Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Tennessee Technological University

Tennessee Technological University

Tennessee Technological University

Johdanto

Tennessee Techin opiskelijat saavat enemmän kuin huipputason koulutuksen. He oppivat olemaan johtajia valituissa uroissaan ja elinikäisissä oppijoissaan.

Opiskelijoiden ja tiedekunnan väliset kumppanuudet yhdistävät tieteenalojen ja ideoiden monitieteellisissä projekteissa ja tutkimuksessa. Ulkopuolella luokkahuoneessa he oppivat kulttuureista eri puolilla maapalloa, löytävät kuinka olla hyviä kansalaisia ​​palvelujärjestöjen ja kymmeniä opiskelijajoukkueiden kautta, saamaan taiteelle altistumista ja rakastamaan ystävyyttään kaikenikäisille, taustoille ja kiinnostuksille.

Kuten meidän maskotti, Awesome kultainen kotka, Tennessee Tech -opiskelijat ovat keskittyneet opintoihinsa, pelottomia tavoitteidensa ja tulevaisuutensa toteuttamisessa ja sitoutuneet kampukseen ja globaaleihin yhteisöihin.

Yli 10 500 opiskelijaa ilmoittaessaan TTU tarjoaa yli 40 perustutkintoa ja 20 jatkotutkintoa kahdeksassa korkeakoulussa ja koulussa: maatalous ja ihmisen ekologia, taide ja tiede, liike-elämä, koulutus, tekniikka, kuvataide, monitieteinen tutkimus ja hoitotyö.

Elämä luokkahuoneen ulkopuolella

Tennessee Techilla oppiminen ei ole luokkahuoneen neljän seinän sisällä. On vahva henkinen yhteisö, jossa tiedekunta ja opiskelijat yhdistyvät päivittäin tutkimuksen, keskustelun ja palvelun kautta.

Tennessee Tech on paikka, jossa opiskelijoiden keksinnöt lähtevät luokkahuoneesta vammaisten ihmisten elämän parantamiseksi. Missä voimme auttaa uudistamaan ja korjaamaan yhteisöjä, kun katastrofi iskee. Jos monenlaisia konsertteja, esityksiä ja taidefestivaaleja on elämäntapa. Kun opiskelijat voivat tulla täsmälleen siihen, mitä he haluavat olla.

Launch Pad Lifelong-menestykseen

Tennessee Techin kotiin kutsuminen alumnit jättävät pikkukaupunkimme muuttamaan maailmaa. Astronautit ja yrittäjät, taiteilijat ja opettajat kehittivät luottamusta kykyihinsä ja koulutukseenan maailmanlaajuisten kysymysten ratkaisemiseksi ja menestyivät Cookeville-aloillaan.

Kaunis paikka soittaa kotiin

Kaupunki noin 30 000 ihmistä, Cookeville tarjoaa parhaan maaseudun ja kaupunkien elämää. Keskeisellä paikalla Tennesseen suurimpien kaupunkien joukossa, kampuksella on järviä, valtion puistoja, vuoria ja jokia, jotka sijaitsevat yhdessä kaikkein ekologisesti erilaisimmissa ilmastossa.

Lähes kaksi kolmasosaa kaikista opiskelijoista saa jonkinlaista rahoitustukea joko valtion tai liittovaltion hallitukselta, yliopistolta tai yksityisiltä varoilta.

Yliopiston akkreditointi

Tennessee Technological University on akkreditoitu korkeakoulujen eteläosien liiton (SACSCOC) toimesta suorittamaan kandidaatin tutkinnon, maisterin, erikois- ja tohtorintutkinnon. Ota yhteyttä komissioon kollegioissa osoitteessa 1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033-4097 tai soita 404-679-4500 kysymyksiin Tennessee Technological University akkreditoinnista.

Ohjelman akkreditointi

Toimielinten akkreditoinnin lisäksi monet Tennessee Techin ohjelmat ovat erikoistuneiden ammattilaisten akkreditointielinten hyväksymiä. Nämä kansallisesti tunnustetut ohjelmalliset akkreditointielimet ovat:

 • Association of Advance Collegiate School of Business -koulutusta varten (AACSB International)

 • Amerikan perheyhdistys

 • ABET - aiemmin insinööri- ja teknologiavaliokunta, Inc.

 • American Chemical Society (ACS)

 • Hoitotyön koulutuksen akkreditointikomitea (ACEN) - entinen kansallisen hoitotyön akkreditointikomission (NLNAC) jäsen

 • Ravitsemus- ja ravitsemusalan koulutuksen akkreditointineuvosto (ACEND)

 • Kollegioiden hoitotyön koulutusohjelma (CCNE)

 • Neuvonta ja siihen liittyvien koulutusohjelmien akkreditointi (CACREP)

 • Opettajankoulutuksen akkreditointineuvosto (CAEP) - entinen opettajankoulutuksen akkreditointineuvosto (NCATE)

 • Taide- ja muotoilukoulujen liitto (NASAD)

 • Musiikkikoulujen liitto (NASM)

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Cookeville

  William L Jones Drive,1, 38505, Cookeville

Kysymyksiä