Keystone logo
Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Johdanto

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Yksityisenä korkeakouluna Akatemia on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille poikkeuksellisen oppimisympäristön, maailmanluokan opetussuunnitelman ja vankan perustan menestyvän ammatillisen tulevaisuuden rakentamiseen visuaalisen viestinnän alalla.

Kouluprofiili

Stellenbosch Academy of Design and Photography pyrimme vaalimaan ja kasvamaan maailman parhaita mainosaineistoja. ihmiset, jotka osaavat ajatella uusilla tavoilla ja löytää ratkaisuja ongelmiin, olivatpa ne viestintäpohjaisia tai muuten. Uskomme, että asianmukaisesti hyödynnettynä luovuus voi ja muuttaa maailmaa parempaan suuntaan. Pyrimme luomaan joka päivä oikean ympäristön tämän luovuuden kukoistamiseksi.

Luovan tulevaisuuden viljeleminen tuo tämän kaiken yhteen. Opiskelijoiden tulevaisuuden lisäksi heidän valintansa ja ahkeran työnsä Akatemiassa, myös luovuuden positiiviset vaikutukset yhteiskunnassamme ja laajemmassa ympäristössä.

Visiomme on rakentaa kohti itsensä ylläpitävää, maamerkkiä korkeakoulua, joka jatkuvasti kehittää tutkinnon suorittaneita, jotka ovat erittäin motivoituneita kriittisiä ajattelijoita ja innovaattoreita, jotka käyttävät kaikkia visuaalisen viestinnän muotoja vaikuttamaan positiivisesti taloudelliseen, sosiaaliseen ja ympäristöön paikallisesti, kansallisesti, ja globaalissa ympäristössä.

Mikä tekee meistä erilaisia?

 • Sijoitamme opiskelijamme opetuksen ja oppimisen filosofian keskipisteeseen.
 • Ainutlaatuisia ohjelmiamme tarjotaan poikkeuksellisessa oppimisympäristössä.
 • Akateeminen henkilökuntamme on erittäin pätevä, kokenut ja inspiroiva.
 • Opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa erilaisia tieteenaloja.
 • Arvostamme ja omaksumme näkökulmia, jotka ovat monikulttuurisia ja osallistavia.
 • Pyrimme kehittämään yksilöllistä potentiaalia niin, että tutkinnon suorittaneistamme tulee kriittisiä ja innovatiivisia ajattelijoita.
 • Opiskelijamme ovat teollisuusvalmiita opintojensa päätyttyä.

143026_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Asiat, jotka erottavat meidät

Kun nämä kolme asiaa ovat paikallaan, tutkinnon suorittaneemme poistuminen voimakkaasta yhdistelmästä poikkitieteellisistä teoreettisista ja käytännön taidoista, joita ei ole vertailussa Afrikan markkinoilla.

 1. Vaatimuksemme pysyä merkityksellisenä ja tarkistaa opetussuunnitelmaamme johdonmukaisesti varmistaaksemme, että se pysyy viestinnän salaman nopeuden kanssa.
 2. Meidän vankkumaton omistautumisemme Afrikan parhaan luovan työn tuottamiseen.
 3. Akateeminen henkilökuntamme on valinnut innostuksensa, kokemuksensa ja lahjakkuutensa varmistamalla kiinnostavan, haastavan mentoroinnin ja ohjauksen, joka tuo esiin opiskelijoidemme parhaat puolet.

Sijainnit

 • Stellenbosch

  41 Techno Road, Techno Park, 7599, Stellenbosch

Kysymyksiä