Matkailun, vieraanvaraisuuden ja elintarviketalouden kandidaatti
Singidunum University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Belgrade, Serbia
Kieli (kielet
Englanti,
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 3 000 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Singidunum University on alueen johtava korkeakoulu, joka kouluttaa matkailua ja vieraanvaraisuutta edustavia asiantuntijoita. Matkailun ja ravitsemuksen tiedekunnan neljän vuoden opinnot on suunniteltu vastaamaan niiden tarpeisiin, jotka ovat päättäneet jatkaa menestyksekästä uraa matkailualalla - tällä hetkellä maailman laajin ja nopeimmin kasvava teollisuus.
Opetusprosessi tässä opinto-ohjelmassa perustuu monitieteelliseen lähestymistapaan. Erityisesti kiinnitetään erityistä huomiota tiedon ja taitojen hankkimiseen talouden, tietotekniikan ja vieraan kielen oppimisen alalla. Harjoittelu on olennainen osa tätä opinto-ohjelmaa. Matkailu ja ravitsemus -ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ammatillisia ja henkilökohtaisia taitoja ja valmistautua menestyksekkäästi johtaviin tehtäviin omilla aloillaan. Matkailuun ja vieraanvaraisuuteen liittyvien valittavien vaihtoehtojen ohella olemme myös aloittaneet elintarviketeollisuuden asiantuntijoiden kouluttamisen.
Matkailu- ja ravitsemusohjelman nykyisten vaihtoehtojen lisäksi Singidunum University on aloittanut elintarviketeollisuuden asiantuntijoiden kouluttamisen. Taloudelliseen ja matkailuun liittyvien yleisten kurssien lisäksi opiskelijat, jotka valitsevat tämän vaihtoehdon, osallistuvat asiantuntijakursseihin, kuten ravintolateollisuuteen, kansainväliseen gastronomiaan, elintarviketeknologiaan, elintarvikkeisiin ja kestävään kehitykseen, vapaa-ajan ja ravitsemuksen periaatteisiin jne. Opiskelijat Tutkimusvaihtoehdossa Food Economicsin tulisi tuntea elintarvikkeiden mikrobiologinen, kemiallinen, fyysinen ja aistillinen laatu. Niiden tulisi myös oppia elintarviketuotannon teknologisista prosesseista, niiden ravintoarvosta, ravintoloiden elintarvikkeiden laadun järjestelmästä sekä vähittäiskauppaketjuista, elintarvikkeiden kulttuurisista ja maantieteellisistä näkökohdista. Lisäksi heidän on hankittava tarvittavat tiedot ja taidot talouden aloilla, jotta he voivat menestyksekkäästi hallita elintarvikkeiden jakelua ja myyntiä.
Yhdistyneiden Kansakuntien Maailman matkailun järjestö myöntää matkailun ja vieraanvaraisuuden ammattikorkeakoulu- ja maisteriohjelmien laatutodistuksia.
ALUMNI-yhdistyksen jäseninä olevien tutkinnon suorittaneen tutkimuksen mukaan opiskelijat, jotka suorittavat tämän ohjelman, voivat hakea työtä eri aloilla:
- Matkaopas
- Myyntipäällikkö matkailutoimistoissa
- Matkailutoimiston johtaja
- Matkailuviraston markkinointipäällikkö
- Suunnittelu- ja analysointialan johtaja
- Hotelliyritysten sisäisen valvonnan johtaja
- Hotellin sisäisen tarkastuksen johtaja
- Vastaanottovirkailija
- Front office -johtaja
- Elintarvike- ja juomasektorin johtaja
- Markkinointi- ja myyntialan johtaja
- Hotelli pääjohtaja
- Apulaispäällikkö
- Autonvuokraamo
- Lentoyhtiön johtaja
- Catering Manager
- Global Distribution System Manager
- Cruise Company Manager
- Matkailuorganisaation johtaja
- Osallistuu paikallisiin, alueellisiin ja kansallisiin matkailujärjestöihin
- Wellness Center Manager
- Konferenssin toimiston johtaja
- Kansallispuiston johtaja
- Aqua Park Manager
- Theme Park Manager
- Markkinointipäällikkö
- Liikennealan matkailualan johtaja
- Ethno Village Manager
- Liiketoiminnan johtaja kuljetusyrityksen sisällä
- Corporate Travel Manager
- Kohdehallintayhtiön johtaja
- Osallistuu matkailuun liittyviin kysymyksiin julkisella sektorilla
- Associate-public tapahtumien suunnittelu
- Opettaja ammattikorkeakouluissa
- Ravintola ja Catering Manager
- Yhteys kulttuurilaitoksiin
- PR-Manageri
- Henkilöstöpäällikkö
Kaikki kurssimateriaalit sisältyvät lukukausimaksuun.
Matkailun ja vieraanvaraisuuden johtamisen opinto-ohjelman pääsykoe koostuu seuraavista osista:
- haastattelu englanniksi ja serbiksi matkailun ja vieraanvaraisuuden alalla ehdotetuista aiheista
Rekisteröitymisen yhteydessä opiskelija saa vapaaehtoisia aiheita, joista keskustellaan sisääntulotutkinnon aikana.
Opintojakson suoritettuaan opiskelijat saavat akateemisen otsikon taiteiden kandidaatin maisteriksi (taloustieteen kandidaatti) .
Legenda
Tämä ohjelma koostuu kolmesta moduulista:
- matkailu
- vieraanvaraisuus
- Elintarviketeollisuus
opetussuunnitelma
I vuosi
- taloustiede
- Psykologia
- Matkailun talous
- Kvantitatiiviset menetelmät
- Kirjanpito
- Yritysteknologia
- Englannin kieli 1
- Toinen vieras kieli 1
II vuosi
- johto
- Markkinointi matkailussa ja vieraanvaraisuudessa
- Valinnainen kurssi 1
- Matkailu Destination Management
- Henkilöstöjohtaminen vieraanvaraisuudessa
- Kansainvälinen gastronomia
- Matkailulaki
- Matkailu ja avaruus
- Organisaatiokäyttäytyminen ja yrityskulttuuri
- Englannin kieli 2
- Toinen vieras kieli 2
III vuosi
- Hotellin johto
- Matkatoimistojen ja matkanjärjestäjien hallinta
- Valinnainen kurssi 2
- Taloudellinen liiketoiminta matkailussa
- Taloudellinen liiketoiminta vieraanvaraisuudessa
- Ravintolapalvelu
- Matkailun ja vieraanvaraisuuden hallinnan tietojärjestelmät
- Luonnonvarojen ja kulttuurivarojen hallinta
- Englanti kieli 3
- Toinen vieraan kieli 3
- Ammatillinen koulutus matkailun, vieraanvaraisuuden ja elintarviketalouden aloilla
IV vuosi
- Matkailun terveysnäkökohdat
- Kuluttajien käyttäytyminen ja turismi
- Valinnainen kurssi 3
- Kestävä turismi
- Hotellin suunnittelu ja suunnittelu
- Elintarviketieteet ja -teknologia
- Valinnainen kurssi 4
- Taloudellinen ja taloudellinen analyysi matkailussa
- Taloudellinen ja taloudellinen analyysi vieraanvaraisuudessa
- Valinnainen kurssi 5
- Temaattinen matkailu
- Laadunhallinta hotellin teollisuudessa
- Elintarviketurvallisuus
- Englanti kieli 4
- Toinen vieraan kieli 4
- Käytännön tutkimus- ja liiketoimintaosaaminen