Keystone logo
The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

Johdanto

Tietoja EdUHKista

The Education University of Hong Kong (EdUHK) on valtion rahoittama korkea-asteen oppilaitos, joka on omistautunut opetuksen ja oppimisen edistämiseen tarjoamalla monipuolisia akateemisia ja tutkimusohjelmia opettajankoulutuksesta sekä toisiaan täydentävistä yhteiskuntatieteistä ja humanistisista tieteistä.

Yliopisto kasvattaa älyllisesti aktiivisia, sosiaalisesti välittäviä ja globaalisti tietoisia kouluttajia ja yhteiskunnallisia johtajia muutoksen vaikuttajiksi palvelemissaan yhteisöissä. Se painottaa suuresti tutkimuskapasiteettia – sen tutkimus edistää tietämyksen, stipendin ja innovoinnin edistämistä, millä on kestävä vaikutus sosiaaliseen kehitykseen ja ihmisten parantumiseen.

EdUHK: n tavoitteena on olla johtava koulutusyliopisto, joka luo vaikutusta ja määrittelee koulutusmahdollisuudet paitsi Hongkongille myös Aasian ja Tyynenmeren alueelle.

Näkemys

EdUHK vahvistaa entisestään rooliamme johtavana yliopistona Aasian ja Tyynenmeren alueella ja sen ulkopuolella keskittyen kasvatustutkimukseen, -kehitykseen ja innovaatioihin. Yliopisto jatkaa profiilimme ja vaikuttavuuden nostamista paikallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti korkealaatuisen tutkimuksen ja stipendin avulla. Olemme sitoutuneet kasvattamaan erinomaisia ja välittäviä kouluttajia ja ammattilaisia, jotka edistävät rakentavasti kestävää sosiaalista ja taloudellista kehitystä Hongkongissa ja sen ulkopuolella.

Tehtävä

Koulutus plus -lähestymistapaan sitoutuneen EdUHK:n ensisijaisena tehtävänä on johtaa koulutusinnovaatioita sekä edistää ja tukea opetuksen, opettajankoulutuksen ja koulutusta täydentävien tieteenalojen strategista kehitystä valmentamalla erinomaisia ja moraalisesti vastuullisia kouluttajia ja ammattilaisia sekä tukemalla heidän elinikäistä oppimistaan.

Sijainnit

  • Hong Kong

    10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories, , Hong Kong

Kysymyksiä