Keystone logo
Stevens-Henager College

Stevens-Henager College

Stevens-Henager College

Johdanto

Stevens-Henager College löydät oikean tutkinnon, joka auttaa sinua aloittamaan paremman uran, jotta voit aloittaa haluamasi elämän nopeammin. Olitpa vasta lukion ulkopuolella tai jo vakiintunut urallasi, Stevens-Henager tarjoaa tutkinnon, jonka tarvitset unelmiesi saavuttamiseksi ehdoilla ja aikataululla.

Stevens-Henager palvelee yhteisöä Utahissa, ja se on voittoa tavoittelematon, eli investoimme opiskelijoihin. Olemme omistautuneet menestykseenne ilmoittautumisesta valmistumiseen (ja jopa sen jälkeen). Opi, mikä tekee Stevens-Henageristä erilainen, ja löydä urasi terveydenhuollossa, liike-elämässä tai tietotekniikassa.

Stevens-Henager College uskomme, että pienempi koulu voi tehdä suuren arvon urallasi. Opi siitä, mikä tekee Stevens-Henager College erilaisen kuin perinteinen korkeakoulu tai yliopisto. Nähdessämme menestyvän uratavoitteissasi ja elää haluamaasi elämää on syy siihen, mitä teemme. Tutustu Stevens-Henager College tehtävään ja mitä se tarkoittaa sinulle opiskelijana.

Stevens-Henager College etsii älykkäitä, ohjattavia, tuottavia, lahjakkaita ja innovatiivisia ohjaajia ja henkilökunnan jäseniä auttamaan opiskelijamme menestymään.

Stevens-Henager College on akkreditoitu urakoulujen ja korkeakoulujen akkreditointikomissiossa (ACCSC). ACCSC on Yhdysvaltain opetusministeriön hyväksymä akkreditointivirasto.

Stevens-Henager College olemme ainutlaatuisesti perustaneet auttamaan sinua saavuttamaan urasi tavoitteet. Akkreditointimme ja voittoa tavoittelemattomat tilamme auttavat meitä tarjoamaan sinulle tarvitsemasi laadukkaan, urakeskeisen koulutuksen.

Sijainnit

 • Salt Lake City

  West Vine Street,383, 84123, Salt Lake City

  • West Haven

   South 1350 West,1890, 84401, West Haven

   • Boise

    South Entertainment Avenue,1444, 83709, Boise

    • 2001

     2001, Yhdysvallat

     Kysymyksiä