Keystone logo
Spalding University Liiketoiminta urheilujohtamisessa
Spalding University

Liiketoiminta urheilujohtamisessa

Louisville, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Aug 2024

USD 13 725 / per semester *

Kampuksella

* kokopäiväinen opetus 2023-2024; 915 USD per op - osa-aikainen lukukausi 2023-2024

Johdanto

Aloitatpa koulutusta tai haluat edetä urallasi, liiketalouden kandidaatti valmistaa sinulle tarvittavat taidot, jotka pitävät organisaatiot sujuvasti käynnissä. Keskityt käytännön ongelmanratkaisuun, tapaustutkimuksiin, ryhmätyöhön ja vuorovaikutukseen yhteisön ammattilaisten kanssa, mikä antaa sinulle tiiminrakennustaidot ja tekniset valmiudet menestyäksesi alallasi.

Spalding University School of Business on sitoutunut valmistamaan opiskelijoitamme johtajiksi, jotka vaikuttavat liike- ja ammattimaailmaan. Monipuolisessa oppijayhteisössämme tarjoamme tukevan ja joustavan oppimisympäristön, jossa ammatillisia suhteita ja henkilökohtaisia suhteita vaalitaan.

Spaldingin sitoutumisella myötätuntoon, arvoihin ja ajan tarpeisiin vastaamiseen on luonnollisesti vahva yhteys liiketoimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin. Uudemmat sukupolvet, erityisesti Z-sukupolvi, odottavat nykyisten johtajiemme johtavan eri tavalla, mikä tarkoittaa myös, että he odottavat olevansa valmiita johtamaan eri tavalla. Opetussuunnitelmamme avulla voimme valmistaa tulevia ja nykyisiä yritysjohtajia ajattelemaan ja johtamaan eri tavalla. Ensimmäisenä opiskelijana suoritat kurssin BA 205: Ihmiset, planeetta ja voitto. Kolminkertaisen tuloksen konsepti sisällytetään myös koko opetussuunnitelmaan jo vakiintuneissa luokissa.

ominaisuudet

  • Perinteisille opiskelijoille tarkoitettu 6 viikon lohkoaikataulumme tarjoaa joustavuutta yleisurheiluun, harjoitteluihin ja osa-aikatöihin
  • 6 viikon tuntimme ovat myös iltaisin ja verkossa – mikä tarjoaa joustavuutta kokopäivätyöhön ja perhe-aikaan
  • Työskentele tiedekunnan neuvonantajan kanssa, joka on tukenasi ensimmäisestä luokastasi valmistumiseen asti

Erottele itsesi

Kaksinkertaisena pääaineena voit erottua työmarkkinoilla ansaitsemalla kaksoistutkintojen jommassakummassa:

  • Kirjanpito ja taloushallinto (120 opintopistettä)
  • Kirjanpito ja taloussuunnittelu (126 opintopistettä)

Hanki aikaisin pääsy Business Communicationin maisteriin, ja voit aloittaa ohjelman perustutkinto-opiskelijana. Ansaitset jopa yhdeksän valmistuttua tuntia, mikä antaa sinulle etumatkan maisterintutkintoon.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä