Keystone logo
© BIMM University
The Academy of Contemporary Music

The Academy of Contemporary Music

The Academy of Contemporary Music

Johdanto

Miksi valita ACM? Oppiminen tekemällä Ethos

ACM ymmärtää, miten musiikkiteollisuus toimii tänään ja on luonut innostavan ja kattavan oppimisympäristön, joka yhdistää suoraan alan kanssa. Oppimistamme tekemällä eetos auttaa yksinkertaistamaan, miten toimiala toimii ja tuottaa selkeän näkymän urapoluista ja vaihtoehdoista. Tämä selkeä ja käytännöllinen lähestymistapa nopeuttaa oppimista.

Yksityiskohtainen altistuminen kaikelle teollisuudelle sellaisena kuin se tapahtuu (elää!) Paljastaa vaihtoehdot ja kohteet, mikä auttaa suuresti opiskelijoidemme tekemään selkeitä valintoja ja rakentamalla kartat, joita he tarvitsevat ohjaamaan siellä. Jos olet tuottaja, tiedät, että tarvitset perustavanlaatuisen käsityksen kappaleiden rakenteesta ja lauluntekijöistä, mutta sinun on myös tunnettava perusteellisesti tulovirrat ja henkinen omaisuus, josta tulot saavat.

Sinun on myös ymmärrettävä, miten musiikki on kaupallistettu elävän esityksen, lauluntekijöiden ja julkaisemisen kautta, mukaan lukien synkronointi ja lisensointi. Opetamme tämän kaiken kattavasti ACM: ssä yhdistämällä sinut ryhmille, jotka tekevät tämän päivittäin Metropolisissa.

Samoin voit olla rumpali, jonka päätehtävänä on esiintyä ja saada mahdollisimman paljon kokemusta pelaamalla istuntoja. Tällöin sinun on vielä ymmärrettävä, miten saat palkan ja miten, jos vaikuttavat raitaan, saatat ehkä kirjoittaa sen kirjoittamalla ja auttamalla luomaan tuotteen. Tässä tapauksessa istuntosoitto todella tulee kirjoittamaan. Sinun on tiedettävä eroa siitä, miten maksat pelaamisesta ja kirjoittamisesta.

Kun opit, sinä rakennat portfolionne, ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit hyödyntää kehittämäsi työprosessia rakentaaksesi oman fanipohjanne, eikä pelkästään olemaan oikeutettua muusikkoa. Tämä maksimoi työllistymisesi ammattimaisena muusikkona tekemällä mitä haluat toivottavaksi yksinkertaisesti markkinoimalla itsesi ensisijaiseksi hyödykkeeksi. Opetamme teille, sillä meillä on parhaat alan ammattilaiset, jotka tekevät tämän päivittäin.

Kun veneesi taiteilija taiteilija toivoo pääsevän merkin allekirjoituksen, se on vanhentunut käsite, eikä se enää ole yrityksen tapaan. Tavoitteenamme on asettua jokaiseen ACM: n kautta tulevasta taiteilijasta, uskomuksesta, halusta ja ymmärryksestä siitä, kuinka tulla uskottava, itsenäinen taiteilija. Kun olet tässä paikassa, sinun on oltava valmiina keskustelemaan ehdoista luottamuksen kanssa bändin, tuottajan, ylläpitäjän, etiketin ja julkaisijan kanssa. Me varustamme sinut hallitsemaan omaa urasi, eikä sinä kilpaile allekirjoittamaan johtajan kanssa valmistumisesta ilman täysin ymmärrystä siitä, miten hallita omaa uraasi ja mahdollisuuksiasi.

Syvällä integroidulla suhteellamme Metropoliksemme kautta ACM: llä on sormi pulssiin, mikä auttaa valmentaa oppilaita määrittämään paikkansa sen sisällä. Tiedämme, missä teollisuus on juuri nyt, sillä Metropolisissa ryhmät työskentelevät kaikilla tasoilla, mukaan lukien suurten, riippumattomien ja suorien suorien allekirjoitettujen ja allekirjoittamattomien taiteilijoiden, brändien, jakelukumppanien ja sisällöntuottajien kanssa.

