Ammattitaitoinen kandidaatti tekniikan tieteistä kulinaarisessa taiteessa
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Kaunas, Liettua
Kieli (kielet
Liettualainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Culinary Arts on ainutlaatuinen opinto -ohjelma Liettuassa. Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa kulinaarisen taiteen ammattilaisia soveltamaan tietämystä perustavanlaatuisesta ja kehittyneestä elintarviketuotantotekniikasta, käsittelemään tehokkaasti raaka -aineiden turvallisuuteen ja laatuun liittyviä kysymyksiä, järjestämään ruoka- ja elintarvikeketjunhallintaprosesseja ja arvioimaan muutoksia liiketoimintaympäristössä. Ammattilaisten odotetaan olevan sosiaalisesti vastuullisia, etsivät jatkuvasti henkilökohtaista kehitystä ja liiketoimintapalvelujen tehokkuutta. alueella
Culinary Arts -ohjelmasta valmistuneet työskentelevät elintarviketuotannon johtajana, kokkina, sous-chefina, elintarviketuotantoteknologina, ruokapalveluyrityksen johtajana ja ylläpitäjänä elintarvikepalveluissa (ravintolat, bistro, kahvila-baarit, hotellit) ja muissa ruoka-alan yrityksissä.