Keystone logo
Spelman College

Spelman College

Spelman College

Johdanto

Spelman on maailman johtava afrikkalaista syntyperää olevien naisten koulutuksen johtaja, jonka on hyväksynyt Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC), ja olemme ylpeitä Atlantan yliopistokeskuskonsortion jäsenistä.

Nykyään ylioppilaskuntaamme kuuluu yli 2100 opiskelijaa 43 osavaltiosta ja 10 ulkomailta. Spelman antaa naisille mahdollisuuden osallistua maailman moniin kulttuureihin ja innostaa sitoutumaan positiivisiin sosiaalisiin muutoksiin palvelun kautta. Olemme omistautuneet taiteiden akateemiselle huippuosaamiselle ja opiskelijamme henkiselle, luovalle, eettiselle ja johtamisen kehittämiselle.

Spelman on ylpeä 76 prosentin valmistumisasteestaan (keskiarvo kuuden vuoden aikana), joka on yksi maan parhaista, mutta tukemme ei lopu, kun astut näyttämölle ottamaan tutkintotodistuksen. Maailmanlaajuinen alumnie-verkostomme on vahva, joka tarjoaa yhteyksiä ja auttaa kättä valmistuneille heidän aloittaessaan globaalin sitoutumisen polun.

Spelman College , historiallisesti musta korkeakoulu ja globaali johtaja afrikkalaista syntyperää olevien naisten koulutuksessa, on omistettu taiteiden akateemiselle huippuosaamiselle ja opiskelijoidensa älylliselle, luovalle, eettiselle ja johtamisen kehittämiselle. Spelman antaa koko henkilölle mahdollisuuden osallistua maailman moniin kulttuureihin ja innostaa sitoutumaan positiivisiin sosiaalisiin muutoksiin.

Sijainnit

  • Atlanta

    Spelman Lane Southwest,350, 30314, Atlanta

    Kysymyksiä