Keystone logo
Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Johdanto

Sichuanin yliopiston Pittsburgh College on malli kiinalais-ulkomaisesta yhteistyöstä koulujen johtamisessa uudella aikakaudella. Siitä lähtien, kun aloitimme keskustelun yhteisen korkeakoulun perustamisesta Sichuanin yliopiston kanssa vuonna 2011, molemmat osapuolet ovat ottaneet hedelmällisiä askeleita yhteistyön tiellä. Yli kahden vuoden kovan työn jälkeen Sichuanin yliopiston Pittsburgh College hankki virallisesti opetusministeriön hyväksymiskirjeen ja koululuvan maaliskuussa 2014. koulutuksesta. yksi. Sichuanin yliopiston ja Pittsburghin yliopiston yhdessä perustama yhteinen korkeakoulu vastaa kansainvälisen koulutuksen kehityssuuntausta, ja se on innovatiivinen ja hyödyllinen tutkimus Kiinan ja ulkomaalaisen yhteistyön koulutusmalleista ja koulutuskonsepteista juoksevissa kouluissa.

Olen opettanut amerikkalaisissa yliopistoissa lähes 30 vuotta. Hän liittyi Pittsburghin yliopiston teknilliseen korkeakouluun vuonna 2000 ja toimi konetekniikan ja materiaalitieteen laitoksen johtajana 15 vuotta. Tänä aikana olen nähnyt yhä useamman kiinalaisen opiskelijan menevän Yhdysvaltoihin opiskelemaan. Koulutuksen jälkeen edistyneessä amerikkalaisessa korkeakoulujärjestelmässä valtaosa kiinalaisista opiskelijoista voi tulla erinomaisiksi insinööreiksi ja teollisuuden eliitiksi valmistumisen jälkeen tai päästä parempaan yliopistoon jatkaakseen opintojaan. Siksi Sichuanin yliopiston Pittsburgh College -yrityksen ensisijainen tehtävä on tuoda Kiinaan edistynein amerikkalainen koulutusmalli ja rikkaat koulutusresurssit ja kehittää opiskelijoiden ammatillista oppimista, tiimityöskentelyä ja innovointikykyä perustutkinnon tasolla. Toivomme, että uuden koulutusmallin vaikutuksesta oppilaamme voivat tuntea oppimisympäristönsä perinteistä mallia paremmaksi ja kansainvälisten standardien mukaiseksi etukäteen ja luoda hyvän pohjan uransa kehittämiselle.

Saavuttaakseen tavoitteen kasvattaa ensimmäisen luokan insinööritutkinnon suorittaneita korkeakoulu tekee rohkeita innovaatioita lahjakkuuden koulutusmallissa. Korkeakoulun ammattikurssien opetussuunnitelma on yksinomaan Pitt -yliopiston asiantuntijaryhmän suunnittelema, ja erinomaisia opettajia on rekrytoitu ympäri maailmaa opettamaan englantia. Useimmilla opettajilla on koulutustausta Yhdysvaltojen ja Euroopan huippukouluista. Myös oppilaitoksen toiminta- ja johtamismallia tutkitaan hyödyllisesti yhdessä amerikkalaisten korkeakoulujen ja yliopistojen mallin kanssa. Useimmilla korkeakoulun opiskelijoilla ei ole vain mahdollisuutta mennä Pittsburghin yliopistoon suorittamaan perusopinnot, mutta heillä on myös erinomaisia etuja työnhaussa ja ulkomaisten jatko -ohjelmien hakemisessa.

Sijainnit

  • Chengdu

    Shun Cheng Da Jie,252, 610017, Chengdu

    Kysymyksiä