Keystone logo
Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Johdanto

Tervetuloa Texasin A&M -yliopiston taiteiden ja tiedekorkeakouluun. Olemme omistautuneet tarjoamaan älyllisesti haastavia ohjelmia, jotka tunnetaan erinomaisesta opetuksesta, apurahasta ja tiedottamisesta.

Tiedekuntamme on tunnustettu tieteenaloillaan ja monet ovat saaneet kansallisen maineen tutkimustyössään. He ovat sitoutuneita opettajia, jotka pitävät sekä perustutkinnon suorittaneiden että jatko-opiskelijoiden mentorointia tärkeänä osana kutsumustaan. Korkeakoulun opiskelijat hyötyvät suuresti suorasta vuorovaikutuksesta tiedekunnan kanssa.

Vaikka keskitymme jatkuvasti akateemiseen kasvuun, mukautamme myös kurssitarjontaamme jatkuvasti työvoiman muuttuviin vaatimuksiin ja koulutusohjelmiemme moniin sovelluksiin. Innovaatio ajaa modernia taloutta enemmän kuin koskaan ennen. Nykypäivän työpaikat edellyttävät kriittistä ajattelua, tehokasta viestintää ja kvantitatiivista päättelyä, jota taiteen ja tieteen ohjelmamme viljelevät. Koulutusohjelmamme tarjoavat runsaan alueen tutkittavaksi. Haluamme tehdä enemmän kuin auttaa sinua löytämään parempaa palkkatyötä; haluamme auttaa sinua löytämään kutsusi.

Sijainnit

  • Killeen

    Leadership Place,1001, 76549, Killeen

    Kysymyksiä