Keystone logo
© ©Susquehanna University
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

Johdanto

Opiskelijamme menestyvät, ja sinäkin menestyt, sillä sinua ohjaavat professorit, jotka ovat sekä alansa asiantuntijoita että poikkeuksellisia opettajia. Kurssityö Susquehannassa on intensiivistä – nautit henkilökohtaisesta huomiosta tiedekunnalta, koska ne auttavat sinua oppimaan ja kehittämään taitoja, joita tarvitset ollaksesi valmis työhön ja/tai tutkijakouluun.

Monet koulut puhuvat ulkomailla opiskelusta, mutta Susquehannassa kaikki tekevät sitä. Olemme kansallisesti tunnustettuja sitoutumisestamme globaaleihin kokemuksiin ja kulttuuriosaamiseen innovatiivisen Global Opportunities (GO) -ohjelman kautta.

Tehtävä

Koulutamme opiskelijoita tuottavaan, luovaan ja pohdiskelevaan elämään saavutusten, johtajuuden ja palvelun kautta monimuotoisessa, dynaamisessa ja toisistaan riippuvaisessa maailmassa.

Akateemikot

Voit valita yli 100 pää- ja sivuaineen joukosta sekä esiammattiohjelmista ja monitieteisestä kunniaohjelmasta.

Taiteiden korkeakoulu, humanistinen korkeakoulu, luonnontieteiden korkeakoulu ja AACSB:n akkreditoima Sigmund Weis School of Business tarjoavat taiteiden kandidaatin, luonnontieteiden kandidaatin ja musiikin kandidaatin tutkinnot.

Hyödyt poikkeuksellisesta tiedekunnastamme ja pienryhmistämme, jotka helpottavat osallistumista. Innovatiivinen opetussuunnitelmamme kannustaa opiskelun laajuuteen ja syvyyteen, kun kehität taitojasi, ja osallistuminen Global Opportunities -ohjelmaamme kehittää kulttuurista osaamistasi.

Pohjimmiltaan maailma on avoinna sinulle, kun valitset Susquehanna University .

Susquehanna on akkreditoitu voittoa tavoittelematon laitos, mikä tarkoittaa, että ohjelmamme ovat sekä sertifioituja että tunnustettuja erinomaisuudestaan. Akkreditoinneimme kuuluvat Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), National Association of Schools of Music (NASM), American Chemical Society ja Middle States Commission on Higher Education. Olemme myös jäsen Annapolis Groupissa, joka on maan parhaiden taiteiden korkeakoulujen järjestö.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Selinsgrove

    University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

Kysymyksiä