Keystone logo
Tabor College

Tabor College

Tabor College

Johdanto

Yli vuosisadan ajan Tabor College on vaikuttanut tuhansien ihmisten elämään. Tabor College pyrimme valmistelemaan ihmisiä oppimiseen, työhön ja palvelemiseen Kristuksen ja Hänen valtakuntansa puolesta. Tämä tehtävä toteutetaan antamalla opiskelijoille päättäväisesti kristillinen koulutus. Se erottaa meidät ja tukee kasvua ja voimaa, jota vaalimme täällä Tabor College .

Tabor College tehtävään ja näkemykseen vaikuttavia perusarvoja ovat sitoutuminen olemaan Kristuskeskeinen kaikilla elämän osa-alueilla, intohimo oppimiseen, palvelun edistäminen muille ja mielekäs osallistuminen korkeakoulun ja yhteisön toimintaan. Opiskelijoita kannustetaan juhlimaan ja löytämään kuka he ovat erilaisissa ryhmissä ja aktiviteeteissa, kuten raamatuntutkistelu, asuinhuoneiden hauska, kappeli ja ympäri vuoden suunnitellut erikoistapahtumat. Tabor on suunniteltu tapaan, jolla haluat elää ja palvoa.

Taborin tarkoituksena on edistää oppimista. Tunnustamme, että oppiminen tapahtuu epävirallisessa ympäristössä, luokkahuoneessa ja järjestäytyneissä kenttäkokemuksissa. Tavoitteenamme on kehittää opiskelijoita, jotka ovat laajasti koulutettuja, osaavia ja hyvin perehtyneitä ja omaksuvat oppimisen ilon.

Tabor College on akkreditoitu korkeakoulujen komissiossa ja seuraa avointa Pathway akkreditointiin.

Sijainnit

  • Hillsboro

    South Jefferson Street,400, 67063, Hillsboro

    Kysymyksiä