Keystone logo
Sup'De Com : Ecole Superieure de Communication

Sup'De Com : Ecole Superieure de Communication

Sup'De Com : Ecole Superieure de Communication

Johdanto

SUP'DE COM tarjoaa rakenteelliset puitteet innovatiivisen koulutusprojektin ympärille. Kaikki koulutusohjelmat on validoitu valtion tutkintotodistuksella (BTS Communication) tai ammattitodistusten kansalliseen hakemistoon rekisteröidyllä nimikkeellä.

Kehittyvä kurssi avaa oven vastuullisiin tehtäviin virastossa tai viestintäpalveluissa.

SUP'DE COM on verkkoviestintäkoulu. Yhdeksän kampuksensa ansiosta se on ensimmäinen viestinnän koulu Ranskassa. Tämä on sinulle varmuus läheisyydestä.

SUP'DE COM : n tehtävänä on kouluttaa tulevaisuuden viestintästrategioita, mediaa ja muuta kuin mediaa ja offline-tilassa ammatilliseen integraatioon jatkuvasti kehittyvällä sektorilla.

Kun korkeakoulu asettaa kyseenalaiseksi sen välttämättömän sopeutumisen yhteiskunnan evoluutioon, tekniikoihin ja sukupolviin, SUP'DE-viestintäkoulu on tehnyt itsessään työn. KOM. Keskeinen kysymys: mitä arvoja se aikoo välittää viestinnän tuleville toimijoille?

SUP'DE COM neljä arvoa (innovaatio, monimuotoisuus, sitoutuminen, SUP'DE COM ), jotka liittyvät C & D-verkoston HEP-arvoihin (humanismi, yrittäjyys, ammattimaisuus), valittiin yhteistyömenetelmäksi SUP'DE COM sisällä SUP'DE COM verkko. Koulu huolehtii siitä, että työntekijät, oppijat ja kouluttajat elävät näitä arvoja päivittäin.

Sijainnit

 • Montpellier

  Rue de la Croix Verte,499, 34196, Montpellier

  • Nantes

   Boulevard Général de Gaulle,16, 44200, Nantes

   • Bordeaux

    Rue Lucien Faure,114, 33300, Bordeaux

    • Lyon

     Rue Jean-Marie Leclair,7, 69009, Lyon

     • Île-de-France

      Avenue des Chasseurs,7-11, 75017, Île-de-France

      Kysymyksiä