Keystone logo
The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

Johdanto

Vaihdetaan

Vaihdetaan. Sinä. Meille. Maailma. Se on viestimme Haagin ammattikorkeakoulussa (THUAS).

Haluamme antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden muuttaa ja parantaa maailmaa, jossa he elävät, mutta tämä voi tapahtua vain, jos teemme yhteistyötä - jos kehitymme ja muutumme.

Meidän on jatkuvasti käytettävä uusia näkökulmia ja ratkaisuja nykyisten ja tulevien haasteiden ratkaisemiseksi. Löydämme vastaukset nopeammin, jos olemme valmiita jakamaan ja soveltamaan toisiamme oivalluksia, taitoja ja menetelmiä.

Globaalit kansalaiset

Kannustamme opiskelijoita, luennoitsijoita ja yhteistyökumppaneita kehittymään ennakkoluulottomiksi globaaleiksi kansalaisiksi - pysymään lujina omissa vakaumuksissaan ja kohtaamaan maailman. Ymmärrämme, että omalla ammatillisella sitoutumisellamme on merkitystä, ja meidän on työskenneltävä yhdessä kehittää ja soveltaa luovia ratkaisuja.

THUAS on turvallinen, käytännöllinen ympäristö, jossa voimme kehittää ja innovoida globaaleina kansalaisina - tulla yhdessä jakamaan kehitystä, verkottumista ja käytäntöjä. Näin aiomme muokata ja muuttaa maailmaa, jossa elämme, samalla kun kehitämme omaa tietämystämme ja taitojamme.

"Ihmiset, jotka kestävät lujasti omia vakaumuksiaan ja kohtaavat maailman."

127350_127313_studentsHaagseHogeschool.jpg

Kuinka teemme tämän?

Luennoitsijamme, yhteistyökumppanimme ja 26 000 opiskelijaa lähes 150 eri maasta ovat omistautuneet tähän kehitykseen päivittäin. Globaali, innovatiivinen asenteemme heijastuu kaikissa opetussuunnitelmissa ja seitsemässä keskeisessä teemassa: tietoverkkoturva, globaali ja osallistava oppiminen, digitaaliset toiminnot ja rahoitus, Mission Zero, Health Innovation, Globaali hallinto ja kaupunkien siirtymien hallinto. Teemme myös tiivistä yhteistyötä yli 300 vaihtopartnerin kanssa yli 50 maasta, Brasiliasta ja Kiinasta Australiaan, Yhdysvaltoihin ja useisiin Euroopan maihin.

Ihanteellinen alusta

Haag on täydellinen paikka tulla maailman kansalaiseksi. Se on kansainvälinen rauhan ja oikeuden kaupunki - Alankomaiden poliittinen ja kulttuurinen sydän. Se on rauhanpalatsin, kansainvälisen tuomioistuimen, Binnenhofin (parlamentti), 115 suurlähetystön, monikansallisten yritysten, kuten Shell, Siemens ja ING, ja monien kansainvälisten kansalaisjärjestöjen kanssa.

Joten, vaihdetaan. Sinä. Meille. Maailma.

Nämä arvot ajavat meitä

Utelias
Liittäminen
Huolehtiva
Olemme uteliaita, kunnianhimoisia ja yritteliäitä. Olemme kiinnostuneita osallistumaan kriittisellä ajattelulla. Panostamme merkittävästi verkostoomme kehittääksemme yhdessä uusia oivalluksia. Olemme omistautuneita ja välitämme henkilökohtaisesta kasvustasi.

Jos etsit kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, olet tullut oikeaan paikkaan THUASissa. Meillä on yli 65 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, jotka vaihtelevat tyypiltään ja pituudeltaan. Suurin osa niistä on nelivuotisia ohjelmia, tosin joitakin voidaan lyhentää kolmeen vuoteen. Huomattava määrä opetetaan englanniksi. Sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto riippuu mieltymyksistäsi ja aiemmasta koulutuksesta. Matkan lopussa saat ammattikorkeakoulututkinnon.

Sijainnit

  • The Hague

    Johanna Westerdijkplein,75, 2521 EN, The Hague

Kysymyksiä