Keystone logo
Shenzhen University

Shenzhen University

Shenzhen University

Johdanto

深圳大学 - SAR-yliopisto, Window University, Experimental University

Shenzhenin yliopisto perustettiin vuonna 1983 opetusministeriön suostumuksella. Keskushallinto, opetusministeriö ja kunta pitävät SAR-yliopiston rakentamista erittäin tärkeinä. Pekingin yliopisto auttoi kiinalaisten ja vieraiden kielten rakentamisessa, ja Tsinghua auttoi rakentamaan sähköisiä ja arkkitehtonisia tieteenaloja, kansallinen kongressi auttoi taloudellisten ja oikeudellisten tieteenalojen rakentamisessa, ja suuri määrä tunnettuja tutkijoita kokoontui 深圳大学 . Koulun alussa koulu oli päättänyt uudistaa yliopiston johtamisjärjestelmää ja tutkinut aktiivisesti apurahoja, luottojärjestelmiä, työ-opinto-ohjelmia jne. Ja otti johtavan aseman maassa toimivien tutkinnon suorittamatta jättämisen ja kaksisuuntaisen valinnan toteuttamisessa ja toteutti tiedekuntien ja henkilöstön palkkaamisen ja palkkaamisen järjestelmän. Laitoksen sosiaalisen johtamisen uudistus on herättänyt voimakkaita seurauksia koko maassa.

Sen perustamisesta lähtien 深圳大学 seurannut SAR-ohjelmaa ja on sitoutunut uudistuksiin ja nopeaan kehitykseen. Koulu noudattaa "itseluottamusta, itsekuria ja itsensä parantamista" ja on muodostanut "Yliopiston yliopiston, ikkunakorkeakoulun ja kokeellisen yliopiston" piirteet, muodostaen täydellisen lahjakkuuden koulutusjärjestelmän kandidaatin, maisterin ja tohtorin ja monitasoisen tieteellisen tutkimuksen ja sosiaalipalvelujen välillä. Järjestelmästä on tullut kattava yliopisto, jossa on täydelliset kurssit, täydelliset tilat, erinomaiset opettajat ja standardoitu johtaminen. 深圳大学 on kansallinen korkeakouluopiskelijakoulutusperusta ja kansallinen sivistynyt kampus. Ymmärtääkseen korkeakoulutuksen konotatiivisen kehityksen, koulu muotoili " 深圳大学 kulttuurisen innovaation kehittämispiirin", perusti Rao Zongyin kulttuuritutkimuslaitoksen ja Liu Yuyi -taidekorkeakoulun ja rakensi ensiluokkaisen sosialistisen erityisvyöhykkeen, jossa oli kiinalaisia ominaisuuksia ja jolla oli korkea kulttuuritietoisuus ja kulttuurinen itseluottamus. Yliopiston kulttuuri.

深圳大学 kaksi kampusta, Houhai ja Xili, joiden kampusalue on yhteensä 2,72 neliökilometriä. Koulussa on runsaasti opetusresursseja ja valmiita tieteellisiä tutkimuslaitoksia. Kampuksen rakentamisen kokonaispinta-ala on 1,543 miljoonaa neliömetriä, ja välineiden ja laitteiden kokonaisarvo on 2,7 miljardia yuania. Kirjaston rakennus on 51,202 m2 (Xili Campus -kirjaston ensimmäinen vaihe), jossa on yli 4,12 miljoonaa paperiresurssia, 377 erilaista tietokantaa, mukaan lukien 2,58 miljoonaa täyden tekstin e-kirjaa ja 119 000 kokotekstistä sähköistä lehtiä. On yksi kansallinen kattava perustutkinto, kokonaisvaltainen uudistussuunnitelma, yksi kansallisen tason kyvykoulutusmallin innovaatiokokeilualue ja yksi kansallisen tason käytännön opetuspohja. Kansallisia kokeellisen opetuksen esittelykeskuksia on 2, kansallisen virtuaalisen simulaatiokokeilukeskuksen, 16 maakunnallisen kokeellisen opetuksen esittelykeskusta ja 3 maakunnan virtuaalisen simulointikokeilukeskusta. Siellä on 3 kansallista insinöörilaboratoriaa, 1 kansallinen insinööriteknologian tutkimuskeskus, 2 opetusministeriön avainlaboratorioita, 1 tiede- ja teknologiaministeriön kansainvälinen yhteistyöpiste ja 10 maakuntien keskeistä laboratoriota.

116634_116613_QQthG20190614090244.jpg

深圳大学 156 kokopäiväistä opiskelijaa, joista 27 454 kokopäiväistä opiskelijaa, 6 388 jatko-opiskelijaa, 314 jatko-opiskelijaa, 1 707 osa-aikaista jatko-opiskelijaa, 21021 aikuiskoulutusopiskelijaa ja 862 kansainvälistä opiskelijaa. Koulun tieteenalat ovat täydellisiä ja kattavia, kattaen 11 tieteenalaa, kuten filosofiaa, kirjallisuutta, taloutta, oikeutta, koulutusta, tieteen, tekniikan, hallinnon, lääketieteen, historian ja taiteen. Koulussa on 25 opetuskoulua, kaksi sidoksissa olevaa sairaalaa ja 97 perustutkintoa. Valtiotason erikoisohjelmia on 5, 14 maakunnan tason erikoisohjelmaa ja 15 maakuntatason keskeistä tieteenalaa. Tohtorintutkintoon kuuluu kymmenen ensimmäisen tason tieteenalaa, 3 tohtorintutkinnon jälkeistä asemaa ja 1 post-tohtorin työasema. Maisteriohjelmissa on 38 maisteriohjelmaa, joissa on 22 ammatillista maisteriohjelmaa. Tekniikka, kliininen lääketiede, materiaalitiede, biologia ja biokemia, tietojenkäsittelytiede ja kemia tulivat maailman suurimpiin 1%: iin ESI-tieteenaloista ja sijoittuivat 84: n joukkoon kiinalaisten yliopistojen laajennetuista ESI High Cited Papers -lehdistä. Koulu aloitti paikallisten yliopistojen ja korkeakoulujen NOOC-allianssin perustamisen, jossa oli 130 korkeakoulua ja yliopistoa, 359 verkkokurssia, 119 valittua koulua, 61 akkreditoitua koulua ja yli 600 000 kurssia. Vuonna 2018 opiskelijat saivat 614 kilpailupalkintoa eri tasoilla, mukaan lukien 131 kansainvälistä, 269 kansallista ja 205 maakuntaa ja ministeriötä.

