Keystone logo
© The University of Fredericton
St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

Johdanto

StFX: n Gerald Schwartzin kauppakorkeakoulu tuottaa joitakin maailman vaikutusvaltaisimmista liiketoiminta- ja teollisuusjohtajista. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on erinomainen maine opetuksesta ja johtajuudesta sellaisilla aloilla kuin tutkimus, markkinointi, kirjanpito ja yrittäjyys - vain muutamia.

Hunters Race / Unsplash

This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race.

Riippumatta unelmista ja suunnitelmista, joita sinulla on tulevaisuutta varten, Gerald Schwartzin kauppakorkeakoulu voi varustaa sinut tietoihin ja taitoihin, joita sinun tarvitsee päästäksesi sinne.

Valmistelet sinua todelliseen maailmaan

Gerald Schwartzin kauppakorkeakoulu on ylpeä voidessaan tarjota BBA-tutkinnon, jossa on seitsemän suurta, kehittynyttä suurta ja kunnianosoitusvirtaa:

  • Kirjanpito
  • Enterprise Systems
  • yrittäjyys
  • Rahoittaa
  • Kansainvälistä bisnestä
  • Johtaminen ja johtaminen
  • Markkinointi

Riippumatta siitä, mitä virtaa valitset, opit taitoja, näkökulmia ja asenteita, joista sinun täytyy tulla tehokkaaksi johtajaksi tänään - ja huomisen maailmanlaajuisessa liiketoimintaympäristössä.

Käytännön oppiminen. Nykyaikaiset tilat

StFX: ssä voit tehdä enemmän kuin vain mennä luokkiin - sinut upotetaan käytännön oppimismahdollisuuksiin. Oppiminen huipputason tiedekunnasta yhdistää työsi reaalimaailman haasteisiin vuorovaikutteisten tapaustutkimusten, yrityssimulaatioiden, vieraiden puhujien ja työpajojen avulla. Voit myös valita erilaisista käytännön oppimisharjoitteluista ja co-op-vaihtoehdoistamme , jossa voit yhdistää luokkahuoneen toimintaa maksulliseen työkokemukseen.MBM / Unsplash

“Saints don’t live on Park Avenue.”

Ja teet kaiken 23 miljoonan dollarin Gerald Schwartzin kauppakorkeakoulussa , joka on uskomaton akateeminen laitos, jossa on modernit luokkahuoneet, katkeamat tilat yhteistyöhön ja ominaisuudet, kuten Jonathan Deitcher Financial Trading Room . Vuonna 2015 avattu kaupankäyntihuone simuloi reaalitalouden kaupankäyntiympäristöä, johon liittyy pääsy markkinatietoihin, yritysten taloudellisiin raportteihin ja reaalimaailman rahoitusjärjestöjen käyttämään kaupankäyntiteknologiaan. Käytännöllinen, kokemuksellinen oppiminen parhaimmillaan!

Sijainnit

  • Antigonish

    3090 Martha Drive, B2G 2W5, Antigonish

Kysymyksiä