Keystone logo
TED University

TED University

TED University

Johdanto

Turkin perustaja Mustafa Kemal Atatürk, joka uskoi koulutuksen merkityksen maan modernisointiin, totesi marraskuussa 1925 virkaanastujaisessaan Turkin suuressa kansalliskokouksessa pitämässään puheessa tavoitteen saavuttamiseksi Turkin nykyaikaiselle koulutusjärjestelmälle asetetun yksityisen yrityksen oli oltava mukana. Turkin koulutusyhdistys perustettiin 31. lokakuuta 1928 tämän vision pohjalta ja Atatürkin ja hänen ystäviensä uraauurtavien ponnistelujen mukaisesti. Kabinetin päätöksellä sille myönnettiin 12. joulukuuta 1939 oikeudellinen asema 'Julkisen edun yhdistys'.

Kuten peruskirjan toisessa lausekkeessa todetaan, Turkin tasavallan presidentti on Turkin koulutusyhdistyksen vartija. TED on vakiintunut kansalaisyhteiskunnan organisaatio, joka tarjoaa apurahoja menestyville opiskelijoille, joilla on rajoitetut tulot, avaa kouluja ja asuntoloita, joiden opetusvälineenä on vieraita kieliä sekä Turkissa että ulkomailla, rakentaa tieteellisiä alustoja edistääkseen pyrkimyksiä kasvattaa koulutustasoa Turkissa nykyajan maailman standardien mukaisella tasolla, se lisää tietoisuutta Turkin koulutusjärjestelmän ongelmista ja sen mahdollisista ratkaisuista ja myötävaikuttaa Turkin koulutuspolitiikan muotoiluun. Tällä hetkellä TED: llä on 38 koulua, 2 edustustoa, opiskelija-asuntola, alumnitoimisto ja monia sen kouluihin liittyviä urheiluseuroja.

65334_TedUniversitesi37.JPG

TEDU

TED University ( TEDU ) perusti vuonna 2012 Turkin koulutusyhdistys (TED), joka on ollut edelläkävijä Turkin koulutuksen kehittämisessä vuodesta 1928. TEDU on edistyksellinen korkeakoulu, joka tarjoaa integroidun lähestymistavan korkeakouluopetukseen ja korkealaatuisen opiskelijan. -kohdennettu koulutuskokemus. Akateemisesti tiukkojen kursseiden, dynaamisen opetuksen, mielekkäiden tutkimusten ja lukemattomien mahdollisuuksien avulla opiskelijat voivat harjoittaa paikallista ja ulkomaista pyrkimystä rakentaa monipuolinen yhteisö sosiaalisesti vastuullisista, globaalimielisistä ja elinikäisistä oppijoista.

Kutsumme täten opiskelijoita osallistumaan aktiivisesti jatkuvan oppimisen ja tuotannon ympäristöön TEDU ja nauttimaan etuoikeudesta olla TEDU opiskelija, jolla on paljon TEDU .

60779_0Tedu138.jpg

TED University tehtävä

TED University tehtävänä on edistää tutkinnon suorittaneita, jotka ovat luovia, monipuolisia, kriittisesti ajattelevia, itsevaraisia, monipuolisia elinikäisiä oppijoita, käyttämällä innovatiivisia opetusmenetelmiä ja opetussuunnitelmia, joilla on asianmukainen syvyydestä tasapaino maailmanlaajuisen tietotalouden vaatimalla tavalla myötävaikuttaa tiedemaailmaan luomalla uutta tietoa monenlaisten tieteellisten tutkimusten ja luovien ponnistelujen avulla institutionaalisten prioriteettien painopistealueilla; ja olla avoin, vastuullinen, luotettava ja oppimiseen avoin oppilaitos, jonka tavoitteena on jatkuvuus ja kestävä kehitys. Läpinäkyvän ja organisaatiorakenteensa ansiosta TED University tarkoitus tulla kaikkien sidosryhmiensä vastuuvelvollinen ja luotettava laitos, joka keskittyy vakauteen ja kestävään kehitykseen, ja oppimiseen avoin yliopisto.

TED University visio

TED University visio on tarjota parhaan koulutuskokemuksen opiskelijoilleen ja tulla yhdeksi johtavista säätiöyliopistoista Turkissa.

Perusarvot

 • Eettisten arvojen kunnioittaminen
 • Rehellisyys, solidaarisuus ja keskinäinen kunnioitus
 • Progressiivinen ja maallinen institutionaalinen asema
 • Erinomainen opetus ja tutkimus
 • Vankka ja integroitu laatukulttuuri
 • Kumppanuus ja yhteistyöhenki
 • Sidosryhmien osallistuminen
 • TED-perinne

kuljetus

TED University kampus on kaupungin keskustassa ja yhtä kaukana kaikkialta. Sijaintinaan liikenneverkon risteyksessä se tarjoaa helpon pääsyn opiskelijoille.

TEDU arkkitehtuuri tarjoaa opiskelijoille mukavan ja mukavan koulutustilan, joka kannustaa työskentelemään. Yliopistomme, joka varustaa infrastruktuurinsa edistyneellä tekniikalla, antaa opiskelijoille luottamuksen tehokkaimpiin, hyödyllisimpiin ja nopeisiin teknisiin palveluihin.

Pitopalvelu

On kahviloita (Chill-in ja Kahvitauko) ja ruokasali (Diner by Kahvitauko) palvelevan TED University opiskelijat meidän kampuksella. Opiskelijamme voivat käyttää kahviloita ja kahviloita ruoka- ja juomatarpeisiinsa. Lisäksi kahvilojemme avulla opiskelijat voivat viettää aikaa sosiaalisesti. Näiden lisäksi opiskelijamme voivat hyötyä myös ruoka- ja juoma-automaateista, jotka sijaitsevat kampuksemme eri kohdissa.

Ympäristöt

TED University Campus tarjoaa kaikenlaisia korkealaatuisia ympäristöjä, joita opiskelijamme saattavat tarvita sosiaalisissa, kulttuurisissa, taiteellisissa ja urheilullisissa yhteyksissä. Jäsenemme voivat käyttää TEDU urheilukeskusta maksutta, kun he ovat toimittaneet jäsenyytensä edellyttämät asiakirjat urheilukeskuksellemme. Lisäksi tiloissa on tarjolla ryhmä- ja yksityistunteja asiantuntijahenkilöstömme kanssa.

Sisäuima-allas
Sisäuima-altaalla on puoliolympialaisia piirteitä, ja se on 25m pitkä, 12m leveä ja 2m syvä. Siinä on 5 kaistaa. Sisäuima-allas on korttelin E B1-kerroksessa.

Kuntokeskus
Kuntosalista on saatavana erilaisia sydänlaitteita, painokoneita ja vapaita painoja, jotka vastaavat kaikkien liikuntahaluisten tarpeita. Kuntokeskus on korttelin E 1. kerroksessa.

Professori tohtori Rüştü Yüce Sports Hall
Kuntosalimme on vakiokokoinen ja järjestää monia kilpailuja. TED University jäsenet voivat käyttää sitä määrättyinä aikoina. Tarvittavat urheiluvälineet (pallo, verkko jne.) Tarjoaa yliopistomme. Kuntosali sijaitsee lohkon E pohjakerroksessa.

Sport-studio
Lohkon E B2-kerroksessa sijaitsevassa urheilustudiossa järjestetään ryhmätunteja ja yksityistunteja.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Ankara

  Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA, , Ankara

Kysymyksiä