Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Sirindhorn International Institute of Technology - Thammasat University

Sirindhorn International Institute of Technology - Thammasat University

Sirindhorn International Institute of Technology - Thammasat University

Johdanto

149883__MDC1286

© SIIT - TU

Tietoja SIIT: stä

Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) tarjoaa perustutkinto- ja jatko-ohjelmia (maisteri- ja tohtoritasot), jotka johtavat tekniikan kandidaatin (B.Eng.), Kandidaatin (B.Sc.), tekniikan maisterin (M.Eng. ), Diplomi-insinööri ja filosofian tohtori (Ph.D.). Kandidaatin tutkintoa tarjotaan seuraavilla aloilla: kemian tekniikka (CHE), maa- ja vesirakentaminen (CE), tietokonetekniikka (CPE), elektroniikka- ja viestintätekniikka (EC), tekniikan hallinta (EM), teollisuustekniikka (IE), tietotekniikka (IT), hallintotekniikka (MT) ja konetekniikka (ME).

SIIT tarjoaa kolmea tekniikan maisteria, nimittäin tekniikan maisteriohjelman, sulautettujen järjestelmien tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelman ja logistiikan ja toimitusketjun systeemitekniikan maisterin. Se tarjoaa myös tekniikan maisteriohjelman ja tekniikan ja filosofian tohtoriohjelman.

Tällä hetkellä instituutti on perustanut sekä tiedekunnan jäsen- että opiskelijavaihto-ohjelmia useiden yliopistojen kanssa Aasiassa, Australiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Näiden ohjelmien avulla tiedekunnan jäsenet voivat tehdä yhteistyötä kollegoidensa kanssa tutkimushankkeissa, mutta myös opiskelijoilla on mahdollisuus käydä kursseja näissä yliopistoissa. Lisäksi kutsuja vierailemaan ja opettamaan SIIT- kursseja laajennetaan säännöllisesti päteville ulkomaisille professoreille tällaisten ohjelmien puitteissa.

Instituutti, jota johtaa johtaja, koostuu hallintoyksiköistä, kirjastosta ja tietopalvelukeskuksesta, viidestä akateemisesta koulusta sekä yleisten ja jatko-opintojen osastosta (CGS).

SIIT- operaatiot toteutetaan kahdessa paikassa: Rangsit-kampuksella (Thammasatin yliopiston Rangsit-keskuksessa) ja Bangkadin kampuksella (Bangkadin teollisuuspuistossa).


Historia

9. päivän Japanin ja Thaimaan yhteinen kauppa- ja talousvaliokunta Kokous Kobessa Japanissa vuonna 1989 edustajia Japanin liiton taloudellisten järjestöjen (Keidanren - nyt Nippon Keidanrenin) ja liitto Thaimaan Industries (FTI) realisoituneet että jotta Thaimaan teollisen kehityksen edistämiseksi on perustettava insinööriohjelmat, joissa kaikki luento- ja laboratoriotunnit opetetaan englanniksi korkeasti koulutetuilta tiedekunnan jäseniltä, joilla on tohtorin tutkinto.

Keidanrenin, FTI: n ja Thammasatin yliopiston välillä tehtiin yhteistyösopimus vuonna 1992 insinöörin kandidaatin tutkinto-ohjelmien perustamiseksi Thammasatin yliopistoon Keidanrenin ja FTI: n alkuperäisillä varoilla. Kahden vuoden menestyksekkään toiminnan jälkeen "International Institute of Technology (IIT)" perustettiin 16. syyskuuta 1994. Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn johti ystävällisesti uuden rakennuksen kulmakivien asettamisseremoniaa Thammasatin yliopiston Rangsit-keskuksessa. . Hänen majesteettinsa Thaimaan kuningas Bhumibol Adulyadej myönsi instituutille ystävällisesti uuden nimen "Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT)" 28. kesäkuuta 1996.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn johti 2. lokakuuta 1997 armollisesti Sirindhornin kansainvälisen teknologiainstituutin nimeä ja rakennusta vihittävää seremoniaa. Vuonna 1999 FTI toimitti maatilan Bangkadi Industrial Parkissa (BKD) SIIT: n käyttöön 30 vuoden ajan. Kesäkuussa 2001 entinen pääministeri Anand Panyarachun vihki uuden rakennuksen Bangkadiin tietotekniikan ja tietojenkäsittelytieteen ohjelmille.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn johti ystävällisesti Sirindhralai-rakennuksen vihkimistä Bangkadissa 28. kesäkuuta 2006. Tässä uudessa kuusikerroksisessa rakennuksessa on Informaatio-, tietokone- ja viestintätekniikan (ICT) koulu, Johtamistekniikan korkeakoulu. (MT), kirjasto, atk-keskus, laboratoriot ja luokkahuoneet.

