynnistää milloin tahansa. Useiden vuosien perinteisen opintotavan sijasta opiskele omassa tahdissasi ja säästä aikaa ja rahaa.

Ilmaiset verkko-ohjelmat, oppimisresurssit ja online-arvioinnit tekevät ohjelmistamme niin ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia.

School of Business and Trade perustettiin vuonna 2011 edistämään rajatonta ja taustasta riippumatonta koulutusta. Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen 26 artiklassa todetaan: "Jokaisella on oikeus koulutukseen, ja sen on oltava yhtäläisesti saatavilla." SoBaT tarjoaa tällä hetkellä useita tutkintoja, jotka sopivat kaikille korkeakoulutuksesta kiinnostuneille.

Nykyään akkreditoitu ja laadukas koulutus on erittäin kallista. Yliopistot veloittavat tuhansia dollareita. Periaatteessa jatkokoulutus on erittäin kallista useimmille ihmisille, ja siksi he eivät voi harkita korkea-asteen opiskelua. SoBaT tarjoaa toivonsäteen kamppaileville opiskelijoille, jotka eivät voi käyttää tuhansia dollareita halutun pätevyyden saavuttamiseen.

Näkemys

School of Business and Trade visio on: 'Laadukas ja lukuvuoroinen koulutus kaikille.'

Sijainnit

  • Lucerne

    SoBaT Haus, Pilatusstrasse Luzern, Switzerland, 6003, Lucerne

    Kysymyksiä