Koulun tiedekunnan rakenne on jatkuvasti optimoitu, ja korkean tason kykyjen käyttöönotto ja viljely ovat hedelmällisiä. Tiedekunnan jäseniä on 3 616 (lukuun ottamatta sidoksissa olevia keskiasteen kouluja), mukaan lukien 2274 kokopäiväistä opettajaa (517 professoria, 643 apulaisprofessoria), 560 teknikkoa ja 782 johtajaa. Koulussa on 1068 tutkijatohtoria, 440 kokopäiväistä tutkijaa ja 164 vierailevaa professoria. Kiinan tiedeakatemiassa ja Kiinan teknillisessä akatemiassa on 15 akateemikkoa (mukaan lukien 4 lyhytaikaisia ehdokkaita), 2 amerikkalaisen lääketieteellisen ja biologisen insinööri-akatemian akateemikkoa, neljä tiedeakatemia Amerikan tiedeakatemiassa, insinööritieteiden akatemia ja lääketieteen akatemia (lyhytaikainen), 1 akatemikko Royal Engineering of Engineering -yliopistosta ja Kanadan teknillisen akatemian jäsen. 2 henkilöä, 1 akateemikko Euroopan tiedeakatemiassa (lyhytaikainen), 1 akatemikko Singaporen tiedeakatemiassa (lyhytaikainen), 3 akatemian Euraasian tiedeakatemian, 1 Nobelin palkinto (fyysinen ja lääketieteellinen), lyhytaikainen. Kansallisessa "973-ohjelmassa" on viisi johtavaa tutkijaa, 27 Changjiang-tutkijaa (joista 21 on lyhytaikaisia ehdokkaita), 32 kansallisen tiedesäätiön arvoisia nuoria tutkijoita (mukaan lukien 14 lyhytaikaisia työntekijöitä) ja 14 kansallista erinomaista tutkijarahastoa ( Mukaan lukien yksi lyhytaikainen vuokraus, opetusministeriö "uuden vuosisadan erinomainen lahjakkuus" 7 henkilöä.

Koulu on jatkuvasti syventänyt tieteellisen tutkimusjärjestelmän uudistusta, ja tutkimushankkeet ja rahoitus ovat kasvaneet merkittävästi. Vuonna 2018 tutkimusrahoituksen kokonaismäärä ylitti 1,1 miljardia yuania, siihen lisättiin 302 uutta luonnontieteellisen rahaston hanketta, jotka sijoittuivat 23. sijalle ja Guangdongin yliopistojen toiseksi, 33 uutta sosiaalitieteellisten rahastojen hanketta, jotka sijoittuivat 36. sijalle maassa. Neljäs sija Guangdongin yliopistoissa. SCI: ssä oli 3 293 paperia ja SSCI: ssä oli 238 paperia. Sain 2846 tieteellistä tutkimusta. 425 patenttia myönnettiin, mukaan lukien 229 keksinnön patenttia. Journal of Science and Technology -lehdelle myönnettiin Kiinan yliopistojen 100 suurinta kiinalaista tiede- ja teknologialehteä vuonna 2018, ja humanististen ja yhteiskuntatieteiden aikakauslehdet sijoittuivat 13. yliopistonlehtien joukkoon.

Koulu edistää aktiivisesti ”kansainvälistä lahjakkuutta, kansainvälistä tieteellistä yhteistyötä, kansainvälistä opettajien rakentamista ja kansainvälistä kulttuurivaihtoa”. Nyt se on luonut yhteyksiä 256 merentakaiseen yliopistoon ja tehnyt erilaisia kansainvälisen yhteistyön muotoja, kuten opiskelijavaihtoa, opettajankoulutusta ja yhteistyökoulutusta. Parannetaan kansainvälisen viestinnän laatua ja tasoa kokonaisvaltaisesti.

深圳大学 sijaitsee edelleen Shenzhenissä, luottaen Guangdongin, Hongkongin ja Macaon Dawanin alueen taloudelliseen ja yhteiskunnalliseen kehitykseen, joka on edessään kansainvälinen, uudistusten ja innovaatioiden hengessä, korkealaatuisten innovatiivisten ja yrittäjyyden kyvykkyyksien kehittämiseksi, kulttuurijohtamisen noudattamiseksi, innovaatiotoiminnan vahvistamiseksi, konnotaation kehittämiseksi ja uusien Pyrkivät korkean tason SAR-yliopistoihin, että ajat ovat tyytyväisiä.

(Tämän sivun tiedot päivitettiin huhtikuussa 2019)

116633_116612_QQthG20190614090430.jpg

Sijainnit

  • Shenzhen

    Shenzhen University, 3688 Nanhai Boulevard, 518060, Shenzhen

    Kysymyksiä