Keystone logo
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Johdanto

Vilkas oppimiskokemus

Tervetuloa Sveitsin College of Hospitality Management Lenkille

SHML, joka on Bernin kantonin rekisteröity sveitsiläinen yritys, on Sveitsin ensimmäinen Boutique Hotel School, joka on suunniteltu ja kehitetty valmistamaan opiskelijat lupaavaan vieraanvaraisuusuraan, joka perustuu ylellisyyden kansainvälisten boutiquehotellien ja lomakohteiden toimintafilosofioihin. Nämä vieraanvaraiset jalokivet löytyvät eri puolilta maailmaa, ja ne vaihtelevat deluxe-kahden huoneen lomakohteista kahteen sadaan huoneeseen, ja niitä edustavat sellaiset kuuluisat yritykset kuin Leading Hotels of the World, Small Luxury Hotels, Relais

Jotta varmistettaisiin tiukat akateemiset opinto-ohjelmat ja aineisto, College of Hospitality Management on päässyt hallittuun etenemissopimukseen Gloucestershiren yliopistossa ylimmän asteen BA: n (Hons) kanssa strategisessa vieraanvaraisuushallinnossa Cheltenhamin yliopistossa (UK).

Our College SHML sijaitsee poikkeuksellisen turvallisessa Bernese Oberlandissa ja toimii todellisen boutique-hotellin, joka on avoinna vieraille talvikaudella. Tilat tarjoavat ihanteelliset olosuhteet liiketoiminnan edistämiseen boutique-hotellien kaupallisissa toimissa ympäri maailmaa, mukaan lukien elintarvike- ja juomateollisuuden tuotannon ja palvelujen, huoneiden jako-, valvonta- ja hallintomenettelyt. SHML pyrkii säilyttämään Sveitsin Hotel Operationsin aikaisemmin todetut perusteet sekä ylläpitämään Sveitsin kulttuuria, joka on saanut viimeisen kahden vuosisadan aikana ainutlaatuisen tunnustuksen eri maissa maailmassa. Sveitsiläinen kulttuuri tarkoittaa eheyttä, puolueettomuutta, yhtenäisyyttä, puolueettomuutta, toisten kunnioittamista ja yksilöllistä vastuuta ympäristöön.

Meidän oppilaitamme eivät poikkea muista ohjelmasuunnitelmista, paitsi että sen sisältö ja todellinen opiskelijalle siirtyminen hoidetaan ammattitaitoisilla hotellityöntekijöillä, jotka ovat vuosien varrella hankkineet taitoja toimia ja hallita joitakin parhaita hotelleja ja lomakohteita maailmassa.

Odotamme toivottaa sinut tervetulleeksi vieraanvaraisuudenhallintaan erikoiskokoukseen.

Miksi SHML

Mitä tarkoittaa Boutique Hotel Management School?

Meidän putiikkeitamme tarkoitetaan henkilökohtaista koulutusta pienissä luokissa. Opiskelija asuu, opiskelee ja harjoittelee täysin varustetussa hotellissa. Kampuslivemme luennoitsijat pääsevät lähes 24/7; ohjelmamme ovat kehittäneet hotelli- ja hotelliluokkalaitokset, ja ne toimittavat luennoitsijat, joilla on pitkä kokemus kansainvälisestä hotellien hallinnasta.

Mikä on meidän USP: t

 • Suuri vuorovaikutus luennoitsijoiden kanssa kampuksella, joka tuo suoraa tietoa ja verkostoitumista - "vapaa konsultointi" luennoitsijoilta,

 • Laadukas kokemus - Opiskelijoiden suoritusteho on alhainen, mikä mahdollistaa yksilöllisen koulutuksen. Luokan koko on pieni;

 • Korkea palvelun taso: aika ja kyky auttaa opiskelijoita päättämään mitä haluavat tehdä ja tukea sopivan työpaikan löytämisessä

 • Turvallinen ympäristö opiskelijoille, heidät hoidetaan hyvin

 • Koulutus kansainväliselle vieraanvaraisuudelle;

 • Innovatiivinen ajattelu perustuu perinteiseen hotellityyppiin,

 • Ohjelma on mukautettu alan vaatimuksiin (se on lähellä teollisuutta):

 • Hands-on training, opiskelijoiden valmistautuminen todelliseen elämään teollisuudessa (osuma kentällä käynnissä - opiskelijat ovat toiminnassa valmistumisen jälkeen tehdä seuraava askel uralla):

