Keystone logo
NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

Johdanto

Rajojen laajentaminen on mitä se koskee, sitä uskomme. Maailma on jalat ja voit tehdä mitään. Haastamme jatkuvasti opiskelijoita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneitamme löytämään ja kehittämään kykyjään. Se on tie, joka johtaa innovaatioon tekemällä yhteistyötä ammattikentän ja välittömän ympäristön kanssa.

NHL Stenden ammattikorkeakoulun opinto-ohjelmat on akkreditoinut Hollannin-Flanderin akkreditointijärjestö (NVAO). Tällä tavoin saat korkealaatuisen koulutuksen, joka täyttää kansainväliset koulutusstandardit.

Olemme monikampuksen ammattikorkeakoulu, jossa on alankomaalaisia ​​juuria, mutta jolla on vahva kansainvälinen painopiste. Siksi meillä on kansainvälisiä haaraliikkeitä Balilla, Qatarissa, Etelä-Afrikassa ja Thaimaassa osana "Grand Tour". Pyrimme löytämään uusia tapoja sisällyttää koulutus, tutkimus ja viimeaikainen kehitys ammattimaailmassa. Opiskelijat, luennoitsijat ja tutkijat työskentelevät yhdessä pienten joukkueiden kanssa todellisissa tilanteissa. He kokeilevat innovatiivisia ideoitaan käytännössä. Kurssimme sisältävät trendejä ja kehitystä kaikilla toimialoilla sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Tulevaisuus edellyttää yritteliäisiä ja kekseliäitä ammattilaisia. Ammattilaiset, jotka osaavat kääntää tietonsa innovatiivisiksi ratkaisuiksi. Heillä on visio ja rohkeus, joita heidän on tarkasteltava oman ammattikentänsä ulkopuolella.

79685_NHLStendenGebouwLeeuwarden-1044-copy.jpg

# 6 syytä

Elämä on rajojen ylittämistä. Kansainvälisessä ammattikorkeakoulussa haluamme kannustaa sinua joka päivä löytämään ja kehittämään kykyjäsi. Opastaa sinut matkalle, joka vie sinut koulutuksesi rajojen ulkopuolelle, auttaa sinua katsomaan oman alasi ulkopuolelle ja kehittymään yhteistyössä muiden kanssa.

Miksi NHL Stenden : 6 syytä valita NHL Stenden

 1. Laadukas koulutus: antaa sinulle todellakin toimivan tutkinnon!
 2. Dynaaminen maailmanlaajuinen verkko: tarjoaa dynaamisen maailmanlaajuisen verkon, joka vie sinut paikkoihin.
 3. Innovatiivinen koulutuskonsepti: opettaa sinua muuttamaan ideoita käytännön ratkaisuiksi.
 4. Erinomaiset uramahdollisuudet: antaa sinulle taitoja etenemiseen.
 5. Suuri opiskelijaelämä: monipuolinen, avoin ja seurallinen. Joten voit olla sinä.
 6. Edullinen koulutus: auttaa sinua saamaan kaiken irti opinnoistasi.

Koulutuskäsite: Suunnittelupohjainen koulutus

Suunnittelupohjaisen koulutuksen (DBE) avulla ideoista saadaan käytännön ratkaisuja. Pienissä, poikkitieteellisissä ryhmissä opiskelijat työskentelevät varsinaisten asiakkaiden tehtävien parissa. Tämä on paras tapa valmistautua tulevaan kenttään. Tämä työskentelytapa keskittyy voimakkaasti opiskelijoiden henkilökohtaiseen kehitykseen; he ovat vastuussa omasta oppimispolustaan. Uutta koulutuskonseptiamme käytetään 32 kurssillamme syyskuusta 2018 lähtien. Se toteutetaan myös tulevina vuosina muissa opinto-ohjelmissa.

Miksi Holland?

On oltava syy, miksi Alankomaissa opiskelee 90 000 ulkomaalaista opiskelijaa 160 eri maasta. Voit lukea alla, miksi Alankomaat on ihanteellinen paikka aloittaa kansainvälinen ura.

Erinomainen koulutus

Alankomaiden korkea-asteen koulutus tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta laadustaan ja kansainvälisestä opiskeluympäristöstään. Hollannin oppilaitokset pisteet kansainvälisesti hyvin, ja esimerkiksi NHL Stenden ammattikorkeakoulu on arvostettu korkealaatuisen koulutuksensa vuoksi. Kolmannen peräkkäisen vuoden ajan olemme olleet Alankomaiden 3 parhaan suurimman ammattikorkeakoulun joukossa Alankomaiden korkeakoulutusoppaan 2021 mukaan.

