Keystone logo
Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Johdanto

Tällä hetkellä Seoul Institute Of The Arts on saavuttanut vaiheen, jossa sen on harkittava ja uudistettava taidekasvatuksen ja luomisen paradigmaa toistaiseksi ottaakseen uuden harppauksen eteenpäin maailmanluokan luovana suuntautuvana taideyliopistona. Lisäksi neljännen teollisen vallankumouksen ja koronapandemian aiheuttamien valtavien muutosten edessä Seoul Institute Of The Arts on vahvistettava edelleen luonnettaan ja globalisaatiotaan voidakseen kehittyä erikoistuneeksi taideoppilaitokseksi, jonka maailmanlaajuinen kilpailukyky ylittää nykyisen asemansa.

Tätä tarkoitusta varten Dongrangin taidekeskus, koululaitos, perusti perustajan Dong-rangin perinnön ja perii kunniapuheenjohtajan Yoo Deok-hyeongin filosofian ja Seoul Institute Of The Arts perusti tulevaisuuden taiteen suunnan. koulutus. Teemme parhaamme johtaaksemme kansallisen kulttuurin ja taiteen kehitystä ja globalisaatiota luomisen kautta.

Pyydämme, että kaikki tiedekunnan jäsenet, opiskelijat ja alumnit työskentelevät yhdessä perheenä, jotta Seoul Institute Of The Arts voi kasvaa maailmanluokan taideyliopistoksi yhdellä sydämellä, joka perustuu "tutun perheen" uskomukseen ja ylpeyteen. Kiitos.

Sijainnit

  • Ansan-si

    Ansan-si, Etelä-Korea

    Kysymyksiä