 • Ohjelma, joka perustuu teollisuuden muuttuviin tarpeisiin neuvonantajien johtokunnan, johtajien verkoston ja luennoitsijoiden kokemusten avulla;

 • Harjoittelupaikkojen tarkoituksena on avata kansainvälisiä työmahdollisuuksia ja akateemista kehitystä (huomio: Sveitsin markkinoiden rajoitukset huomioon ottaen toiset harjoittelupaikat ovat kansainvälisiä ja niiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita hankkimaan työpaikkoja Sveitsin ulkopuolella)

 • (Capstone) -projektin avulla opiskelijat voivat kehittää liiketoimintasuunnitelman, joka heijastaa heidän etujaan (perheyritys, todelliset työtaulut / käynnistysideoita);

Tehtävänanto

SHML opettaa ja yhdistää todellisen boutique-vieraanvaraisuusympäristön sisällä Sveitsin perinteisten perinteisten toimintojen peruskoulutuksen kansainvälisen johtamisen vieraanvaraisuusosaamisen, joka paljastaa kaikki opiskelijat - opintojensa aikana ja suorittaneensa välittömän altistuksen ammattilaisilloittajat mukaan lukien - aitoa ja pätevää vuorovaikutusta menestykseen. Jokaisen opiskelijan ammatillinen tulevaisuus edustaa SHML: n hallinnoijien, tiedekunnan ja henkilöstön tehtävän ydintä.

Haluamme luoda koulutusympäristön, jonka opiskelijat rakastavat ympärillään. Ohjelmamme tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuuden puuttua haasteisiin ja ottaa kokemuksia, jotka voivat olla heille uusia. SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk pyrimme jatkuvasti tekemään oppimista hauska ja dynaaminen, jotta kaikki oppilaat voivat saavuttaa tavoitteensa.

Tavoitteet

Saadaksesi seuraavan tason

Pyrimme parantamaan opiskelijamme oppimiskokemusten kautta sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. SHML - Swiss Hotel Management School Lenk pyrkii luomaan paratiisi, jossa opiskelijat ovat turvallisia käsittelemään pelkojaan ja saavuttamaan kaikki tavoitteensa. Tarjoamme erilaisia ​​palveluita, joiden tarkoituksena on auttaa oppilaita olemaan paras versio itsestään pitämällä hauskaa matkan varrella.

meidän filosofiamme

Kunnioitamme kaikkien opiskelijoiden yksilöllisiä tarpeita ja uskomme, että ne voivat onnistua oikealla ohjauksella ja ohjauksella. Koulutuksellinen lähestymistapa antaa opiskelijoillemme kyseenalaistaa perinteisen ajattelun ja jatkaa akateemista ymmärrystä omistautumista ja omaperäisyyttä.

Uskokaa oppilaiden kasvattamiseen, ohjaamiseen ja kehittämiseen seisomaan korkeita tulevaisuuden haasteita ja elämää vastaan, joka perustuu moraalisiin arvoihin ja eettisiin periaatteisiin, jotka johtavat korkeammalle tasolle menestyksen lupauksen ja merkityksen.

Meidän arvomme

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk kunnioittaa opiskelijoita ja ymmärtää, että jokainen heistä on yksilöllisiä tarpeita ja tarpeita. Uskomme, että oppimista voidaan edistää pelkästään keskinäisen kunnioituksen, ohjauksen ja ohjauksen tunteesta ja tehdä parhaamme ylläpitää näitä arvoja kaikessa, mitä teemme. Ainutlaatuinen lähestymistapa antaa opiskelijoillemme sopivan tukijärjestelmän, joka auttaa heitä menemään menestyksen polulle.

Meidän standardit

Vuosien kokemuksella kasvattajina me tiedämme, mitä tarvitaan opiskelijoiden osallistumiseen. Ainutlaatuinen opetusmalli antaa opiskelijoillemme arvokkaita, arvostettuja ja arvostettuja. SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk uskomme luovan, yhteistyökykyisen ja kiehtovan kokemuksen edistämiseen, jotta opiskelijat pääsevät täysipainoiseen potentiaalistaan ​​ja auttavat heitä jatkamaan unelmiaan. Ota yhteyttä oppimaan, mitä voimme tehdä sinulle.

Sijainnit

 • Lenk im Simmental

  Rawilstrasse 23, 3775, Lenk im Simmental

Kysymyksiä