Sirindhorn International Institute of Technologyn kolmen perustajaorganisaation tausta kuvataan lyhyesti seuraavasti.

149887_DJI_0171

© SIIT - TU

Thammasatin yliopisto

Vuonna 1934 perustettu Thammasatin yliopisto oli alun perin omistettu humanististen ja yhteiskuntatieteiden opetukselle. Yliopisto on tuottanut suuren määrän tutkinnon suorittaneita, jotka ovat vaikuttaneet suuresti Thaimaan kehitykseen ja edistymiseen. Thammasatin yliopisto ymmärsi tieteen ja tekniikan merkittävän vaikutuksen maan talouskasvuun 1980- ja 1990-luvuilla Rangsit-keskuksessa, Pathum Thanissa, insinöörin, tekniikan, fysiikan ja lääketieteen tutkinto-ohjelmissa.

Japanin yritysliitto (Nippon Keidanren)

Useiden taloudellisten ja teollisten organisaatioiden sulautumisen myötä Japanin talousorganisaatioiden federaatio (Keidanren) perustettiin elokuussa 1946. Keidanren oli yksityinen voittoa tavoittelematon taloudellinen järjestö, joka edusti käytännössä kaikkia taloudellisen toiminnan aloja Japanissa. Keidanren on pitänyt läheistä yhteyttä sekä julkiseen että yksityiseen sektoriin kotimaassa ja ulkomailla ja pyrkinyt paitsi löytämään käytännön ratkaisuja taloudellisiin ongelmiin myös myötävaikuttamaan Japanin ja muiden maiden talouksien terveeseen kehitykseen.

Toukokuussa 2002 Keidanren fuusioitui Nikkeireniin (Japanin työnantajajärjestöjen federaatio), josta tuli Nippon Keidanren (Japanin yritysliitto). Japanin liike-elämän kansainvälisesti arvostettujen johtajien johdolla Nippon Keidanrenilla on aktiivinen ja vaikutusvaltainen rooli koko ihmiskunnan harmonisen taloudellisen vaurauden saavuttamisessa.

Thaimaan teollisuuden liitto

Aikaisemmin nimellä Thaimaan teollisuuden yhdistys (ATI), Thaimaan teollisuuden liitto (FTI) perustettiin 29. joulukuuta 1987. Se oli ATI: n muuttunut elin, joka perustettiin vuonna 1967. FTI on yksityinen teollisuusorganisaatio, joka tuo yhteen alan johtajat edistämään Thaimaan sosioekonomista kehitystä. FTI: n päätavoitteena on edustaa thaimaalaisia valmistajia sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla, auttaa edistämään ja kehittämään teollisuusyrityksiä, työskentelemään yhdessä hallituksen kanssa kansallisen politiikan määrittelyssä ja tarjoamaan jäsenille konsultointipalveluja.

FTI on täyden palvelun organisaatio, joka tekee yhteistyötä hallituksen kanssa auttaakseen Thaimaan teollisuutta mobilisoimaan pääsemään kansainvälisille markkinoille. Se toimii "match-makerina" ulkomaisten teollisuusyritysten ja Thaimaan resurssien välillä, joissa yhdistyvät Thaimaan teollisuusyritysten taloudellinen vahvuus, suunnittelukyky ja vakuuttava voima.

149891_W01_7228

© SIIT - TU

Sijainnit

  • Khlong Nueng

    Phahonyothin Rd, Khlong Nueng, Khlong Luang District, Pathum Thani, 12120, Khlong Nueng

  • Bang Kadi

    131 Moo 5, Tiwanont Road, Bangkadi Muang Pathum Thani, 12000, Bang Kadi

    Kysymyksiä