Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Sinclair Community College

Sinclair Community College

Sinclair Community College

Johdanto

Kun yksi alin opetusta hinnat sisään Ohio, Sinclair Community College on jatkuvasti rankattu alkuun ja on sitoutunut tarjoamaan laadukasta koulutusta.

SinclairN opiskelija tiedekunnan suhde yhdeksäntoista-yksi on alhaisimpia missään Ohio College. Sinclair perustettiin YMCA College vuonna 1887, ja palvelee yli 30000 vuosittain yli 330 kokopäiväistä opiskelijamäärä Sinclair vuonna 2015.

Sinclair sijaitsee sijaitsee keskustassa Dayton, Ohio. Dayton on kuudenneksi suurin kaupunki Ohio, jonka väkiluku on noin 150.000; ympäröiville Dayton suurkaupunkialueilla on 800000 asukasta. Koti Wright-Patterson Air Force Base ja National Museum of US Air Force, Dayton tunnetaan ilmailuteollisuuden ja tarjoaa merkittävää tutkimusta ja kehitystä ilmailun ja ilmailualan tekniikan aloilla.

Dayton on ystävällinen kaupunki kansainvälisille opiskelijoille. "Tervetuloa Daytonin" on yhteisön aloite, joka edistää maahanmuuttajien integroitumista suuremman Daytonin alue ja heijastaa filosofia, että ihmiset erilaisia ​​taustoja, taidot ja kokemukset ovat tärkeitä USA

Sijainnit

  • Dayton

    444 West Third Street, 45402, Dayton

Kysymyksiä