ACM sulkee alan loppuun, jossa nykypäivän ja huomisen musiikki kirjoitetaan, tuotetaan, sekoitetaan, hallitaan, jaetaan, markkinoidaan ja julkaistaan. Opiskelijat eivät opi kirjaa vaan käytännön kokemusta musiikin liiketoiminnasta. Se on luontainen, elävä, hengittävä yhteys ACM: n ja Metropolisin välille, joka antaa opiskelijoillemme ainutlaatuisen perspektiivin ja mahdollisuuden.

ACM: n ja Metropolisin sisäinen yhteys antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden oppia tekemistämme sopimuksista, kun ne tapahtuvat. Metropolisin toimitusjohtaja Ian Brenchley on suorittanut studiossa seitsemän vuotta, ja hän on aiemmin työskennellyt yli viidentoista vuoden ajan tärkeimmissä etiketeissä, kuten Universalissa. Hänen tapaamisissaan alan korkeimman tason ammattilaisten ja niistä johtuvilla sopimuksilla Ian tuo tärkeimmät näkemykset ja oppitunnit suoraan ACM-opiskelijoille. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä siitä, että käytännön teollisuuden sisältö sisällytetään opiskelijan kokemaan oppimiseen Ianin sanoissa:

"Tapasin Andy Rossin ja Charles Barsamianin äskettäin liikematkalla LA: ssa. He työskentelivät sekä huippuluokan elokuvissa että synkronoinnista, musiikin valvonnasta ja orkesteripisteistä. He aloittivat Exit Strategy Productions -yrityksen, joka on erikoistunut musiikin valvontaan ja julkaisuun. Sitten otimme ne konsultteina tuottamaan meille julkaisumalleja Hollywoodin elokuvissa ja ydinliiketoiminnassa orkesteripisteiden kautta studiossa, jonka me ajaa Doha, Qatar, Metropolis Katara Studios. Tämän uuden suhteen rakentamisen oppimista ja siitä, miten kehitimme strategiamme, joka hyödytti ydinliiketoimintamme hyötyä, käytettiin sitten ACM Business -opiskelijoiden masterclassisisällönä. Päivitämme edelleen opiskelijoita tämän Metropolis-projektin jatkokehityksestä reaaliaikaisesti. Tämän lisäksi Business Schoolin opiskelijat, jotka tulevat meihin Metropoliksessa harjoittelijoina, auttavat meitä kehittämään todellisia synkronointiluetteloita, joista me valvomme elokuvia.

Olemme myös äskettäin tavanneet Shazamia, jonka pyysimme auttamaan meitä edistämään keikkoja studioissa. Tämä johti siihen, että yritys tarjosi meille brändi-myyntitiimimme myymään kaksi tv-formaattiamme sinisignaalimerkkeihin. Ne myös valtuuttavat Virtual Vinyl -sovelluksemme. Tämä antaa meille pääsyn 600 miljoonaan kuluttajalle. Tämä on täydellinen esimerkki siitä, miten toimimme yhteistyössä muiden tuotemerkkien ja organisaatioiden kanssa kaupalliseen hyödyntämiseen, mitä voimme tarjota ja lisätä sen vaikutuksia. Yhteistyö on avainasemassa musiikkiteollisuuden tehokkaalle toiminnalle, koska se toimii nykyään. Tällöin oppitunnit esitellään ACM-opiskelijoille viikoittaisen podcastin kautta, jota he voivat seurata analysoidakseen liiketoiminnan tekemistä ja sitten mahdollisuuden osallistua kanssani elävän Q & A: n kautta. He voivat ehdottaa omia sisältöideoitaan, joita harkitaan, kun luomme tulevia tuotteita yhteistyössä tämän päivän suurimpien toimijoiden kanssa. "

Ian Brenchley toimitusjohtaja Metropolis Studios

Sijainnit

 • Guildford

  Rodboro Buildings, Bridge Street, Guildford, GU1 4SB, Guildford

 • London

  London, Yhdistynyt kuningaskunta

  • Birmingham

   Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta

   Kysymyksiä