Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Johdanto

Tarjoilu Kristus raamatullisen maailmankuvan kristitty Atmosphere

SBC on korkeakoulu sinulle. Monilla ihmisillä on väärinkäsitys siitä, että Raamatun korkeakoulu on vain niille, jotka ovat kokopäiväisissä kristillisissä ammatissa, kuten pastoreissa. Totuus on, että Raamatun korkeakoulu on monella tavalla samanlainen kuin mihin tahansa muuhun korkeakouluun.

Kaakkois tarjoaa erinomaisen kahden vuoden opetussuunnitelman niille, jotka haluavat aloittaa kollegion uransa kristillisessä ilmapiirissä. Nämä opiskelijat voivat sitten siirtää opintosuorituksensa vanhempiin yliopistoihin tai yliopistoihin jatkaakseen opintojaan erikoistuneella alalla.

Kyllä, tarjolla olevissa oppiaineissa, kampuskokemuksessa ja akateemisessa huippuosaamisessa, Raamatun korkeakoulu on samanlainen kuin mikä tahansa muu korkeakoulu; Kuitenkin erilaiset tapamme erottaa meidät muista oppilaitoksista. Pienempi opiskelijakunta, henkilökohtainen huomio, kristillinen ilmapiiri luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella sekä ilo olla joku erikoinen kampuksella tekevät Kaakkois-kokemuksesta aikaa vaalia koko elämäsi ajan.

Tehtävänanto

Southeastern Baptist College pyrkii kunnioittamaan Jumalaa tarjoamalla laadukasta jälkikoulutusta raamatullisesta maailmankatsomuksesta kristillisessä ilmapiirissä, mikä kehittää oppilaiden kristillistä kasvua ja valmistautuu palvelemaan Jumalan valtakunnassa.

Southeastern Baptist College pyrkii valmistamaan miehiä ja naisia ​​kristillisessä yhteisössä haluamaan osallistua kirkon sidokseen. Koulutusta tarjotaan kampuksella ja laajennuksilla, joiden avulla voidaan valmistaa ihmisiä ministeriöön pastorateissa, lähetystyössä, musiikkitehtävissä, kristillisessä koulutuksessa ja nuorisoministeriöissä. Southeastern Baptist College pyrkii myös kouluttamaan ihmisiä, jotka haluavat saada perusopetussuunnitelman peruskursseja hengellisessä akateemisessa ympäristössä, kuten Southeastern Baptist College on antanut. Kaikki kurssit opetetaan siten, että ne yhdistävät uskon ja oppimisen, antaen siten asianmukaisen tunnustuksen kaikelle totuudelle.

Southeastern Baptist College pyrkii palvelemaan kristillistä yhteisöä tarjoamalla rajoitetun määrän luotto- ja ei-luottokursseja niille, jotka eivät valitse rakenteellista ohjelmaa tiettyyn tutkintoon, todistukseen tai tutkintotodistukseen.

Akkreditointi

Southeastern Baptist College on akkreditoitu valtion tasolla Mississippi College of Accreditation -komission (MCCA) ja ABCHE: n (ABHE) kansallisella tasolla.

kuuluminen

Southeastern Baptist College on Mississippin baptistien lähetyssaarnaajien omistama ja ylläpitämä. Se on jäsen Mississippi-yhdistyksessä ja myös yhdistyksessä Raamatun korkeakoulutuksessa (ABHE).

edullisuus

Southeastern Baptist College on maan halvimpien yksityisten oppilaitosten joukossa. Useimmat opiskelijat löytävät osallistumiskustannukset erittäin houkuttelevilta ja edullisilta. Rahoitussuunnitelma tarpeidesi täyttämiseksi voidaan järjestää.

Henkilökohtainen huomio

Kaakkois-pienryhmät antavat opiskelijoille henkilökohtaisen huomion tiedekunnan jäsenistä ja muusta henkilökunnan henkilökunnasta. Kaakkoisosassa kaikki tietävät kaikki muut henkilökohtaisesti. Sinulla on enemmän kuin numero kampuksissamme. Olemme erikoistuneet kristilliseen vieraanvaraisuuteen ja opiskelijoiden tyytyväisyyteen.

Opiskelijaelämä

Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuuksia harjoituksiin, jotka tarjoavat apurahaa ja henkilökohtaista vuorovaikutusta eri kampusorganisaatioiden kautta. Joitakin tällaisia ​​järjestöjä ovat korkeakoulu-kuoro, Baptistien Opettajien Liitto (ABS), ministerineuvos ja Opiskelijavaltuuskunta.

Yliopistossa ystävyyden ja yhteistyön ilmapiiri vaihtelee opiskelijoiden keskuudessa. Olemme korkeakouluperhe. Asuntolassa elämässä myös opiskelijat voivat nauttia aikaa yhdessä luokkahuoneen ulkopuolella.

Sijainti

Southeastern Baptist College sijaitsee kauniilla Laurel, Mississippi. Laurel sijaitsee 30 mailin päässä Hattiesburgista pohjoiseen; 50 mailia Meridianistä etelään; 80 mailia kaakkoon Jacksonista; ja 125 mailia pohjoiseen Persianlahden rannikolla.

Päästäksesi yliopistolle Interstate 59: sta, vie exit 95B 16th Avenue North -kadulle. Seuraa 16th Avenue North (myös Highway 15 N) 4 1/2 mailin päässä Interstate college.

Opiskelijoiden kuluttajatiedot

Kuluttajatietojen täydellistä paljastamista koskevien USDE: n vaatimusten mukaisesti SBC julkistaa mainitut tiedot täydellisesti kaikille mahdollisille tai kaikille tuleville opiskelijoille. Kuluttajina opiskelijat ja / tai mahdolliset opiskelijat voivat käyttää näitä tietoja tekemään tietoisia päätöksiä tästä laitoksesta. Voit käyttää näitä resursseja napsauttamalla seuraavaa linkkiä Southeastern Baptist College kuluttajatietosivulle

Sijainnit

  • Laurel

    4229 Hwy 15 North, , Laurel

Kysymyksiä