Keystone logo
St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

Johdanto

Miksi valita St. Nicholas Montessori

Olemme valmistellut Irlannin johtavia Montessori-opettajia ja varhaisvuosien ammattilaisia vuodesta 1970 lähtien. QQI on hyväksynyt meidät ja olemme Irlannin Montessori Education Boardin (IMEB) ja Higher Education College Associationin (HECA) perustajajäsen. Mutta mikä tärkeintä:

Yhdessä Montessorin koulu ja korkeakoulu

St. Nicholas Montessori College on ainoa opettajan peruskoulutuksen tarjoaja, jolla on oma koulu. Opiskelijoilla on vertaansa vailla pääsy todellisiin ja vilkkaisiin alkuvuosiin ja perusasetuksiin.

Opiskelu Dublinin parhaassa merenrantakaupungissa

Opiskellessaan Dun Laoghairen sydämessä, St. Nicholas -opiskelijat sijoittuvat ihanteelliseen sekoitukseen kauniista rannikosta, kahvilakulttuurista, lämpimästä ja vieraanvaraisesta yhteisöstä ja joistakin Irlannin parhaista pubeista. Ja kaikkiin niihin on helppo päästä DART-, bussi- tai autolla.

SMSI: n historia

St Nicholas Montessori College Irlanti jäljittää juurensa 1940-luvun lopulla, kun tohtori Maria Montessori antoi luvan kahdelle englantilaiselle naiselle, Margaret Homfraylle ja Phoebe Childille, perustaa koulutuskeskuksen Lontoon Montessori-menetelmän opettamiseen. Tämä oli ensimmäinen St Nicholas -opisto, ja monet irlantilaiset suorittivat siellä kursseja. Vuonna 1970 Sighle Fitzgerald ja ryhmä samanmielisiä kouluttajia perustivat Irlannin St Nicholas Montessori -yhdistyksen. Irlantilainen yhteiskunta järjesti monien vuosien ajan työpajoja ja iltakursseja Lontoon koulutuskeskuksen kanssa ympäri Irlantia varmistaen Montessori-menetelmän edelleen leviämisen.

Vuonna 1980 ostettiin yliopiston nykyinen koti, St Nicholas House Dun Laoghairessa, ja St Nicholas Montessori -koulu avasi ovensa. Ensimmäinen opettaja oli Peggy McClatchie ja korkeakoulun rehtori ja johtaja Sighle Fitzgerald. Vuonna 1984 College aloitti ensimmäisen kurssinsa, Lontoon keskuksen myöntämän kaksivuotisen tutkintotodistuksen.

121235_121051_L1190480-copy.jpg

Vuonna 1994 Irlannin National Council for Education Awards (NCEA), valtion hyväksymä korkea-asteen oppilaitos, nimitti korkeakoulun. Tämän ansiosta korkeakoulu sai suunnitella ja kehittää omia korkea-asteen tutkintotodistuksia ja tutkinto-ohjelmia Montessorin koulutuksessa kansallisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti tarjoamalla opiskelijoilleen kattavat koulutus- ja uramahdollisuudet.

1990-luvun ajan yliopisto haki ja varmisti valtion hyväksynnän kolmivuotiselle kansalliselle tutkinnolle, yhden vuoden jatkotutkinto-ohjelmalle ja korkeammalle tutkintotodistusohjelmalle niille, joilla on jo perustutkinto. Näitä ohjelmia on edelleen kehitetty vastaamaan kasvatusmenetelmien kehitystä ja parhaita käytäntöjä noudattaen jatkuvasti muutoksia kansallisissa ja kansainvälisissä koulutuskehyksissä.

Nykyään korkeakoulu on Irlannin johtava Montessorin ja varhaisvuosien ammattilaisten tarjoaja ja ainutlaatuinen siinä mielessä, että tason 8 BA Hons in Montessori Education -ohjelma antaa tutkinnon suorittaneille ilmoittautua reitillä 4 alle Irlannin opetusneuvoston. Seurauksena on, että satoja pyhän Nikolauksen tutkinnon suorittaneita työskentelee koko Irlannin kansallisessa koulujärjestelmässä.

121229_121050_1341-02A-G6L-SMI-3-6-CLASS-copy1.jpg

Sijainnit

  • Dún Laoghaire

    Dún Laoghaire, Irlanti

Kysymyksiä