Keystone logo
The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

Johdanto

60963_commencement.jpg

Vuonna 1835 perustettu College of Brockport on kansallisesti tunnustettu nelivuotinen yleinen korkeakoulu, joka keskittyy opiskelijoiden menestykseen. Olemme ylpeitä akateemisesta laadusta ja poikkeuksellisesta arvosta.

Brockport on valikoiva, kansallisesti tunnustettu ja akkreditoitu julkinen laitos. Olemme mukana SUNY-kampuksella ja yksi maan kiehtovimmista korkeakouluista.

Institutionaalinen vastuuvelvollisuus

Keskusvaltioiden korkeakouluopetusta vastaava komission akkreditoima Brockport-instituutti varmistaa instituutioiden tehokkuuden ja vastuullisuuden erilaisten toimistojen, järjestelmien ja suhteiden kautta.

Monimuotoisuus ja osallisuus

Monimuotoisuusvirasto ja College of Diversity -komitea ohjaavat pyrkimyksiä kommunikoida College-yhteisö Brockportin sitoutumisen monimuotoisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen; kehittää ja valvoa kollegion monimuotoisuussuunnitelmaa; valmistella ja analysoida raportteja menestystemme seuraamiseksi; ja käsitteellistää ja monipuolistaa monimuotoisuutta institutionaalisena ja koulutuksellisena prioriteettina.

Alumni ja ystävät

Brockport-verkostoon kuuluu yli 90 000 alumniä ympäri maailmaa. Meillä on yli 8 000 opiskelijaa; sadat nykyiset ja entiset tiedekunnat, henkilökunta, emeriti ja eläkeläiset; ja lukemattomia muita ystäviä, kuten perheitä, yrityksiä ja säätiöitä. Kaikkien näiden avainkumppaneiden pitäminen koskettaa nykypäivän Brockportia on jatkoyhteiskunta.

Tue meitä

Brockport pyrkii ansaitsemaan taloudellista, akateemista, harjoittelua ja kokemuksellista tukea opiskelijoille sen alumnit ja perheverkoston pitää College menestyvä vuosikymmenien ajan. Voit aina auttaa!

Sijainnit

  • Rochester

    350 New Campus Drive Brockport, NY 14420, , Rochester

Kysymyksiä