Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Tati University College

Tati University College

Tati University College

Johdanto

TATIUC oli Formely tunnettiin Terengganu Advanced Technica Institute (TATI) ja vihittiin käyttöön marraskuuta 1993.

Se alkoi väliaikaiseen kampuksen Sultan Zainal Abidin University (oli aikaisemmin tunnettu Kusza), Kuala Terengganu heinäkuussa 1994.

TATIUC siirrettiin pysyvään kampuksen Teluk Kalong, Kemaman heinäkuussa 1996.

Perustaminen TATIUC oli paitsi aloite valtionhallinnon, mutta oli myös seurauksena yhteistyötä liittohallituksen ja yksityiset yritykset. Se on jatkuva pyrkimys täyttää parasta laatua työvoimaa markkinoilla.

Tämä yhteistyö perustettiin multifokaalinen johtoryhmä, joka ei ole vastuussa vain hallinnassa, mutta myös rahoittaa TATIUC perustamista.

Saavutukset

Vuonna 1999 TATIUC oli yksi varhaisimmista yksityisten korkeakoulujen joka oli virallisesti myönnetty LAN akkreditointi.

Tämä vaatimus Malesia Arviointi Agency (MQA) oppilaitoksille tarjoavat jälkeisen tai korkea-asteen koulutukseen.

TATIUC kunnioitettiin ISO 9001: 2000 vuonna 2004 ja ISO 9001: 2008 vuonna 2010.

Tämä on arvostettu palkinto tunnustuksena sen laatujärjestelmä. Tämä palkinto on varmasti läpimurto TATIUC, ja vahvisti jo vahvasti läsnä koulutuksen tarpeisiin.

Merkittävin virstanpylväs TATI historiassa sikäli saapui 27. toukokuuta 2007, jolloin se virallisesti päivittänyt University College tila nimeä kantava kuin TATI University College (TATIUC).

Tämä tunnustus on piristysruiske TATIUC jatkaa vaalimaan laatua opetuksen ja oppimisen ympäristö täyttämään kokonaisvaltainen tarpeet sen opiskelijoille ja vastaamaan Malesian esityslistan maailmanluokan, korkeat tulot taloutta.

Sijainnit

  • Chukai

    TATI University College Telok Kalong, Kemaman Terengganu, Malaysia, , Chukai

Kysymyksiä