Keystone logo
St. Ambrose University

St. Ambrose University

St. Ambrose University

Johdanto

ST. AMBROSIALAINEN YLIOPISTO

Dynaaminen kampuksen elämä

Tarjoamme yli 60 suurta yritystä, jolla on joustavuus sekoittaa suurasiakkaita, alaikäisiä ja valinnaisia ​​asioita vastaamaan etuja. Lisäksi hengellinen yhteisömme tunnetaan urheilusta, erityisistä tapahtumista ja erinomaisista asuinpaikoista.

SAU-opiskelijat ovat innoittaneet katolinen henkinen perinne ja sitoutuminen yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen. Itse asiassa he antavat vapaaehtoisia tuhansia työaikoja vuosittain - ja yli 150 000 tuntia pelkästään edellisvuonna!

YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

SAU sijoittui viidenneksi College Consensuksen (2018) tutkimuksessa Iowan parhaista korkeakouluista ja yliopistoista ja 13:nneksi kategoriassa Best Regional Universities-Midwest julkaistujen ranking- ja opiskelija-arvioiden keskiarvon perusteella. U.S. News & World Report (2019) sijoittui 38. sijalle (tasapisteissä) alueellisten yliopistojen (Regional Universities Midwest) kategoriassa 12 osavaltion alueelta. Julkaisu kerää kustakin korkeakoulusta tietoja jopa 15 akateemista huippuosaamista kuvaavasta indikaattorista. Jokaiselle tekijälle annetaan painoarvo, joka kuvastaa U.S. Newsin arviota siitä, kuinka paljon kyseisellä mittarilla on merkitystä. Lopuksi kunkin kategorian korkeakoulut ja yliopistot asetetaan paremmuusjärjestykseen vertaistensa kanssa niiden painotetun kokonaispistemäärän perusteella.

LOCATON

Oikealla keskellä missä haluat mennä!

St. Ambrose University sijaitsee Davenportissa, Iowassa, joka on osa Quad Citiesia - kahden osavaltion (Iowa ja Illinois) metropolialuetta, joka sijaitsee Mississippi-joen ainoalla suuremmalla osuudella, joka kulkee idästä länteen.

MIKSI SAU

Löydä suurempi tarkoitus elämässäsi St. Ambrosen yliopistosta

Jotkut opiskelijat mieluummin menettävät väkijoukossa suurissa yliopistoissa. Koska he ovat ihmisiä kasvojen meressä, he voivat astua ulos maailmaan, joka ei tiedä kuka he ovat tai mitä elämä on kyse.

Mutta olette erilaiset. Haluat laadukkaan koulutuksen pienemmässä koulussa, jossa professorit tietävät sinut nimesi mukaan, missä voit tehdä tutkimusta ensimmäisenä vuotena ja missä uskosi ja omistautuminen muiden palvelemiseen tarjoavat sinulle ja ystävillesi enemmän elämän tarkoitusta. Jos olet tällainen opiskelija, haluamme tavata sinut!

Valtion koulun akateemiset resurssit, pienen oppilaitoksen ystävällisyys

Hanki molempien maailmojen parhaat puolet

St. Ambrose tarjoaa kymmeniä suuryrityksiä ja samoja huipputason akateemikkoja, jotka löytyvät suuremmista yliopistoista ja korkeakouluista Iowassa. Itse asiassa Ambroesin akateemiset mahdollisuudet - harjoittelu, tutkimus, käytännön oppiminen - menevät monille valtion ja yksityisen koulun kilpailijoille.

Mutta mikä erottaa meistä, meidän pienet luokkakokoot ja lähestyttävät professorit, jotka tutustuvat sinuun ja ovat omistautuneita opetuksestasi, antavat sinulle mahdollisuuksia, joita et ehkä saa muiden Quad Citiesissä tai muualla sijaitsevissa oppilaitoksissa.

Ambrosian arvot ovat rakennuksen menestyksen säätiö

SAU sopii sinulle sopivaksi

Ambrosian arvot akateemisesta huippuosaamisesta ja sitoutumisesta liberaaliin taiteisiin, yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen ja yhteisöpalveluun antavat pohjan menestyksestänne opiskelijaksi, urallesi ja tekemään maailmasta paremman paikan.

MITEN VOITTAA HARJOITUSTA?

SAU College of Businessilla on kattava harjoitteluohjelma, jonka avulla saat laadukasta käytännön kokemusta, jota voit hyödyntää markkinoilla. Johtamisen opiskelijat ovat olleet harjoittelussa monissa alueellisissa ja kansallisissa yrityksissä, kuten Rock Island Arsenalissa, MidAmerican Energyssä ja Deere & Companyssä.

Opiskelijoillamme on myös mahdollisuus soveltaa oppimistaan ​​todellisiin projekteihin, joiden avulla voit oppia ja osallistua Quad Cities -yhteisöön.

MITÄ ON POTENTIALISIA KARKAUKSEN PATSIA?

Johtoalan ammattilaiset voivat syöttää monia uran aloja, kuten markkinointi, rahoitus, matkailu, pankki, viihde ja paljon muuta. Useat alumnimme ovat liittyneet perheyritykseen.

Taitojasi arvostetaan myös yrityksissä, jotka keskittyvät vähittäiskauppaan, vieraanvaraisuuteen, pankkiin, valmistukseen, kuljetuksiin ja viihdeohjelmaan.

Alumnimme puhuvat usein St. Ambrose -opetuksen laadusta ja arvosta.

Viimeisimmän SAU College of Business -opetuksen tutkinnon suorittaneessa tutkimuksessa todettiin, että 97 prosenttia työskenteli kokopäiväisesti tai osa-aikatyönä jatko-opinnoissa, jatkoi koulutustaan ​​tai jos he eivät hakeneet työtä tuolloin.

MITÄ TÄMÄ OHJELMA TEHTÄVÄT?

  • Wes Erickson'12, '14 MOL ajatteli päätyvän asevoimiin, mutta löysi sen intohimonsa johtamisessa ja markkinoinnissa. Vaikka hän saavutti alaikäisiä näillä alueilla, hänen tietämyksensä ja etunsa - samoin kuin Wesin suosituimpien professoreiden mentorointi - ajoivat hänet SAU: n organisaation johtajuuden maisterin tutkintoon. Projektipäällikkönä UnityPoint Healthin Enterprise Program Management Officen kanssa Wes onnistuu hänen työstään Ambrosian ansainnuttavalla monipuolisella ja monitieteisellä koulutuksella.
  • Elijah Grant IV '15 harjoitteli kaksisuuntaista johtamista ja markkinointia ja toimii tällä hetkellä omalla mediayrityksellään, Grant Medialla Davenportissa. Elijah otti pois St. Ambroseelta tietää, miten vaikuttaa muutokseen ja innostaa ihmisiä. "Yliopiston johtajuusmahdollisuudet tekivät aikani St. Ambrose'ssa kannattavaani. Kunnianhimoisten johtajien roolissa oppilas valmisti minut johtamaan luokkahuoneen ulkopuolella ja auttoi minua kasvamaan ihmisenä."

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Davenport

    518 W. Locust Street Davenport, IA 52803, , Davenport

Kysymyksiä