”Rakastan opetusperiaatetta ja sitä, miten se korostaa henkilökohtaista suhdetta. Painopiste on opiskelijoiden valmentamisessa ja tukemisessa, ja koska opettajat valvovat minua, voin keskittyä oppimiseen. " - Kyra Bar puhuu NHL Stenden -konseptista.

Innovatiivinen koulutusjärjestelmä

Alankomaiden koulutusjärjestelmä on interaktiivinen ja keskittyy ryhmätyöhön, mikä tarkoittaa, että se auttaa kansainvälisiä opiskelijoita tapaamaan toisiaan. Opintojen aikana hankit ja kehität taitoja, kuten ongelman analysointi ja ratkaiseminen sekä luova ajattelu. Opit muodostamaan oman mielipiteesi, ylläpitämään avointa mieltä ja lisäämään kansainvälistä suuntautumistasi. NHL Stenden koulutuskonsepti on yksi kuudennesta syystä, miksi kansainväliset opiskelijat valitsevat NHL Stenden . Sitä kutsutaan suunnittelupohjaiseksi koulutukseksi ja se tarkoittaa, että opiskelijat työskentelevät tehtävien kanssa reaalimaailmasta ja muuttavat ideoitaan käytännön ratkaisuiksi. Täältä saat lisätietoja siitä, mitä opiskelijamme ajattelevat koulutuskonseptistamme ja miksi se on syy opiskella NHL Stenden

Paras ei-äidinkielen englannin kielen taito

Alankomaissa on suurin englanninkielinen väestö kaikista Manner-Euroopan maista. Itse asiassa hollantilaiset ovat parhaita ei-äidinkielenään puhuvia! Suurissa kaupungeissa ulkomaalaiset voivat jopa löytää työpaikkoja ilman vaatimusta osata hollantia, varsinkin jos se on jossakin monista suuremmista monikansallisista yrityksistä. Maamme on myös suurin englannin opetettujen kurssiohjelmien toimittaja Euroopassa. NHL Stenden tarjoaa sekä englannin opetettuja kandidaatti- että maisteriohjelmia.

Avomielinen, turvallinen ja vieraanvarainen

Jos päätät opiskella Alankomaissa, olet osa kansainvälistä yhteisöä, jolla on yli 200 kansalaisuutta. Hollantilaisia pidetään ennakkoluulottomina ja suorina, mikä tarkoittaa, että on melko helppoa tavata heidät ja vaihtaa ajatuksia. Alankomaat on Global Peace -indeksin mukaan myös yksi turvallisimmista maista maailmassa, ja se on maailman onnellisimpien maiden kymmenen parhaan joukossa. Kaiken kaikkiaan Alankomaat on yksinkertaisesti loistava paikka suorittaa opintojasi.

Edullinen koulutus

Hollannin elämä ei ole kallista verrattuna englanninkielisiin maihin. Alankomaiden korkeakouluopetusta tukee valtio, mikä tarkoittaa, että lukukausimaksut ovat suhteellisen alhaiset. Saatat myös olla oikeutettu lainaan lukukausimaksun kattamiseen tai Alankomaiden hallituksen apurahaan. Edullinen koulutus on itse asiassa yksi kuudennesta syystä, miksi opiskelijat tulevat opiskelemaan NHL Stenden . Täältä saat lisätietoja siitä, mitä opiskelijamme ajattelevat aiheesta.

Pieni mutta eloisa maa

Alankomaat on pieni, mutta elinvoimainen maa. Julkinen liikenne vie sinut melkein mihin tahansa haluat mennä, mutta polkupyörä on halvin ja helpoin tapa kiertää - varsinkin jos asut kaupungissa. Hollannissa on paljon tekemistä ja kaikki mahdollista opiskelijabudjetissa. Mene päiväretkelle Amsterdamiin, vuokraa vene luonnonkauniiseen kanavakaupunkiin Giethoorniin, mene johonkin suurista festivaaleista tai pyöräile ja ui yhdellä Waddenin saarista. Alankomaissa on niin paljon tarjottavaa.

Keskeinen sijainti kartalla

Alankomaissa on paljon tarjottavaa, mutta haluat ehkä levittää siipesi vielä pidemmälle ja mennä kansainvälisille matkoille viikonloppuisin tai lomien aikana. Katso vain Euroopan kartta ja näet kuinka keskeisellä paikalla Alankomaat on. Tämän ansiosta nähtävyyksien katselu on todella helppoa esimerkiksi Saksassa, Belgiassa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa, ja lentäminen Amsterdamista Pariisiin, Berliiniin, Brysseliin tai Lontooseen kestää vain noin 45 minuuttia. Alankomaissa on myös hyvät junayhteydet käytännöllisesti katsoen kaikkiin suurimpiin Euroopan kaupunkeihin.

