Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Johdanto

Tutustu Online esite täältä.

Top 10 Syitä Opiskelu San Mateo oppilaitoksissa Silicon Valley

 1. Kolme julkista ammattikorkeakoulut (Kanada College, College of San Mateo ja Skyline College) ovat tunnettuja laadusta siirtää ohjelmia ja palveluja, sekä taataan siirrot ja kumppanuutta valikoiva yliopistojen.
 2. Varsinainen opetus on $ 6456 USD.
 3. Kolme oppilaitokset ovat turvallisin Kaliforniassa ja yksi turvallisimmista maassa.
 4. # 1 taattu siirtoja neljän vuoden universities- hetkellä 55 yliopistot tarjoavat taattu siirrot opiskelijoille.
 5. Onsite siirto neuvoo tarjoamat UC Berkeley edustajat ja 165%: n kasvu siirtää ottamista nopeudella UC Berkeley viimeisimmässä vuotta (89 vuonna 2014 ja 213 vuonna 2015).
 6. Kaikki kolme oppilaitokset tarjoavat laatua associate, todistus ja siirtää ohjelmia uusinta koulutusmahdollisuudet palkittu opettajat ja henkilökunta, lukuisat verkottumisen ja harjoittelumahdollisuuksia kanssa Piilaakson korkean teknologian yrityksiä ympäri korkeakouluissa.
 7. Global Beca apuraha, mukaan lukien koko opetusta poikkeuslupia, saatavilla saapuvien kansainvälisten opiskelijoiden.
 8. Etusija kurssi rekisteröinti kansainvälisille opiskelijoille.
 9. Kotelo koordinaattori auttamaan asumiseen lähellä meidän kolme korkeakouluissa.
 10. Kansallisesti tunnustettu STEM keskus Cañada College ja valmistus Lab Skyline College.

San Mateo Korkeakoulut Piilaakson sisältää kolme merkittävää täysin hyväksytty kahden vuoden ammattikorkeakoulut: Cañada College, College of San Mateo ja Skyline College. Ne sijaitsevat keskellä Kalifornian San Franciscon alueella.

Kaikki kolme oppilaitokset ovat "Transfer Pääsymaksu pussit", kenties eniten julkisten ja yksityisten yliopistojen kaikkialla Yhdysvalloissa. Tämä tarjoaa opiskelijoille vakuutuksen joutumassa yliopiston jos opiskelija täyttää yliopiston akateemisen ja muut vaatimukset ja ei sovellettu perinteistä yliopiston fuksi tunnustukset "selektiivisyys este". Vuonna 2015, 236 opiskelijaa suorittamaan UC Berkeley kolmen oppilaitokset siirtää opiskelijoille. Nämä opiskelijat tulevat niin junioreille ja tarvitsee vain kaksi vuotta suorittaa kandidaatin UC Berkeley.

Korkeakoulut ovat tunnettuja STEM (Science, Technology, Engineering ja matematiikka) ohjelmat ja Skyline College on harjoittelujakson Caltech ja UC Berkeley. Cañada College on palkittu STEM Center, ensimmäinen kaikkien ammattikorkeakoulut Kaliforniassa. Sen animaatio luokka esimerkiksi on opettanut Pixar työntekijä. Skyline College, vain 15 minuutin päässä San Francisco, tarjoaa kansainvälisen kaupan ja erilaisia ​​Biotech and Engineering siirto-ohjelmia. Se on myös työharjoitteluohjelma Caltech ja UC Berkeley. College of San Mateo on yksi vanhimmista ammattikorkeakoulut Kaliforniassa. Vuonna 1920, College of San Mateo oli suuressa määrin, valmistava koulu tai ponnahduslauta Stanfordin yliopiston ja Kalifornian yliopiston (Berkeley).

Opiskelu Piilaaksossa mahdollisesti antaa opiskelijoille työharjoittelun ja verkostoitumismahdollisuuksia Google, Apple, Salesforce, Twitter ja Facebook, jne. Jokainen meidän kampuksilla ovat pieniä ja turvallisia yhteisöjä lähellä valtateitä, jotka vievät sinut suoraan San Francisco, San Jose, SFO kansainvälinen lentokenttä ja muut hyvin kuuluisa matkailukohteita, kuten Monterey Bay, Yosemite ja Lake Tahoe ovat ajomatkan päässä.

Kansainväliset opiskelijat voivat vierailla piirimme kansainvälisiä tunnustuksia verkkosivuilla lisätietoja.

Yhdysvaltojen kansalaisille ja pysyvästi asuvat voivat vierailla piirin verkkosivuilla lisätietoja.

yliopisto

Sijainnit

 • San Mateo

  Cañada College, Redwood City, California College of San Mateo, San Mateo, California Skyline College, San Bruno, California, , San Mateo

  Kysymyksiä