Keystone logo
The University of Greenwich BA Honsin kansainvälinen liiketoiminta
The University of Greenwich

BA Honsin kansainvälinen liiketoiminta

London, Yhdistynyt kuningaskunta

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17 000 / per year *

Kampuksella

* kokopäiväinen kansainvälinen| kotiin 9 250 puntaa vuodessa

Johdanto

Kansainvälisen liiketoiminnan tutkintomme tarjoaa taidot ja kokemuksen, joita tarvitset menestyvään uraan globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Tämä kurssi kattaa kansainvälisen liiketoiminnan teorian ja käytännön, perehdytään liikkeenjohdon ja organisaation toimintoihin, kansainvälisiin strategioihin ja erilaisiin kansainvälisiin liiketoimintaympäristöihin. Esittelemme sinulle kansainvälisen liiketoiminnan sosioekonomiset vaikutukset, tarkastelemme liiketoimintaetiikkaa ja yritysten sosiaalista vastuuta, kehittyviä markkinoita ja taloutta.

Kaiken kaikkiaan tämä kansainvälisen liiketoiminnan tutkinto tarjoaa kriittisen ymmärryksen kansainvälisen liikemaailman ajankohtaisista asioista. Sinulla on mahdollisuus viettää vuosi ulkomailla uudessa Turing Scheme -opiskelijavaihto-ohjelmassa ja/tai suorittaa valinnainen harjoitteluvuosi kansainvälisessä organisaatiossa.

Kansainvälisestä liiketoiminnasta valmistuneiden suosittuja ammatteja ovat pankki- ja rahoitusala, IT ja logistiikka. Valmistuneet ovat löytäneet rooleja sellaisissa yrityksissä kuin JP Morgan, PwC, HP ja Ericsson.

Mitä sinun pitäisi tietää tästä kurssista

  • 90 %:n opiskelijatyytyväisyys BA-liiketoiminnan opintoihin (valtakunnallinen opiskelijatutkimus 2022)
  • Työharjoittelu yrityksissä, kuten Microsoft, Warner Music Group ja IBM.
  • Koe, kuinka kulttuurierot vaikuttavat kansainväliseen liiketoimintaan, opiskele ulkomailla Ranskassa, Espanjassa tai jossain muussa kumppaniyliopistossamme ympäri maailmaa samalla kun saat palkkaa.
  • Lontoon 10 parasta yliopistoa tutkimuksen laadussa (Complete University Guide League Tables 2023)
  • Hienoa, jos haluat ymmärtää liiketoiminnan nykyajan haasteita globalisoituvassa maailmassa hankkimalla tietoa kansainvälisestä liiketoiminnasta ja taloudesta.

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä