Keystone logo
Tel-Hai College

Tel-Hai College

Tel-Hai College

Johdanto

Tel-Hai College tarjoaa akateemisia perustutkinto- ja jatko-ohjelmia, jotka ovat samanarvoisia maan johtavien yliopistojen kanssa ja houkuttelevat lahjakkaita opiskelijoita ja tutkijoita pohjoiseen kehään.

esittely

Tel-Hai College , innoittamana sen perustajien uraauurtavan huippuosaamisen ja yrittäjyyden hengestä, on kasvava johtaja korkeakoulutuksessa ja tieteellisessä tutkimuksessa Israelin Pohjois-Galileassa.

Aseta sydämessä upeat maisemat, Tel-Hai , sen ainutlaatuinen Galileassa luonne, on tullut keskus, joka houkuttelee erinomainen tutkijoiden ja lahjakkaita nuoria aikuisia eri puolilta Israelin ja ympäri maailmaa. Tel-Hai sijainti, joka sijaitsee Hula-laakson eri ekosysteemien vieressä, Ison-Riftin laaksossa, Israelin haihtuvilla pohjoisrajoilla hajallaan olevat maatalouskentät ja lintujen kulkureitit osoittavat sen tehtävän tutkia ja luoda alueen resursseja, jotta voidaan luoda maailmanlaajuista merkitystä ja tiedettä. Vuonna 1996 tunnustettu itsenäinen akateeminen laitos, Tel-Hai tärkeimmät kurinalaisuudet ovat terveys, ympäristö ja biotekniikka. Suuri osa korkeakoulun akateemisesta laajuudesta ja tieteellisestä kestävyydestä johtuu sen strategisesta liittymisestä MIGAL - Galileen tutkimuslaitokseen, joka sijaitsee Kiryat Shemonassa. Tel-Hai on ainoa koulu Israelissa, jolla on affiliate tutkimuslaitos.

Tehtävä

Korkeakoulu hyödyntää alueen monipuolisia luonnonvaroja luodakseen erinomaista akateemista ja innovatiivista tieteellistä tutkimusta, joka tuottaa kasvua Galilean yhteisöissä. Tel-Hai vetää lahjakkaita opiskelijoita ja erinomaista tiedekuntaa Israelista ja maailmasta, mikä hyödyntää akateemista toimintaansa Galilean strategiseen ja taloudelliseen kehitykseen.

Näkemys

Kollegio toimii Galilean akateemisena ja tieteellisenä johtajana, joka on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen, innovaatioihin ja sen perustajien uraauurtavaan henkeen.

arvot

Tel-Hai kehittää ja ylläpitää yhteistyökulttuuria, kriittistä keskustelua, uteliaisuutta ja etsii jatkuvasti uutta tietoa ja oivalluksia. Korkeakoulun johto tukee kaikkien keskuudessa olevien henkilöiden akateemista vapautta ja sananvapautta.

Virtuaalikierros - Tel-Hai College

Sijainnit

  • Kfar Giladi

    road 9977, Upper Galilee, Israel, 1220800, Kfar Giladi

Kysymyksiä