Keystone logo
Technion International

Technion International

Technion International

Johdanto

Technion – Israel Institute of Technology on johtava tieteen, teknologian ja soveltavan tutkimuksen keskus ja yksi johtavista tiede- ja tekniikan korkeakouluista maailmassa. Technion on julkinen yliopisto, joka perustettiin vuonna 1912, se on Israelin vanhin yliopisto. Technion-kampus sijaitsee Carmel-vuorella Haifassa ja tarjoaa näkymät Välimerelle.

Yliopisto tarjoaa ainutlaatuisia tieteen ja tekniikan perustutkinto- ja jatko-ohjelmia, joita opetetaan englanniksi. Yliopisto tarjoaa ainutlaatuisia tieteen ja tekniikan perustutkinto- ja jatko-ohjelmia, joita opetetaan englanniksi. Instituutti on sijoittuneena 1. yliopistoksi Euroopassa tekoälyn (CS Rankings) mukaan ja 8. sijalle maailmassa Nobel-palkittujen tuottamisessa.

Technion on merkittävä innovaation ja aivovoiman lähde, joka ohjaa taloutta. Technionin valmistuneet edustavat 70 prosenttia Israelin korkean teknologian työvoimasta. He perustivat Israelin teollisuusinfrastruktuurin, vahvistivat sen teknisiä puolustusvalmiuksia ja olivat edelläkävijöitä sen teknologiaan perustuvissa yrityksissä. Nämä ansaitsivat maan maineen maailman "Startup Nationina". Modernilla kampuksella sijaitsevassa Technionissa asuu merkittävä tiedekunta, heidän joukossaan kolme äskettäistä Nobel-palkittua, ja pitkä lista merkittäviä alumneja, kuten insinöörejä, tiedemiehiä, lääkäreitä, professoreita ja yrittäjiä. Instituutti on myös tunnustettu yhdeksi maailman johtavista yrittäjyyden ekosysteemeistä, ja siitä tuli kuudes jäsen arvostetussa EuroTech Universities Alliancessa, joka on huipputason tutkimukseen perustuvien yliopistojen verkosto, joka tunnetaan tieteellisestä huippuosaamisestaan ja elinvoimaisista innovaatioekosysteemeistä.

Technion sijaitsee Haifassa, Israelin kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Siellä on monia ravintoloita, rantoja ja kulttuurikohteita sekä monikulttuurinen väestö. Haifa on myös joidenkin maailman suurimpien teknologiayritysten koti, mukaan lukien Apple (ainoa T&K-keskus Yhdysvaltojen ulkopuolella), Microsoft, Amazon ja monet muut.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137856_137725_summerschool.jpg " alt=" 137856_137725_summerschool.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":",","lähde" :""}" />

Technion International

Technion International valvoo kaikkia Technionin kansainvälisiä akateemisia ohjelmia ja tukee sen kansainvälisiä aloitteita ja akateemisia sopimuksia ulkomaisten kumppaneidensa kanssa maailmanlaajuisesti (yli 200 yliopistoa ja tutkimuskehystä). Se palvelee kaikkia yliopistoon saapuvia ja tällä hetkellä ilmoittautuneita kansainvälisiä opiskelijoita ja edistää heidän integroitumistaan Technion-yhteisöön yleisesti.

Koe erinomaista suunnittelua ja innovatiivista ajattelua ulkomailla

Liity opiskelijoiden joukkoon ympäri maailmaa ja valitse laajasta valikoimasta edistyneitä tekniikan, tieteen, yrittäjyyden ja innovaatioiden ohjelmia. Osana opiskelukokemustasi ulkomailla valmistaudu vilkkaaseen opiskelijaelämään, asut moderneissa asuntoloissa kampuksella, hyödynnät Technionin erinomaisia urheilumahdollisuuksia, opit hepreaa (valinnainen) ja osallistu jännittäviin sosiaalisiin ja kulttuurillisiin aktiviteetteihin.

Akateemiset ohjelmat ja tutkimusmahdollisuudet englanniksi

Erilaisia Technionin akkreditoituja akateemisia ohjelmia ja tutkimusmahdollisuuksia, jotka opetetaan kokonaan englanniksi, tarjotaan monenlaisilla jännittävillä aloilla. Technionin ainutlaatuinen sekoitus korkean tason tutkijoita, monitieteisiä asenteita ja käytännönläheistä oppimistapaa huippuluokan tiedekunnan ja huippuluokan laitteistojen kautta mahdollistaa oppimiskokemuksia, jotka valmistavat opiskelijoita menestymään tulevalla akateemisella ja ammatillisella urallaan.

Yhden luukun palvelu kansainvälisille opiskelijoille

Technion International hoitaa kaikki kansainväliset opiskelijapalvelut, mukaan lukien sisäänpääsy, akateeminen hallinto, asuminen, neuvonta, perehdytysohjelmat ja muu apu. Se järjestää myös kulttuurista ja sosiaalista toimintaa, johon kuuluu matkoja Israelissa, luentosarja Israelin kulttuurista ja paljon muuta.

Elinikäinen mahdollisuus

Liity kanssamme unohtumattomaan tilaisuuteen oppia uusia tapoja lähestyä nykyaikaisia tekniikan ja tieteellisiä ongelmia ja haasteita Israelissa, joka on rikas historiallinen ja mittaamattoman tieteellisen edistyksen ansiosta ja joka tunnetaan myös maailman "Startup Nationina".

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137855_137726_screen.jpg " alt=" 137855_137726_screen.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":",","lähde" :""}" />

Sijainnit

  • Haifa

    Technion - Israel Institute of Technology, 2nd floor Technion City, 3200003, Haifa

Kysymyksiä