Keystone logo
Thongsook College Ba TESOL
Thongsook College

Ba TESOL

Bangkok, Thaimaa

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Kaupungissa Bangkok, Thaimaa, Thongsook akatemian kansainvälinen kandidaatin in Opetus Englanti puhujia Muut kielet tarkoituksena on kehittää päteviä Englanti kieltenopettajien kaikilla tasoilla. Se tarjoaa uusia ja nykyistä opettajille Englanti tietoja ja taitoja opettaa tehokkaasti ja maksimoida kieltenopiskelua uusimpia menetelmiä ja teorioita.

TC

opiskeluajat

Kurssit opetetaan kampuksella ja tarjotaan arkisin ja viikonloppuisin joustavuutta osallistuvat kollegion aikana lukukausi taukoja. Opiskelijan tulee täyttää 45 tunnin kasvotusten opetukseen osallistumista, johon kuuluu oppilaiden osallistumisesta, esityksiä, ryhmä-työ, projekteja, luokkansa tutkimukseen, opintoretkien väli- ja loppukokeet sekä kirjallisuuskatsaus tutkimus paperi.

Kurssin rakenne

Koko kurssin koostuu 120 opintopistettä. Opiskelijat saavat rekisteröidä 51 opintopistettä lukuvuodessa.

TC

KURSSIKUVAUSTEN

Englanti I

Tämä moduuli tarkastellaan Englanti kielitaito kannalta kuunteluun, puhuminen, ja lukemisen ja kirjoittamisen, ääntäminen, Englanti jokapäiväisessä elämässä ja käyttää sanakirjoja. Me käsittelemme myös Englanti kielioppi ja muotokieli sisällä kohdat ja ymmärrystä tärkeimmät ajatukset kuunteluun ja lukemiseen.

Thai for Communication

Tämä moduuli antaa yleiskuvan periaatteita viestinnän ja taitoja tarvitaan lukeminen, kuuntelu, puhuminen ja kirjoittaminen Thai tehokkaasti. Tulemme myös tarkastella periaatteen ajatuksia, keskusteluja ja keskustelua ja opetusta harkiten. Tämä koskee myös analysointia ja ymmärtämistä ideoita, miten niistä yhteenvedon ja laadintaperusteet.Opiskelija liikekirje ja raportteja, opetusmenetelmistä ja antaa seminaareja tehokkaasti.

Tietotekniikan perusteet

Tämä moduuli kattaa perustiedot tietokoneista ja tietotekniikkaa. Tämä kattaa osat ja toiminnot laitteistojen, ohjelmistojen ja multimedian tekniikka. Toiminnot Internetin miten sitä käytetään tiedon tutkimusta, sekä sähköposti ja tekstinkäsittely ohjelmia.

Filosofiaksi Suffiency Economy

Tämä moduuli nimenomaan tarkastellaan Thaimaan talous, sen kehitystä ja mitä vaikutuksia tätä kehitystä on ollut. Katsomme syitä filosofian riittävä talouden ja miten sitä voidaan soveltaa yksilöiden, yhteisöjen, laitosten ja koko maassa. Tämä kattaa myös tutkimuksen kuninkaallisen projekteja.

Eastern Western Civilization

Täällä me katsomaan kehitystä ja sivilisaatioiden itäisen ja läntisen maailman ja erot kehityksen politiikan, yhteiskunnan ja koulutus. Me tutkimme tapahtumia, jotka ovat vaikuttaneet ideat, taide, historia, filosofia, uskonto, tiede, musiikki ja kirjallisuus, jotta voidaan verrata, miten erilaiset kulttuurit ovat vaikuttaneet elämää ennen ja nyt.

Etiikka ja Life

Tämä on tarkastella merkitystä ja tärkeyttä moraalin. Tämä moduuli tarkastellaan tutkimuksen arvon moraalin ja sen vaihtelevia näkemyksiä, kuten buddhalainen moraalin ohjeena elämän ja ratkaista sosiaalisia tilanteita. Katsomme ennen ja nyt näkemyksiä moraalin ja miten sitä voidaan kehittää yksittäisen auttaa elää onnellista elämää.

sosiolingvistiikka

Tämä moduuli listavalaistus miten kieli liittyy yhteiskunnalle. Katsomme suhdetta yhteisöjen ja kielen (esimerkiksi kaksikielisyys ja kielen siirtyminen) sekä poliittisia ja kulttuurisia vaikutuksia Englanti kieltenopetuksen maailmanlaajuisesti.

Ymmärtäminen oppiminen ja opettaminen

Tämä kurssi on johdatus mitä tarkoittaa tarkkailla, nähdä, ja järkeä ulos oppimisen opetustoimessa. Se pyytää osallistujia analysoida mitä tapahtuu näissä ympäristöissä (oppiminen ja opetus, opiskelija vuorovaikutus, opettaja-opiskelija suhteet jne) ja ottaa konkreettisia toimia perustuu tähän analyysiin.

