Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

Johdanto

Englannin ja viestinnän laitoksella ensisijaisena tehtävänämme on tarjota ammattiin soveltuvaa englannin kielen opintoja ja pyrimme kansainvälisesti tunnetuksi johtavana ammattiviestintään keskittyvän perustutkinto- ja jatko-opintojen tuottajana. Sovellettavat englannin kielen opinnot sisältävät ammattimaiseen menestymiseen tarvittavan erittäin korkeatasoisen englannin kielen taidon hankkimisen, mutta myös perusteellisen ja kriittisen englannin kielen ymmärtämisen sekä kehittyneen tietoisuuden englannin kommunikaatiosta monikulttuurisissa ammatillisissa yhteyksissä.

Hongkongissa on selkeä tarve tutkinnon suorittaneille, joilla on pitkälle kehittynyt kieli- ja viestintätaidot sekä kriittiset ajattelutaidot ja jotka pystyvät osallistumaan erilaisiin ammatillisiin ja liike-elämän yhteyksiin. Riippumatta siitä, onko kyseessä perustutkinto- tai jatko-aste, englannin ja viestinnän laitos on yksi Hongkongin tärkeimmistä tutkinnon suorittaneiden tarjoajista, joilla on sellaisia englanninkielisiä kommunikaatio- ja kielitaitoja, joita ammatit arvostavat suuresti.

Ohjelmistomme ovat innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin suosittuja oppilaiden, heidän vanhempiensa ja opiskelijoidensa mahdollisten työnantajien kanssa ja auttavat oppilaita kehittämään monipuolisia taitoja ja ominaisuuksia, joita PolyU ja koko yhteiskunta arvostavat.

Sijainnit

  • Hong Kong

    Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon, , Hong Kong

    Kysymyksiä