Keystone logo
School of Business, Renmin University of China GBBA

School of Business, Renmin University of China GBBA

School of Business, Renmin University of China GBBA

Johdanto

Tervetuloa kauppakorkeakouluun, Renmin University of China (RMBS)! Yhtenä Kiinan johtavista kauppakorkeakouluista RMBS: llä on Kiinan johtamiskoulutuksen pisin historia, joka ulottuu vuoteen 1950. Koulumme vahvuudet perustuvat emoyliopistomme henkisen omaisuuden runsaaseen kertyneeseen humanistisiin ja yhteiskuntatieteisiin, joka on pitkä pysyvä perinne teorian ja käytännön läheisestä integraatiosta, läheinen yhteistyö yritysten ja hallitusten kanssa sekä suuri alumnipohja. Koulu on johtaja, jolla on globaali näkökulma ja oivaltava käsitys kiinalaisesta johtamisesta.

Koulusta on tulossa "maailmanluokan kauppakorkeakoulu Kiinan hallinnon asiantuntijana". Viljelemme tulevaisuuden johtajia, joilla on globaalit näkökulmat ja vahva tunne yritysten sosiaalisesta vastuusta ja liiketoiminnan etiikasta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme kehittäneet erittäin innovatiivisia koulutusohjelmia, joissa korostetaan tapauskohtaista opetusta, kokemuksellista oppimista, reflektiivistä oppimista ja toimintaharjoituksia. "Kiinan juuri, maailmanlaajuinen ulottuvuus" sisältää Kiinan historian ja globaalin tulevaisuuden. Tutkimuksemme sisältää alkuperäiskansojen hallintokäytäntöjä Kiinassa ja kansainvälisten standardien noudattamista.

Viime vuosina koulumme on nopeasti nostanut kansainvälistymisen tasoa tutkimuksessaan, koulutusohjelmissaan, tiedekunnan ja opiskelijan kokoonpanossa sekä koulun hallinnossa. Se on yksi ensimmäisistä kiinalaisista kauppakorkeakouluista, jotka EQUIS ja AACSB ovat hyväksyneet ja joka on Yale School of Managementin aloittaman Global Network for Advanced Management -jäsenyyden jäsen. Perustuu kumppanuuksiin yli 80 johtavan kauppakorkeakoulun kanssa ympäri maailmaa, tarjoamme runsaasti lukukautta kestäviä vaihto-mahdollisuuksia ulkomailla, kaksinkertaisen tutkinnon vaihtoehtoja ja pääsyn johtavien kauppakorkeakoulujen ohjelmiin ja kursseille ympäri maailmaa.

Perusarvomme ovat innovaatio huippuosaamisen tavoittelussa. Tietojen luomisen ja levittämisen avulla edistämme maailmaa samalla kun saavutamme itsensä toteuttamisen. Olemme aina tervetulleita uusille tiedekunnille ja henkilökunnalle ideoilla ja intohimolla, ja opiskelijoille, joilla on unelma menestyä liike-elämässä ja liittyä meihin johtamisen koulutuksen eturintamassa.

Dean ja professori
Kauppaoppilaitos,
Kiinan Renmin-yliopisto

142973_1.jpg

Tosiasiat ja luvut

Koulun historia juontaa juurensa vuoteen 1950. Tunnettu johtajakoulutuksen edelläkävijänä Kiinassa, se oli ensimmäisten akateemisten laitosten joukko, joka tarjosi Kiinan omaa MBA-ohjelmaa, EMBA-ohjelmaa, MPAcc-ohjelmaa ja tohtoria. teollisuustalouden, yleisen johtamisen ja kirjanpidon ohjelmat. Se oli myös ensimmäinen, joka suoritti kiinalaisten ja ulkomaisten yhteisen EMBA-ohjelman.

Lähes 4000 opiskelijaa myöten RMBS on suurin ja kansainvälistynein koulu kaikkien Renmin University of China -opiskelijoiden 32 koulun joukossa (opiskelijoiden kokonaismäärä: 25 000+; opetusministeriö sijoittui Kiinan sosiaalitieteiden ja humanististen tieteiden kärjessä nro 1). .

Koululla on 7 akateemista osastoa, mukaan lukien yleisen johtamisen osasto, organisaatio- ja henkilöstöosasto, markkinointiosasto, johtamistieteiden ja tekniikan osasto, kauppatalouden osasto, kirjanpito-osasto ja talousosasto. 138 kokopäiväisestä tiedekunnan jäsenestä 30% on ulkomailla toimivia tohtoreita. muun muassa Princetonin yliopiston, Carnegie Mellonin yliopiston ja Rutgersin yliopiston myöntämät tutkinnot. Vuonna 2012 Renmin-yliopiston liiketalouden ala (Business Schoolin alla) sijoittui opetusministeriön 1. sijalle ensimmäisen tason tieteenalojen kansallisessa arvioinnissa. Vuonna 2017 se tunnustettiin yhdeksi huipputasosta (korkein taso: A +) Kiinassa.

Koulumme on saanut sekä EQUIS (vuonna 2010) että AACSB (vuonna 2013) akkreditoinnit ja sijoittunut Financial Timesin 50 parhaan joukkoon MBA-, EMBA- ja EE-ohjelmissa viime aikoina. Koulu on yksi Yale School of Managementin vuonna 2012 aloittaman Global Network for Advanced Management (GNAM) -järjestön perustajista.

142974_2.jpg

Tehtävä, visio ja arvot

Tehtävä

Myötävaikuttaa kiinalaiseen johtamisviisauteen ja globaaleihin johtamisen kykyihin maailmalle.

Näkemys

Olla maailmanluokan kauppakorkeakoulu asiantuntijana kiinalaisessa johtamisessa.

arvot

Innovaatio huippuosaamisen tavoittelussa.

Sosiaalinen vastuu

Strategisen tavoitteen "tulla arvostetuimmaksi kauppakorkeakouluksi" mukaisesti koulu perusti 1. huhtikuuta 2013 eettisen ja sosiaalisen vastuun komitean, jonka tarkoituksena oli lisätä henkilöstön ja opiskelijoiden tietoisuutta etiikasta, sosiaalisesta vastuusta ja kestävyydestä opintotoimiston, yleistoimiston, opiskelijoiden vapaaehtoistyöntekijöiden yhdistyksen ja ammattiliiton apu.

142975_3.jpg

Sijainnit

  • Beijing

    Mingde Business Building, No.59, Zhongguancun Street, Haidian District, 100872, Beijing

    Kysymyksiä