Koulutuksen tutkimuslaitos

Käsitteet tutkimusmenetelmien ja koulutus- tutkimusalue, tunnistaminen tutkimus ongelma, tutkimus prosessi, tutkimuksen suunnittelu, tutkimus analyysi, tulkinta, johon on koottu tulokset ja tehdä johtopäätöksiä, tutkimusraportti ja tutkimuksen arvioinnin, mukaan lukien tutkimus ehdotuksen harjoittelua.

kielen omaksuminen

Tämä on tarkastelu sosiolingvististen ja psykolingvistiikan näkökohtia ensimmäisen ja toisen kielen oppimista ja erityisiä tutkimusta hankintaan toisen kielen.

Tutkimus Paper: Kielenomaksuminen

Tämä on akateeminen tutkimus paperi, noin 8-15 sivun mittainen, jonka on katettava olennaiset näkökohdat kielen omaksumista. Tämän pitäisi muistella lähihistoriaa toisen kielen oppimisen teoriaa ja nykyään tunnustettu teoria ja menetelmät.

Tilastotieteen

Periaatteet ja peruskäsitteet käyttäen tilastojen analyysin työkalu tietojen, trendejä, todennäköisyys, ja parametrit, sekä hypoteettisen testit keinoja, vaihteleva ja suhteet.

Englanti II

Tämä moduuli laajentaa ja kehittää teorioita on esitetty sen Englanti I

Law and Society

Täällä me tarkastelemme oikeudellisia prosesseja, lainvalvonnan, oikeudellisia esteitä kohti muutoksia ja sosiaalista kehitystä. Katsomme suhdetta lain ja sosiaalisia tekijöitä, kuten poliittisia ja taloudellisia kysymyksiä, perhe, perintö, koulutus, urheilu virkistys, kansanterveyden ja media.

Johdatus kielitieteen

Johdatus tutkimus kielen. Tämä kattaa sen rakenne, historia, yritysostot, vaihtelevuus ja neurologiset perusteella.

Ihmisen kasvu ja oppiminen

Tämä kurssi tarkastellaan koko elinkaaren tosiasioiden, periaatteiden ja käsitteet liittyvät peräkkäinen inhimillisen oppimisen; tyypit ja periaatteet oppimisen ja opetuksen suunnittelun.

Englannin kielioppi

Tämä on historiallinen katsaus lähestymistavasta ja erityisistä roolia Englanti kieliopin järjestelmän ESL luokkahuoneessa. Me käsittelemme myös suuria syntaktisia malleja Englanti ja miten ne vaikuttavat siihen, miten muodostamme lauseita. Me käsittelemme myös suuria syntaktisia malleja Englanti ja miten ne vaikuttavat meidän muodossa lauseita.

Johdanto tesol

Tämä tarjoaa perustavanlaatuinen on opetus Englanti toisena kielenä. Tämä sisältää opetustaito haasteet ESL oppijoille ja sen käynnissä ammatilliseen kehitykseen. Education opiskelijoille halu opettaa Yhdysvaltain julkisen koulujärjestelmän on myös tämän moduulin erittäin hyödyllistä.

Opetus kuuntelu ja puhuminen

Täällä me tarkastelemme periaatteita, menettelyjä ja tarvittavat materiaalit opetusta Englanti kuunteluun ja puhetaidon oppijoille Englanti toisena kielenä.

Opetus Reading

Tämä moduuli tarkastellaan periaatteita, menettelyjä ja tarvittavat materiaalit opetusta Englanti käsittelyssä taitoa oppijoille Englanti toisena kielenä.

Opetus kirjoittaminen

Täällä me tarkastelemme periaatteita, menettelyjä ja tarvittavat materiaalit opetusta Englanti kirjoitustaitoa oppijoiden Englanti toisena kielenä.

Fonologia

Kaikessa fonetiikan ja fonologian tarkastellaan tässä moduulissa. Tämä sisältää ääntäminen ja miten ääniä muodostetaan, painotus, rytmi ja intonaatio. Kaikki tämä tullaan soveltamaan oppimista ja opetusta tilanteissa.

TESOL Sanasto

Täällä me tarkastelemme periaatteita, menettelyjä ja tarvittavat materiaalit opetusta Englanti sanastoa oppijoiden Englanti toisena kielenä.

Student Opetus (heijastava Journals)

Opiskelijoita pyydetään saattamaan lehtiin heidän opetuskokemuksen useita viikkoja. Joka viikko palaute annetaan ja odotetaan osaksi niiden seuraavien viikkojen opetus.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • BA englannin kielestä ja opettamisesta
    • Lincoln, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Luonnontieteellinen kandidaatti englannin opettamisesta toisena kielenä
    • Marshall, Yhdysvallat
  • BA Language Studies and Teaching English as a Foreign Language
    • Colchester, Yhdistynyt kuningaskunta