Keystone logo
Simpson College

Simpson College

Simpson College

Johdanto

Tietoja Simpson

Perustettiin vuonna 1860, Simpson on laatinut opiskelijasukupolville menestyksekkään uran, tutkijakoulut tai huoltotöitä. Kaunis kampus istuu 75 hehtaarin Indianola, Iowa ja tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: hoitavaa akateemisen ympäristön, joka on lähellä uraa, työharjoittelun ja viihde vaihtoehtoja Iowa pääkaupungissa.

Useimmat professorit pitävät korkeimman asteen alallaan, ja ne ovat sitoutuneet auttamaan yli 1400 opiskelijoita saavuttamaan unelmansa. Opiskelijan elämä on jännittävä ja täyttää, kymmeniä mahdollisuuksia opiskelijoita osallistumaan, kaikessa kreikkalaisesta elämän intercollegiate ja sisäiset urheilua. Simpsonin menestys edistämisessä laatuohjelmia ja poikkeuksellisen arvon muutokset on kirjattu kansallisesti Petersonin Kilpailukykyinen Korkeakoulut ja US News. Tämä on suuri college, ja mitä enemmän ihmiset oppia Simpson, sitä enemmän vaikuttunut ne tulevat. Kutsumme sinut käymään ja katsoa tarkemmin.

Lyhyesti Perustettu Vuonna 1860 Simpson College perustettiin jäsenten Iowa United Methodist Church.

Akkreditointi Simpson College on täysin akkreditoitu Higher Learning komission ja jäsen North Central Association vuodesta 1913.

Paikkakunnat Indianola, Iowa, yhteisö 13000 ihmistä sijaitsee 12 meripeninkulmaa etelään Des Moines, mikä on Iowan kukoistava pääkaupunki. Simpson on myös kampuksilla Clive ja Ankeny.

Main Campus Kahdeksankymmentä-viisi aaria käsittää Simpson pääkampuksella Indianola 34 suurten rakennusten, kuten: College Hall, Wallace Hall, Mary Berry Hall, George Washington Carver Science Center, Dunn Library, Kent Campus Center, Smith Memorial Chapel, Blank Performing Arts Center, Atleettinen Complex, Amy Robertson Music Center ja Henry H. ja Thomas H. McNeill Hall.

Merkki Simpson College on United Methodist liittyvä, itsenäinen, perustutkintoa, yhteiskoulu, liberaali-taiteen college.

Lukuvuosi Kaksi neljän kuukauden lukukautta ja yhden kolmen viikon ajan toukokuussa joka mahdollistaa erikoistunut tutkimus tai kampuksen ulkopuolella, muodostaa lukuvuoden.

Lukumäärä tiedekunnan Tiedekunta on opiskelija-suhde on yksi professori jokaista 13 opiskelijoille 86 prosenttia 95-jäsenisen, kokopäiväinen tiedekunnan ollut suorittanut suurimmassa määrin omalla alallaan.

Opiskelijamäärä Opiskelija runko koostuu 1400 päätoimisia opiskelijoita ja 300 osa-aikaisesti opiskelijoille.

Pääsy Hakulomake, lukion selostukset, ACT tai SAT-tulokset ja suosituksen pääasiallinen tai ohjaajan tarkastellaan hyväksynnän prosessi.

Kustannukset Kustannukset 2016-17 lukuvuoden ovat seuraavat: opetus ja palkkiot $ 35.876; standardissa kustannukset $ 3.860; standardikortti maksut $ 4.103.

Majors, Alaikäiset & ohjelmat Simpson tarjoaa 80 suuret yhtiöt, alaikäiset ja ohjelmia.

oppimäärään Järjestöt Kahdeksankymmentä-neljä prosenttia opiskelijoista osallistuu Oppilaskuntamme, sanomalehti, radio, intercollegiate ja sisäiset urheilu, kreikkalaistunnelmasta, osastojen toimintaa, kunniaa ja ammattiryhmien, musiikki, draama, uskonnon ja muiden sidosryhmien kanssa.

intercollegiate Urheilu Men: baseball, koripallo, hiihto, jalkapallo, golf, jalkapallo, tennis, yleisurheilu, paini, Naiset: koripallo , hiihto, golf, softball, jalkapallo, uinti, tennis, track & kenttä, lentopallo

  • Viimeaikaiset Iowa Intercollegiate Athletic Conference Champion (vuodesta 1987).

Honors ja Professional Societies Alpha Lambda Delta; Alpha Sigma Lambda; Beta Beta; Epsilon Sigma; Mu Phi Epsilon; Omicron Delta Kappa; Phi Alpha Theta; Phi Mu Alpha Sinfonia; Student Education Association.

greek Järjestöt Fraternities: Alpha Tau Omega, Kappa Theta Psi, Lambda Chi Alpha, Sigma Alpha Epsilon sororities: Delta Delta Delta, Kappa Kappa Gamma, Pi Beta Phi, Sigma Lambda Gamma

Distinctive Facts Simpson on tunnustettu laatuohjelmia ja arvosta Petersonin Kilpailukykyinen Korkeakoulut ja US News and World Report. Lisäksi Simpson joukkoon kansakunnan alkuun 100 korkeakouluihin prosenttiosuus ulkomailla opiskelevat opiskelijat, mukaan US News and World Report. Simpson myös kesämökkiläisten kansainvälisesti tunnustettujen Des Moines Metro Opera. Totesi tutkija George Washington Carver aloitti college uran Simpson vuonna 1890.

Head Ylläpitäjät Tuoli, johtokunnan: Sunnie Richer puheenjohtaja: Jay Simmons presidentin kanslia

Sijainnit

  • Indianola

    701 North C Street Indianola, Iowa 50125, 50125, Indianola

    Kysymyksiä