Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Thammasat Business School

Thammasat Business School

Thammasat Business School

Johdanto

Meistä

Thammasat Business School sijaitsee Bangkok Metropolisin sydämessä, joka tunnetaan nimellä "Angels City". Bangkok on Kaakkois-Aasian liike-elämän ja investointien keskus. Kaupunki tarjoaa täydellisen sekoitus thaimaalaista perinnettä, kulttuuria ja nykyaikaisia ​​elämäntapoja teknologian aikakaudella. Bangkokin asukkaiden värikkäitä elämäntapoja sekä kaupungin historiallista perintöä houkuttelevat kaikkialta maailmasta. Lisäksi tiedeyhteisöt eri puolilta maailmaa ovat sidoksissa toisiinsa kehittyneiden tietoverkkojen kautta tämän Thaimaan korkeakoulutuksen keskuksessa. Ihmiset kaikilla elämänaloilla tulevat Bangkokiin tutustumaan ja oppimaan jotain uutta.

Kauppa- ja kirjanpitotieteellisen tiedekunnan alkuperäinen tarkoitus oli tarjota perusohjelmia eri toiminta-alueilla Thaimaassa. Eräs näkökohta sen perimmäisenä on, että Thammasat-yliopisto on julkinen yliopisto, jossa hallintorakenne, toimintatavat, menettelyt ja budjetointi ovat enemmän kuin virkamieskunta kuin 21. vuosisadan kansainvälinen korkeakoulu.

Energisen ilmapiirin oppiminen

Thammasat Business School tarjoaa akateemisia ohjelmia sekä Tha Prachan että Rangsit kampuksilla. Nämä ohjelmat toteutetaan ilmapiirissä, joka stimuloi aktiivista oppimista. Tha Prachanin kampuksella opiskelijat ovat lähellä yrityssektoria, koska tämä kampus sijaitsee Bangkokin sydämessä. Sitä ympäröivät pienet ja suuret yritykset. Rangsit-kampus sijaitsee Bangkokin pohjoisosassa. Kampus on hyvät yhteydet Bangkokin keskustaan ​​kätevällä kuljetuksella. Rangsit kampus on suuri yhdistelmä luonnon ympäröimänä. Kampuksen sisällä on asuntoloita, urheilukeskuksia ja erilaisia ​​akateemisia tiloja, jotka sijaitsevat myös AIT: n ja Thaimaan tiedepuiston lähellä. Yhdessä nämä kolme organisaatiota muodostivat korkealaatuisen koulutusklusterin, jolla on erinomainen koulutusympäristö.

NÄKEMYS

"Leader innovatiivisessa koulutuksessa liiketoiminnassa ja kirjanpidossa"

TEHTÄVÄ

TO Kehittää johtamisosaamista ja Thammasat Spiritia johtajille, johtajille ja yrittäjille.

ARVOT

Thammasat-yliopisto alkoi Kansan yliopistona, jolla oli vahva sitoutuminen demokratiaan. Tämä on vanhoja Thammasat Business School (TBS) -osuuksia. Koulu korostaa hyvää hallintotapaa, sosiaalista vastuuta ja eettistä käyttäytymistä. TBS sitoutuu innovatiivisiin ohjelmiin, jotka ovat lisäarvoa, kestäviä ja positiivisia yrityksiä ja yhteiskunnallisia vaikutuksia. TBS: n jatko-opiskelijat tunnustetaan itsenäisyydestä, luovuudesta ja sitoutumisesta vastuulliseen johtamiseen.

77056_Skjermbilde2018-05-27kl.23.22.37.png

EFMD EQUIS ja AACSB ACCREDITED

EQUIS etsii tasapainoa korkean akateemisen laadun ja ammatillisen merkityksen välillä, jota läheinen vuorovaikutus yritysten kanssa. Vahva käyttöliittymä liiketoiminnan maailmaan on siksi niin suuri vaatimus kuin vahva tutkimuspotentiaali. EQUIS kiinnittää erityistä huomiota tehokkaan oppimisympäristön luomiseen, joka suosii opiskelijoiden johtamis- ja yrittäjyystaitojen kehittämistä ja edistää heidän globaalin vastuun tunnetta. Se etsii myös innovointia kaikilta osin, mukaan lukien ohjelmasuunnittelu ja pedagogiikka. EQUIS: n akkreditoimilla laitoksilla on osoitettava korkean yleisen laadun kaikessa toiminnassaan, mutta myös korkea kansainvälistyminen. Kun yritykset rekrytoivat maailmanlaajuisesti ja opiskelijat valitsevat koulutuksensa kotimaidensa ulkopuolelle ja koulujen kanssa, jotka rakentavat liittoutumia yli rajojen ja maanosien, niiden on nopeasti kasvava tarve tunnistaa ne laitokset muissa maissa, jotka tarjoavat korkealaatuisia kansainvälisessä johtamisessa.

AACSB International -yhdistys (Advance Collegiate School of Business) yhdistää kouluttajia, opiskelijoita ja yrityksiä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi: uuden sukupolven suurien johtajien luomiseksi.

AACSB on korkeatasoisen huippuosaamisensa perustajana vuodesta 1916 ja tarjoaa laadunvarmistusta, yritystoiminnan osaamista ja ammatillisia kehityshankkeita yli 1600 jäsenorganisaatiolle ja yli 800 akkreditoitua kauppakorkeakoulua maailmalle.

Kun koulutus-, ammatti- ja liike-elämän järjestöt tulevat AACSB Business Education Alliancen jäseniksi, ne ovat osa liike-elämän yhdistävää liiketoimintaosaamisen laatua ympäri maailmaa. AACSB yhdistää, jakaa ja innoittaa innovaatiota ja laatua koko jäsenverkostossa sekä yritysmaailmassa. Organisaation kollektiivinen vahvuus perustuu monipuolisiin näkökulmiin, globaaliin ajattelutapaan ja sitoutumiseen erilaisuuden aikaansaamiseen.

Sijainnit

  • Bangkok

    Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn, 10200, Bangkok

  • Rangsit

    Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang, 12121, Rangsit

    Kysymyksiä