Keystone logo
Tarumanagara University

Tarumanagara University

Tarumanagara University

Johdanto

Taloutensa rakentamiseksi Indonesia tarvitsee yrittäjien aktiivisen osallistumisen. Ne luovat mahdollisuuksia absorboida käytettävissä olevaa työvoimaa. Tämä voi alkaa yliopistosta, jolla on tärkeä rooli sellaisten ammattilaisten tuottamisessa, joilla on erinomainen osaaminen ja korkea kilpailukyky.

Kun ASEAN-talousyhteisö on kynnyksellä, joka avaa uusia kanavia paitsi tavaroille ja palveluille myös ammattitaitoiselle työvoimalle, yrittäjyys voi olla strateginen vastaus. Tästä syystä Tarumanagara University omaksuu yrittäjyyden yhdeksi pääarvoistaan. Tämä ominaisuus on toteutettu pakollisella yrittäjyyskurssilla kaikille opiskelijoille.

Vaikka yrittäjyys voi lisätä talouden aloja, rehellisyys tarjoaa myös merkittävän panoksen erityisesti julkisen luottamuksen saavuttamiseen. Sen perustamisesta asti tähän päivään asti olemme olleet johdonmukaisia soveltamalla rehellisyyttä ensisijaisena prioriteettina menestyvien henkilöiden edistämisessä. Tämä sitoutuminen on vahvistettu hengellä kehittää ammattitaitoa ja yrittäjyyttä ajattelevaa ajattelutapaa, mikä on sopusoinnussa visiomme kanssa tulla johtavaksi yrittäjyysyliopistoksi, jolla on rehellisyyttä ja ammattitaitoa Kaakkois-Aasiassa.

Sijainnit

  • West Jakarta

    West Jakarta, Indonesia

    Kysymyksiä