NHL Stenden sijaitsee Pohjois-Alankomaissa, yhtä lähellä Saksaa kuin Amsterdamin kansainvälistä lentokenttää, joten ulkomaille lähtö on todella helppoa. Huolimatta siitä, mikä houkuttelevaa se on, pysyminen lähempänä kampusta on myös hienoa. Kampuskaupungit saattavat olla suhteellisen pieniä, mutta siellä on paljon tekemistä upeiden opiskelijatilojen, urheiluseurojen, ylioppilaskuntien järjestämien aktiviteettien sekä järvien, metsän ja saarten kanssa tutkimiseen. Napsauta tästä saadaksesi selville, miksi opiskelijat ajattelevat, että #reason 5: n suuri opiskelijaelämä on yksi NHL Stenden opiskelun syistä # 6.

Suunnitteluvuosi

Osana Alankomaiden hallituksen aloitetta houkutella kansainvälisiä lahjakkuuksia EU: n ulkopuoliset hollantilaisten korkeakoulujen tutkinnon suorittaneet voivat hakea valmistumisvuoden jälkeen suuntautumisvuoden lupaa. Tämä lupa antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden etsiä työtä tai perustaa oman yrityksen vuoden ajan ilman, että heidän on haettava työlupaa. Monet tutkinnon suorittaneet pysyvät vielä pidempään; viimeaikainen tutkimus paljasti, että neljännes kaikista kansainvälisistä opiskelijoista on valmistumisensa jälkeen Alankomaissa loppuelämänsä (Nuffic, 2016).

kotelo

Löydä majoitus Alankomaissa

Asuinpaikan löytäminen Pohjois-Hollannista, jossa NHL Stenden sivukonttorit sijaitsevat, on suhteellisen helppoa.

Kun sinut on otettu vastaan ja ilmoittautunut NHL Stenden ohjelmaan, sinun tulisi alkaa etsiä majoitusta. Suosittelemme, että aloitat ajoissa sopivan majoituksen löytämisen. Näin voit varmistaa, että löydät oikean asuinpaikan opiskelusi aikana.

Majoitustyypit

Alankomaissa on yleistä, että opiskelijat vuokraavat huoneen yhteisestä talosta tai huoneistosta muiden opiskelijoiden kanssa. On myös vaihtoehtoja vuokrata yhden makuuhuoneen tai yksiö. Opiskelijamajoitusta tarjoavat yleensä kiinteistönvälittäjät tai yksityiset vuokranantajat, jotka mainostavat huoneitaan eri alustoilla.

Vuokrasopimukset ja kustannukset

Alankomaissa sinua yleensä pyydetään allekirjoittamaan vähintään 12 kuukauden vuokrasopimus ja maksamaan vähintään yhden kuukauden vuokra vakuudeksi. Useimmat vuokranantajat tarjoavat kalustamattomia huoneita, joissa on täydellinen keittiö ja kylpyhuone, jotka jaat kotitalouksien kanssa. StudentStay on poikkeus; ne tarjoavat täysin kalustettuja huoneita. Vuokra maksetaan yleensä kuukaudessa.

Yleistä tietoa

Pääsymaksut

Rankingit

Erinomainen koulutus

Alankomaiden korkeakoulutus tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta laadustaan ja kansainvälisestä opiskeluympäristöstään. Hollannin oppilaitokset menestyvät kansainvälisesti hyvin, ja esimerkiksi NHL Stenden University of Applied Sciences on korkeasti arvostettu koulutuksensa laadusta. Olemme jo kolmatta vuotta peräkkäin listattu Alankomaiden kolmen parhaan suuren ammattikorkeakoulun joukossa hollantilaisen korkeakouluoppaan 2021 mukaan.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • Leeuwarden

  NHL Stenden Leeuwarden Rengerslaan 8, 8917 DD, Leeuwarden

  • Groningen

   NHL Stenden Groningen (Dutch programs) Phebensstraat 1, 9711 BL, Groningen

   • Emmen

    NHL Stenden Emmen Van Schaikweg 94, 7811 KL , Emmen

    • Meppel

     NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English) Van der Duyn van Maasdamstraat 1, 7942 AT , Meppel

     • Assen

      NHL Stenden Assen (Dutch programs) Zeemanstraat 1, 9406 BZ , Assen

      Chat with students

      Kysymyksiä