We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

Johdanto

Practice - teoria - Competence

Sports Management, Culture Management, Kirjastotietokannat Management and International Management opiskella STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg tarjoaa tutkimuksissa kansainvälisen huomion. Täällä voit opiskella ammatti oppimisympäristössä Cultural Management, Sports Management, Kirjastotietokannat Management ja International Management in Freiburg. ISW Business School Freiburg on siirto instituutin virallisesti hyväksytyn Steinbeis University Berlin.

Opetussuunnitelma Yliopiston Steinbeis Transfer Institutes ISW Business School Freiburg SHB sisältää "Leisure Management", jossa keskitytään:

  • International Cultural Management
  • International Sports Management
  • Hotel ja Matkailun liikkeenjohdon

ja Studiengäng in Business Administration:

  • International Management ja monikulttuurisista taidoista (Osa-aikainen)
  • International Management ja monikulttuurisista taidoista (kokopäiväistä)

Kansainvälinen kulttuurikeskus Management: Classic ja avantgardea samanaikaisesti

tutkia kansainvälisiä kulttuurihallinnon tarkoittaa oppia monimutkaisuutta kulttuurin, talouden ja yhteiskunnan sekä johtamaan operaatioon tarkoitettu kulttuurin suuntautunut arvot ja tavoitteet. Tässä ajatus kulttuurisen sovittelu on aina ensimmäinen. Jos opiskelet Culture Management kanssamme, me valmistella teitä optimaalisesti tulevaa ammattia.

ISW 1998 oli ensimmäinen instituutin Euroopassa tarjouksen "International Culture Management", kuten alkuperäisessä. Tukena sen kokemuksen ja sen maailmanlaajuinen valmistuneiden ISW ​​on siis yläosassa tarjoajan tällaisen koulutusohjelman.

Tutkintoihin hotellissa ja Tourism: Still suuri kysyntä

Kiinnostuneille lutusohjelmissa Hotel & Tourism Management, pidetään STI ISW Business School Freiburg täydelliset olosuhteet. Sen lisäksi taloudelliset yhteyksissä matkailun hallinta tutkimuksia opetetaan aihealueittainen pitoisuus Freiburg Hotel kuten ravintola Management, Ruoka & Juoma Management, Matkailumarkkinointi ja kestävyys. Matkailuohjelmiin edellyttävät myös asiantuntemusta kulttuurienvälisen viestinnän ja kielitaitoaan. Osa seminaareista on siis - myös kaikkiin muihin ensisijaisiin ohjelmista ISW - opetetaan Englanti, ja ainakin yksi muu vieras kieli on pakollinen.

International Sports Management tutkimus: Paljon enemmän kuin vain urheilua

Urheilu ja vapaa-aika on alan erinomaiset uranäkymät ja turvallista kasvuennusteet. Koska Sports Management jatko kandidaatin, sinun on monia ovia auki, esimerkiksi urheiluliittojen, urheilu virastot, yksityiset ja julkiset urheiluseurojen tai messukeskusta ja hallintaan. Menestys puhuu puolestaan: Lähes kaikki valmistuneet jotka tutkivat International Sport Management kanssamme, löytää lupaava työpaikkoja ympäri maailmaa.

Olitpa valita Hotel & Tourism Management Studies, Sport Management tai haluavat suorittaa kulttuurihallinnon kuin tutkimuksen tai ovat kiinnostuneita Business Administration Studies: Ainutlaatuinen, innovatiivinen rakenne kuin Project Competence tutkimus mahdollistaa optimaalisen yhdistelmän teoriaa korkeimmalla tasolla jatkuvasti opiskella rinnakkain käytännön sovelluksia yritysten ja organisaatioiden.

Sijainnit

  • Freiburg

    Steinbeis-Transfer-Institut ISW Business School Freiburg Salzstr. 15, 79098 Freiburg, , Freiburg

Kysymyksiä